Безработицата в ЕС през юли без промяна, в България спад до 4.5%

През юли 2019 година 15,613 милиона мъже и жени са били без работа в ЕС, от които 12,332 милиона в еврозонат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С това темпо на емигриране от Терминал 2 през 2020 г. безработицата в БГ може да бъде и 1%.

Скоро в България безработицата ще е 0% поради липса на население

От години не плащам осигурителни и здравни вноски (25г. съм го правил, имам стаж за минимална пенсия, дотук с подаянията към държавата). Имам частна здравна застраховка, струва под 100лв за година. Всички излишни средства спестявам, и ще инвестирам в рентиерска недвижимост...докато събера достатъчно, наличностите влагам в чуждестранни ДЦК (при тях не плащам данък печалба), т.е. осигурена ми е доходност от 7.5-8.2%. На Тиквата и калинките му - много здраве от мене, да си ядат ушите.

Фалшивата статистика на фараона Тиквункамон? Изгониш 2млн от страната, и ходиш та се фукаш каква ниска безработица си докарал на страната? Бутнеш баба си по стълбите, па се осведомиш къде така бърза..

Как се намалява безработица - на хартия. В бюрата по труда нито предлагат работа, нито ти търсят работа, а и не ти дават някакви помощи - изобщо са напълно безполезни за безработния човек. Отгоре на всичко едва ли не те задължават да ходиш и да им се разписваш месечно, като че ли си някой престъпник пуснат на свобода срещу подписка. И когато не отидеш навреме бързат да те отпишат от списъка с безработните - така статистиката е издокарана и ще продължат да я издокарват но на хартия. Защото пак повтарям - не ти предлагат работа, не ти търсят работа, а и помощи не дават. И на кое да вярваме - на медиите, които редовно обявяват, че се търсят инженери, дори в публикациите пишат инженерите преди IT специалисти, на собствения ли опит да вярваме или на оптимистичната СТЪКМИСТИКА?

Като добавим още 2 млн . българи, които са в чужбина , защото тук няма работа ще станат 35%

То хора по улиците няма,а те правят статистика за безработните!

В БГ. безработицата е ниска защото младите работоспособни БЯГАТ поради СУПЕР НИСКО ЗАПЛАЩАНЕ на труда тук, а не защото са открити нови работни места ( нови заводи ).

Нашите хора не знаят колко са безследноизчезналите тръгнали да правят статистика кой работи и кой не.