Бившият шеф на Nissan Карлос Гон: Как избягах от Япония в кутия

В интервю за BBC бизнесменът, подгонен от японското правосъдие, разказва за преживяното по време на бягството му към Ливан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зарежете чуждите проблеми бе, змияри и погледнете какво сторихте на страната си ! Виновни са всички заблудени патки из между нас които гласуваха "на сляпо" за Чалгаря, за който хората още преди време ни ПРЕДУПРЕДИХА че е "патерица" на Банкяра ! Който пък от своя страна му услужи преди години, с 2 000 000 евро за създаването на долнопробната си "чалгаджийската" телевизия ! И по-всяка вероятност в най-скоро време, те ще имат мнозинството в българския Парламент. Този глупав народ сега вече ще понесе истинските последствията, за това че гласуваха за този плешив Кукловод, а не за достоен човек /ограбен от Мафията/, като - Божков !

Страхотен виц. Божков и честен :). Той самия си прина че е давал подкупи :)....

Защо пишете глупости. Вижте балансите на Нисан преди Гон ,по негово време и сега. Човека е менажер от висока класа. Спаси Рено и Нисан от фалит.

по нареждане на чичо Сам

Дам в Япония единстяения начин да избягаш от правосъдието е да си в кутия. Докато в БГ разни галевци, божковци и цветан василевци съвсем необезпокоявани си тръгнаха. Сидиите са ни сган мръсна, която трябва да се изчегърта

Точно пък тях да не можеш. С тази болезнена честност - милите са си Мики маусчета на 100%. Можеш да им увъртиш сопола до кръста :)

В родният Бейрут, това е достатъчно.

Кутия или сандък?

В Япония , ако си чужденец и влезеш в затвора дупе да ти е яко. То за самите японци няма изход камо ли за гайджин! Демек осъдителните проценти са някъде около 97%+ и нагоре. От там изход няма, чакат те да си признаеш , дори и да отнеме години.... За всички Ганьовци , недай си боже да се окажете по някаква неведома сила в Япония , не си и помисляйте да спороте с техните полицаи или да правите там глупости. Веднъж в панделата , изход няма. Виновен , не виновен , трябва да си признаеш. Там е така...

Сложете го министър-председател на България!

Ама гледай ги колко са умни франетата и джапанките не могли да намерят читав мениджър две държави и турили ливанец.

Този ако ни хвани ще ни изпшрави наистина за 2-3г ... но ще ни накара и яко да бачкаме и в резултат всички ще го намразят...

А пък българинът казваш не е свикнал да бачка.

Да бе, малко мошеници си имахме досега.

и тоя измамник и мошеник ни го представят като някакъв герой ли? как излъгал/откраднал и избягал от правосъдието

то нищо не е доказано засега. по скоро се говори, че японците (от Нисан) са го натопили, след като им стана неудобен.

Поредният мошенник, който ще напише книга-бестселър за мошенгиите му и как е избягал от правосъдие-..... А овчият народ с телешки възторг ще цъка с език къф тарикат е тоз юнак! Трагедия!

Да бе.... Май не четеш статията, тралала!? Повече от година го размотават между ареста, където е със затворнически дрехи и под домашен арест, но далече от семейството и явно без обвинение за цялото това време! Не чете ли и "прегрешението" му - свил разходите на компанията, а явно много от меринЖеите не са били съгласни с това! А интересно в момента има ли присъда след толкова време, независимо че не е в Япония - може и задочно да го осъдят!?

Обвинението му е че е укрил данъци - свои, а не на фирмата. Размотавали са го сума време главно заради неговите собствени адвокати.

Докато няма доказателства той е невине...ей това либерастите сте голяма паплач бе...Невинен до доказване на обратното...а не виновен до доказване на обратното...абе туй либерладжендърпидалогейпедофилоизроди сте по бетер от фашистите бе.

Сега нека някой да ми изясни по какво "демокрацията" в Япония се различава от "комунизма" в Китай.... попадаш в следствения арест с окови и затворнически дрехи, без връзка с външния свят, дори с близките си... Дори и в арестите на НРБ не са се отнасяли така с обвиняеми, без присъди....

точно така, и Иванчева стоя с белезници пред цяла София без присъда, в обкръжението на дебели демократи с пушки.....

иди в Китай и Япония , за да видиш, што на самураите китайците не са им на малкия пръст, а са много пове4е на брой. Матриалът и ка4еството определено имат зна4ение. Пример на едните тоалетните им прили4ат на зъболекарски кабинет, а китайците карат на турски клозети на някои места о6те.

Кашкайчетата много добри автомобили.

Чи как е минал митническа проверка багажа, че да стигне до самолета?

Частен самолет на малко летище ... музикални инструменти ... и е минал между капките След това се усетиха японците и затвориха дупката в процедурите.

Повярвайте не е лесно да излъжеш японците! Представям си га в кутия като китайчето от бандата на Оушън, когато обраха Беладжио в Лас Вегас!