17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малкия Мук да прочете тази статия и тогава ще разбере, кои са шарлатаните, заради които не можем да влезем нито в еврозоната, нито в Шенген - заради такива корумпирани банкери и организирани престъпници. И да не забравяме приятелчета на малкия Мук - братя Велчеви, Калин Катев и .........

"https://profit.bg/klasatsii/forbes-obyavi-koi-sa-parvite-balgarski-miliarderi/" - ето кои теглиха милиони и не връщат

Сега се разбра защо гербавите нададоха такъв вий за БНР. Още 300 млн в Чекмеджето на Про стия.

Тва са прословутите куфарчета, дето ги раздаде киро тъпото.

Е ся ако бяхме в еврозоната с ниските лихви тия кредити нямаше да са 300 млн, а 3000 млн.. Понеже нали там високи рейтинги, лесни кредити ала бала..

Кирил Петков се хвалеше преди време, че е раздал 200 милиона лева от ББР на 500 фирми по 400 000 лв. Някой от фирмите вероятно са били създадени с цел получаване на тези необезпечени кредити. https://m.dir.bg/business/ikonomika/kiril-petkov-200-mln-krediti-otidoha-v-malkiya-i-sreden-biznes-ot-bbr

Къде раздават кредити без съответното обезпечение? Да се запиша и аз в списъка на желаещите...

Банка ББР. Взимашшш и не връщашшш.

Тези пари работещите БЕДНИ ли трябва да връщат? Или и децата им?

съсипа и тази банка. При това така бързаше, че се метна да сменя ръководството ѝ още преди да е назначен за министър. Хахаха. За тоя законите са нищо.

Или си гербаджия или по-вероятно си трол. Затова преиначаваш фактите. Гербаджиите са тези,които раздаваха необезпечени кредити на няколко "наши" банки. И сега се опитват да хвърлят димни завеси ,занимавайки ни с хонорара на адвокатите. И да , много ви се иска да е "прост Киро",ама не е, особено пък като го сравниш с пиклата,правеща се на "острие" - Десислава Трифонова.

всички виждахме ка по времето на ГЕРБ нямаше морал и справедливост. Те са си такива- работят с подхода на ДС. Вълкът козината, но нрава?

На бесилото.Отдавна вдигнаха лихвените проценти,по депозити ,само в България се ослушват.Мръсна банкерска пасмина,

Дреболия, за толкова пари хиляди пенсионери може да не умрат от глад и студ. Но какво пък толкова. Дреболия.

До тук разбрах: Банкянския измамник и компания нанесли щети, дошли Хардвардските изазмници и те нанесли щети.... и се готвят да ни управляват в коалиция Евроатлантеческо мнозинство...

Капката, която преля чашата на народния гняв

Че те са ДАДЕНИ за да НЕ СЕ ВРЪЩАТ!!! Какво е чудно тук? Държавна банка... на когото и поръчат, на него дава!

Да се върнат, да не би някой да е очаквал да се връщат ?

АБЕ РАЗСТРЕЛВАТ СЕ КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛИТЕ ... И СВЕТА ТРОИЦА ДА РЕШАВА НА НЕБЕТО ... ДАЛИ СА ГРЕШНИЦИ ИЛИ ПРАВЕДНИЦИ ... ТАКА ДЕ , БЪРЗ БИЛЕТ КЪМ РАЯ АКО СА ПРАВЕДНИЦИ:))

Тия приказки силно ми приличат на ония приказки на Илчовски, тракториста. Доказателства, нещо? Или дрън дрън само из медиите?

Не разбрах те ли, че това провинциално курве, дето не може да говори на български е обслужваща мъжете шантонерка в ГЕРБ и е назначена там единствено с тази цел. Какво излиза от спермясалата и уста няма никакво значение за обществото.

И коя е тя?

Ти чети,едните са дали 1 млн за консултации,защото другите са раздали 330млн.креьити ,които не са обезпечени и няма да бъдат върнати.

Тъпаци, четете преди да пишете бр. Не ГЕРб са платили 1 мил., А ПП бе малоумни галфони

Кражбите на ГЕРБ ! За такъв прост народ Боко е наказанието!

Щото ББР по времето на ГЕРБ беше на печалба

по това време единствено майка ти е била на печалба на околовръстното

Той поне има майка, а ти си заченат от педали

далаверите на мафията ГЕРБ взеха да излизат наяве.

За кокошка няма прошка. За милиони няма закони. !

Доган и Борисов И всичките им държанки КРАДАТ

Пари нема - действайте. И всички заживели отново мирно и щастливо като в приказките....

Помня изявление на вожда Тулуп по ТВ - Има пари за всички! От Фонда на фондовете, от БРР, от англески инвеститори за стъртЪп-и! За всички сме помислили! И викам да пробвам - нито една от тези институции не ми отпусна 50 000 евро дори с бизнес план и всичко необходимо. Ей това търпя народа сума ти години ГЕРБ-щиния.

С 50000 евро кво ще правиш бе брадчед?една кола само струва толкова. За това никой не ти е обърнал внимание. 50000 евро вече и за обороти средства не стигат, освен ако ще печеш слънчоглед за пред стадиона

A пп трябваше да ти дадат. Нали те раздаваха кредити на малки и средни фирми, необезпечени. Що не се сърдиш на тях? А и кредита трябва да се връща

Толупа го е опръскал със сперма в очите

1 млрд. за Белене, 4 млрд. за КТБ, 3 млрд. за Турски/Руски поток, 500 млн. за язовири, 50 млн. за Хемус, 300 млн. за обръчите от ББР... Е, какво толкова, важното е, че Кирчо май бърка под полата на Ленчето, а Кокорчо май е гей. Прокуратурата да не спи, а веднага да разследва парапета и предпочитанията на Кокорчо!

Не мога да разбера как или кредитополучателите не могат да бъдат вкарани в затвора за измама или минимум служители които са ги дали без обезпечение?!? Ако това наистина е така - защо тази дупка/схема не се затваря?

Кредита минава през кредитен съвет и готово - колективна безотговорност.

Прокуратурата как решава кога да се самосезира и кога не. Вчера някаква мома изревала във фесйбук , че я ошамарили и хоп, те се задействат , оня ден пък се сезирала заради манипулации на изборите след твърдениен на Нинова, а по такива случаи чакат сигнали, или няма ссигнали, или не били уведомявани за постъпвали "сигнали"...

Голяма работа някакви си 300 000 000 лв. Важното е, че в момента разполагаме с най-опитния политик ген. Бойко Борисов, който може да оправи държавата ако го подкрепим. Доказал се е вече.

Данчо ти ли си? Данчо "подлогата" Полицая?

Ти семайтапиш , нали. Неговото управление влизаше от криза в криза.

Цанко иди до Банкя.... , говори с човека ..... Може и 350 млн да върнат !!!

за Богата Държава като България, сега като вземем 16 Милиарда Дълг и ще ги покрием!

Защо не махнахте гешев ве ПП и ДБ? Имахте тази възможност, защото висшия съдебен съвет не беше в пълен състав и можеше да изберете нов. Явно, че работите в комбина и само имитирате противобоство.

Как точно са могли да го махнат? Май нещо не сте наясно със законите.

Да саразпуснат ВС за самоотлъчка - каква дума само! - на отделни членове и членки.

300 000 от 3 млрд са 10 пр...

бързите кредити имат същата събираемлост

Държавна банка за под помагане на дребния и среден бизнес. Осем фирми са взели 1 милиард лева.Собственици са Румен Гайтански-Вълка, Георги Гергов, Кирил Домусчиев и Георги Самуилов. На другите са подставени лица но така или иначе водят към ДП. Да не мислите че Гешев ще разследва парите от отдавна са заминали. За сега са отписали само 300 милиона но релано ще са много повече.

Точно така!

az da te pitam ima li spisyk na firmite koito sa bankrutirali i zavlekli dyrzhavata. .... ili govorish na izust? a taka i si pomislih ... govorish na izust

НЯМА ДА ГИ ВЪРНАТ ...... ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИЯ НА ФАШИСТИТЕ ОТ ЕС И Г7 ...

ahaha .. s 300 miliona putler si byrshe zadnika vsiaka sutrin

300 млн. тук, 50 млн. за Хемус. Голяма работа, джобни пари за Боци...

ми те не са ДАВАНИ за да се връщат! Прасето касичка така прави- Кат има пари вътре .- разбива се и се гепват парете.

ГугЛена и Лоурер, жена му, кому му и т.н. за Затвора - до Живот!

Нека позная- Делянчо мамин, вълкът, киро гела или инса. Кой не си връща борчовете? Да благодарим на банканскята тиква и дръндарският мангал

Кирчо и Кокорчо са виновни! Те раздадоха тези кредити през последните 12 г. на обръчите на Доган и Пеевски! Бойко е най-великият премиер в историята на България!

300 000 годишна Заплата - Официално и 300 Милиона в Офшорки! Добри пари за няколко месеца...

Хаха, ти нещо май не си разбрал какви са тези 300 милиона и кога са раздадени. Или се правиш на не разбрал.

300 та милиона вместо в Барцелона , у Лена..... демек винетуту и малоумен !

че си дебил от класа

Честито на всички дебили, гласували за гербавите чалгаропитеци!

в България се Свеждат до Едно - Властимащите и Техните Поставени лица, които Взимат Милионите, т.е. Народните Пари стават Частни, т.е. Техни или Печалбата е Частно, но Загубите са Общи и ги Праща Народа с Труда си и респективно Данъците си!!

Отговор: Пак ние!

Няма осъдени, няма конфискации, няма дори наченка на въздаване на справедливост и наказание за кражби, корупция и измами. А следи има за ОЛАФ - за родната Прокуратура, служби, съд никога нищо няма и вината е някъде другаде. Къде е сега Радев - нали службите са под негов контрол? Как пък веднъж ДАНС не разкриха схема за кражби, измами, пране на пари и нямат реализация. ОЛАФ могат - ДАНС оказва се не може. КПКОНПИ също. Позорно е 2022-ра г. България да е такава порутена, разбита, мръсна, пропаднала страна след години в НАТО и ЕС.

в ЕС и НАТО е такава! Там, където продажните задници ни вкараха...

Да, преди да влезем в ЕС и НАТО всичко беше цветя и рози. 1997 зимата беше бума на българската икономика.... Тогава бяхме първи в света по растеж, всеки караше минимум е-класа. После влезнахме в ЕС и НАТО и всичко си еа майката.

А преди ес и нато кво беше бе специалист,не беше ли съяото крадене? В Булгаристан винаги се е крало като за световно и народа винаги е бил залухав овце бате

а Вие ако Дължите 300 лева ви Пращат Частният Съдя Изпълнител! Други Взели Милиони на Заем - Техни са си!!

"Бизнес кредити за над 300 млн. лв. от ББР няма да бъдат върнати на държавата" Спомням си правило от казармата, преди вреди време: "Нищо не се губи и не изчезва, само сменя собственика си!"

Даването на кредит от банка става винаги срещу обезпечение. Не можеш да плащаш - няма проблем... Банката си взема нейното.. Ама ако няма обезпечение, имаме престъпление!

А Киро и Асен първата им работа беше да сменят ръководството на ББР и да раздават кредити на малки и средни фирми. Без обезпечение, фирма с 5 лв.основен капитал какво обезпечение да да даде.

за кой ли път така