17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амазон е много лоша компания. Изяжда бизнеса на цели сектори. И е много лош работодател. Направиха една компания чудовище, след няколко години ще видим още последствия. С техния шипинг сумати найлон и картон се хаби... да не говорим как хората купуват сумата безсмислени неща...

Отегля се защото го купиха фондове, а те купят ли нещо, сменят шефовете и става мармалад.

idio

пожелавам на всеки такова пенсиониране...

Осраха планетата земя, превърнаха я в сметище. Сега посягат и на космосо, Ий сиктир бе ненаядохте се еврейски биологични отпадъци...

Ако слушаме идиотите като тебе - още да сме в пещерите. Добре, че има такива иновативни хора, че светът да се движи напред ! какво искаш неизвестни глупако - да носим още цървулите и потурите и да ходим с менците за вода до кладенеца ? Ама имаш компютър, телефон, кола - не се оплакваш, гледам. И ти сереш и замърсяваш.

За къде бъзаш бе идиот, да се самоунищожиш ли?

Чичо Безос да вземе Бил Гейтс и онзи шматурник от Тесла, и да отлетят заедно за МАРС..Забравих, да вмета и СОРОС, че с какво ще наторяват картофите /обезателно трябват лай@на/. Мат Деймън го показа как става в "Марсианецът"

++++

И нй-добре да вземат със себе си кретените като тебе, не, че ви обръщаме внимание, ама понякога сте особено досадни. Какво стана бе, нали щеше да има изгорели космонавти ? Разбра ли за любимия ти "Роскосмос" - добре, че някакъв журналист видял новото им модулче "Наука" и забелязал, че някои от датчиците нямат термоизолация. Сега забавиха изстрелването, добре, че той им каза !

А Мъск кога ще се престраши да се повози на собствената си совалка? Живее ми се още и отказва! Безос заявява качеството и мащаба на своя проект със това излиза е в космоса.

Мъск си праща колите в космоса. Рано му е за излизане.

Безос прави суборбитални полети - до около 100 км, ако не си забелязал. Мъск се качва до МКС - 400 км. Когато и Безос стигне там, ще си говорим.