Безработицата в ЕС се покачва: какво е положението в България

Над 15 милиона души в ЕС, 12 млн. от които в еврозоната, са били безработни през юни

Обратно в новината

Коментари - Безработицата в ЕС се покачва: какво е положението в България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами меркел да вкара още 2-3 000 000 мюсюлмански маймуни, може пък безработицата са падне малко, ама едва ли!

В България положението е повече от трагично. Такава безработица никога не е имало. А на работещите не им се плаща редовно заплатата а на 2 - 3 пъти. Отделно не се плащат реално договорените заплати. Синдикати няма има само саморазправа.

Работа има но работници няма по лесно е да се изпъваш на орлв мост отколкото да работиш Каква безработица -дори и безработните протестери им се плаща по 100 на ден

Да, цяла България се изнесе по София, Пловдив, Варна и Бургас защото работа има няавсякъде. А те селата се обезлюдяват защото няма кой да дигне един магазин и една болница , но в тях работа има. Иначе тя икономическата криза не е от един месец, а от 30 години и се повтаря на всеки 10.

В България е голяма, особено в столицата! настанила се е на жълтите павета и тормози работещите!

259 000 са постоянно безработните цигани... Който иска да работи ,работа има,за съжаление ,тя е нископлатена и парите ще ти стигат,колкото да не умреш! Затова народе,изнасяй се в чужбина,там до година ще се оправят нещата,тук обаче няма да има оправия,защото цари безгранична долна алчност!

България стои много добре на общия фон на пандемичната разруха! И това е благодарение на МАЗНИНКАТА, която имаме. Ако я нямаше тази мазнинка, досега само гробарите щяха да просперират и щяхме да сме първата страна в света с гробари-милиардери! ... заради непрекъснатото увеличаване на търсенето на погребални услуги и все по-високите изисквания на клиентите и обществото за националната епидемиологична сигурност, масовата употреба на предпазни маски, латексови ръкавици и дезинфектанти.

Заключете държавата пак (септември-октомври) и ще станат 500 000. А по Коледа двойно :)

Че ако Европа заключи хората си през септември-октомври, е все тая дали ти няма да въведеш карантина. Пак ще имаш безработни, защото твоята икономика зависи от световната. Няма как фирма подизпълнител да извършва поръчки, като фирмата майка е спряла производството.