Биткойнът с нов рекорд от 63 088 долара

Това се случва само ден, преди старта на първичното публично предлагане на акции на платформата за криптовалути Coinbase на пазара Nasdaq в Ню Йорк

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лудост.

Къде се скриха рабирачите? Няма ли кой да разкеши 2-3 лафа как си е купил на 19К десетина бидон... ъ-ъ-ъ-ъ биткойна?

Биткойна няма място при реално покритие на долара и другите валути . Така , че всичко е точно.

...нали се задава конфликт, да не кажа война (Украйна, НАТО, Русия, Иран, Израел...), което ще е оправданието за последващия срив, икономическа криза и инфлация, които пък са необходими, за да "покрият" разходите по пандемията и лудото печатане на пари в САЩ. Сега ще вдигнат до колкото могат BTC, за да кешират 3-те%, които държат 97% от всички BTC (вкл. ЦРУ) преди да сринат всичко и изведнъж "късно включилите се" ще останат с пръст в уста...и дано да е само това!

Все още е евтин , биткойна никога не трябва да се продава , ако ти трябват пари вземи на заем и плаща лихвата по тях но не продавайте биткойните си. Единствено и само ако има по хубаво вшожение от него, но нито златото нито хартиените валути растат с 200% на гпдина в продължемие на 12 години. Така че никога не продавайте биткойните си. Спомням си миналата година когато кажеш че имаш един биткойн никой не повдигаше вежда а сега когато кажеш че имаш и 1/10 от един биткойн е впечатлително. Ще дойде време и когато имайки 1/100 от биткойн ще е нещо и тогава новините ще са за цените на сатошитата а цените на цял биткойн ще са за избрани милионери и милярдери. Пийс

ми нормално. Венецуела мина на Биткойнти, Куба, от скоро и Бразилия почна да преминава, 20% от руснаците събират и те. Китайците копаят като невидели етереум. Скоро и ЕС ще въвежда крипто валута.

Долара много отдавна няма реално покритие

Тц,тц,тц . Нищо. Очаквах да видя нещо за пирамиди,фараони и балони. А то нищо.Ко става ,ало конспираторите къде сте. А сега сериозно. Всичко е според прогнозите.Глемия скок се очаква средата на май, АКО SEC одобри първите ETF. Канада вече го направи и поведе хорото. Прогнозна цена при одобрение от страна на сенатската комисия 75-80000$. Не е лошо А? Само спокойно без истерий. Айде със здраве и умната,ако не русата.

Бах са. Шътнах 3 на по 40хил долара. Кога продадеш все е рано. Лудосt, лудост.

Изкара ли нещо от рефералите?

Доларът си има много стабилно покритие и има голяма вероятност да го предяви в защита на Тайван в близко бъдеще. Покритието се казва - blue-water navy. Никой друг няма такова нещо, а Китай и Русия имат максимум green-water navies. За ядреното оръжие да не говорим. Там групата са САЩ, Русия и Франция, а всички останали са някакви селски герои, хеле пък и Китай. Американците рано или късно ще се захапят с китайците, защото мирна смяна на световния хегемон досега не е имало.

Кво се радвате? То и на фондовата борса картинката е аналогична. Това се казва инфлация на активите, която още не е протекла до потребителските стоки, но вече се задава. Все едно през 96-а някой да се радва, че баничката беше станала 2000 кинта. Същата работа е и тук и ще завърши много драматично.

Айде народеее, кой разбира тук се спирааа.. :) Явно всяко десетилетие си има своята измама.. 2008 помня "видни" специалисти ни убеждаваха, че цените на имотите щели вече да вървят само нагоре, защото деривативите били избягвали всякакъв риск... :) И знаете ли... нека се случи пак.. В края на краищата докато се намират будали ще има и кой да ги измами... пък и никой не е застрахован.. на всеки може да се случи...

ся що не си на островите ами се плюнчиш тука?

Почти позна, само дето първо ще напомпят биткойна за да може да шортнат пазара с конфиденс както 2017 края. Тогава кешаутваме и почваме да се галиме по коремите :)

Ха, че аз мин година го пазарих на 8к средна цена. Сега се галя по корема и чакам да мине 100к . Що проблем ли имаш?

Щото се е събидил и краката са му били отвити.

И аз така ама шитнах 10000 на 55К, Да бях изчакал още малко, ех как ме е яд

Ковид. Не пускат. Кви острови? 120000 долара пари ли са в днешно време? 50 годишна панелка в Люлин.

пичове няма да се косите :) аз моите ги продадох на 3 цифрено цена

никаква измама няма ! всички са наясно какво може да стане и си поема риска

Навремето имаше едни тарикати, май се казваха Югоагент. Бяха направили пирамида, дето събра парите на всички балъци - щели да им дава голяма лихва. Кумецът ми и той се върза. Жена му се хвалеше и се фръцкаше с разни парцали, купени от лихвите и така половин година, докато оня играч обяви фалит и овътри всички. Казвам овътри, ама кумеца си остана жив валат, щото хартийките, дето му дадоха при фалита, му стигнаха за прахосмукачка и миксер при ликвидацията на "активити" и то при няколкоднемно висене на опашка. Та така. Продавайте де що имате и купувайте биткойнти. Накрая ще останете бити и с по няколко койнта в джоба.

абе , вие нищо не сте . Аз продадох 14 биткойна на 47к и така ме е яд че ми иде да си застрелям кучето . не слушайте хората какво ви казват . пирамиди , фараони ..докато расте си дръжте коините . който има здраво дупе той издържа на риска.

Как се обявява фалит на децентрализирана валута?

Вместо да слагаш всичкото си имущество, можеш да сложиш само толкова колкото прециниш, че си готов да загубиш ако евентулано тов асе случи. Няма нужда от крайности.

Грешиш! Тъжното в тази работа е че не ни учат как да сме умни инвеститори, ами се оставяме такива истории да диктуват решенията ни. Ти си представи ако дори и 50% от инвеститорите имаха проблеми с фирми които обявяват фалит просто ей така. Тогава едва ли някой щеше да дръзне да инвестира въобще. Това също не трябва да означава че такива фирми и ситуации няма да съществуват, но без знанията и проучванията, инвестицията в пирамида е почти същото като да не инвестираш въобще. Сравнението идва от това, че когато правиш добра и сигурна инвестиция, имаш по-голям шанс да си се върне обратно процент. Докато ако само купуваш имущество което губи цена всеки ден (например купуваш iPhone 10 и догодина му пада цената защото излиза iPhone 11) или ако не направиш правилно проучване и инвестираш в пирамида - губиш автоматично пари. Има риск, разбира се. Има риск и да те блъсне кола когато пресичаш, но ако ни научат да сме внимателни и да се оглеждаме или да сме добри инвеститори, шансовете да пресечем без проблем, и следователно да спечелим, стават по-големи. Разбира се, няма да тръгнеш да пресичаш магистралата, както и да рискуваш да инвестираш цялото си имущество. Това вече е много рисковано, и в някои ситуцаии, безотговорно. Тъпо е че доста от родителите ни са консервативни по темата, главно защото незнаят повече от историята която разказваш, и в последствие, бъдещите поколения губят от опита "да пресекат безопасно улицата". Но, има начин една инвестиция да бъде успешна.

Този коментар е към 292