17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А т.н. "казина", които са на всеки километър из градове, села и паланки, какво ще ги правим? Т.е. докога тази цигания ще е във, а не ИЗВЪН населените места?

Ами, чудесно !!! Какво по-хубаво от това да се бръкне на чорбаджиите в оня отвор на тялото , който е изход за едни продукти представляващи остатък от метаболизма на храните, и у някои индивиди е също и вход за едно нещо /забравих как се казваше, но си спомням, че е с червена главичка/.

Сега не може да се отрече, че Валери щенаправи нещо добро ... Бих искал да се премахнат тези тъпи реклами ..

Що така бе хора. Голям цирк е да гледаш глупаците търкащи като бесни билетчета или залагащи на "гумен футбол". А още по-голям цирк е да ги слушаш колко много ги разбират нещата, докато за пореден път се набутват. Та, моля, оставете ни забавлението.

"Бълха ги ухапало", отговаря народът.

хазарта ще загуби ако му вдигнат данъците ддс му е по малко от на учебници и лекарства... и що? ама на кой му стиска да бутне паничката на черепа?

Данъкът върху хазарта е някакви смешни 15 % и не се облага с ДДС! Значи, за хляба, водата, лекарствата и книгите има ДДС, но силно преплетените интереси на политиците ни с хазартния бизнес не наложиха тези 20% ДДС върху хазарта! Само този факт е достатъчен да разберем какви ни управляват през всичките години колко ги е грижа живота на народа.

"Хазартното лоби ще загуби"! Хазарта никога не губи ! Този Безлов, да си скъса всички дипломи, там за каквото е учил !

Откакто има хора по земята щастието на един се превръща в нещастие за друг. Така се градят принципите в политиката, медиите...хазарта. Още щом чуя кресливия глас на сладникавата блондинка или брюнетка за 100-ен път в ефира се изнервям на факта и мисълта, че със същото безизразно овчедушие и апатична идиотска амнезия 90% от българите не им пука за всичко това, което ги прави ОВЦЕ! Затова си заслужаваме беднотията, беззаконието, абсурда на пътя, в службата, в магазина, на тротоара...във въздуха! Ние сме си виновни за това, Мехмед, Айше или Мюмюн да са често печелившите на 6-цифрени суми, ,,заработени'' от джоба на лековерния, ОСТАНАЛ БЕЗ НАДЕЖДА наивник, готов да се раздели хазартно безразсъдно с последните си спестявания(виждал съм го с очите си), за да се нареди в рекламата като тях. Докъде стигнахме, в какво сгрешихме хора? Лошото тепърва предстои - пълното деградиране на социума ни - на една крачка сме, повярвайте ми !

Хазартното лоби ще загуби 500 милиона, Българският народ ще спечели 10 пъти по 500 милиона и 50 000 съдби няма да бъдат разбити от този порок!

Годините, белязани като демократичен преход, са под надслов - Българино, за какво да работиш (да учиш, да се развиваш), всичко ще ти падне наготово!

Чух че билетите печелещи над 20 000 се отделят след отпечатването и преди да нанесът покритието ,послед се дават на свои хора а балъците купуват и се надяват

Просташко е да се използва името на ВЕЛИКИЯ ХАН КРУМ за собствено удоволствие. За коравите глави, робуващи за лични и користни интереси-забогатяване без труд и използване на последните стотинки на бедни и болни хора за лично облагодетелстване и мачкането с булдозер ще се окаже много малко наказание. По една бомба на всяка такава глава ще е съпоставима с наказанията, които ХАН КРУМ е налагал на подобни извратени типове.

Защо в Израел хазартът е забранен- за да могат казината в БГ да печелят??

Наистина, за хазарт, проституция и алкохол закони не са нуждни. Те трябва да бъдат изкоренени с голям булдозер от българското общество. Не е случайна ЗАБРАНАТА НА ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛ ХАН КРУМ. ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ВСЯКАКЪВ ВИД ХАЗАРТ. ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ВСЯКАКВИ ЛОТАРИИ, ИЗТРИВАЛКИ НА КАРТОНЧЕТА, ИГРИ И ИГРИЧКИ.

Всичко опира до ЗАКОНИ човече !! И хан Крум е издавал закони, така, че няма как да тръгнеш с "булдозера да изкореняваш", ако не си обвързан със закони !!

"Абе стегнах си куфарите за емиграция в чужбина и на път за летището си викам чекай да "тръкнем" едно билетче на изпроводяк и...оооо небеса - 200 хилки" ?! Гледам и невервам на очите си" :-))). P.S. Ще се радвам да ограничат на минимум такива измишльотини !!!

ХАЗАРТ, ПРОСТИТУЦИЯ И АЛКОХОЛ, ТАКИВА ЗАКОНИ ПРОСТО НЕ СА НУЖНИ !

ЗАКОНЪТ СИМЕОНОВ НЯМА ДА МИНЕ :-)) ИНАЧЕ ВНОСИТЕЛЯТ ЩЕ СИ ЗАМИНЕ !! :-))

Център за изследване на демокрацията !? Ех, Безлов, Безлов, що не се гръмнеш ? Ако знаеш колко глупости изприказва тази сутрин, няма да се показваш по медиите. Кух балон си ти, човече. Никога не съм чул от теб нещо смислено. Не ми е ясно и кой ви хрантути в тоя "център".

Ми храни ги г-н Шентов

Честно казано си мислех че Симеонов е безмозьчен но все пак имаш малко от това вещество.

Хитро. Сега ще гушне десетина милиона "безвредни" и ще оттегли законопроекта за "дообработване"...

Това е целта от самото начало...

нацията и особено подрастващите. Всеки ден им показан по някой който без никакво усилие е спечелил много голяма сума пари без капка труд и си е "подредил" живата. Изводът за тези деца е : защо да уча, защо да работя - може ето така, като този от телевизора... всеки може да прецени какви са последиците от този начин на мислене.

Е и?! Голям праз.

Отдавна се чудя аз защо продължават да рекламират хазарт, алкохол и лекарства? Трябва да бъдат забранени за рекламиране както забраниха рекламата на тютюневи изделия! Това са стоки и услуги, които вие, драги политици, позволявате да се рекламира свободно в ефира и децата ви го гледат. После ревете - много пиели българските деца, от рано започвали, друсали, хазарт, незнам си кво си... ами айде измитайте ги тези реклами вече!

Крайно време е алчната комарджийска мафия да бъде смазана!!!

300хил. българи били силно пристрастени към хазарта... дали в проучването включват 3-те милиона дето търкат билетчета всеки ден?

жалко... принципно не е хубаво да се премахват такива инструменти, които отсяват негодният генетичен материал.

По добре късно ,отколкото никога .Браво на Симеонов,едно разумно предложение. Втръсна ми се от реклама ,чисти измама за лесна печалба.Даже трябва да бъдат съдени за явни ЛЪЖИ. Колко бързо се разрасна тази ЧУМА,само за няколко години,по страшна е и от НАРКОТИКА. Дано тези които печелят по този начин ,само лошо да им се случва.

да се въведе ДДС 20% за хазарта,както е за всички стоки и храни в държавата, а не хазарта да е освободен от този данък.

Това с рекламата на хазарт трябваше да се спре отдавана.Вие слепи ли сте?Я пуснете телевизора и вижте каква нагла рекламна кампания тече по всяко време НАМИСЛИ ЛИ СИ ТРИ ЖЕЛАНИЯ и тем подобни глупости.Кръстословици,пирамиди,милиони!!!Спортния тотализатор и той се включи в тази припаганда отдавна.Евала на симеонов и поздравления за герб и бсп,че го подкрепиха!!!

Угаси си телевизора. И без това дават долнопробни сериали, филми въртяни по 20 пъти, ужновини и всякаква бълвоч. Животът е извън телевизора

Цитат от нет-а, с който съм съгласен : "Телевизора може да изключиш, но от телевизионните зрители е доста трудно да се изолираш" ;)

krasibel

Не е задължително да си гасиш телевизора. По добре си пусни музикални или научнопопулярни програми /европейски, не български/. Има ги достатъчно - и по сателит, и по кабелните канали. Никой не те е вързал да гледаш бълвочите на bTV, Нова, че и на канал 1. И в тази връзка - каква е тази обществена телевизия с реклами. Да сте видели или чули немските обществени телевизии да дават реклами - не дават есттествено. За съжаление, в България явно сме извън времето и пространството.

Ми че те от "спестените" данъци печелят поне двойно повече! Освен това, вече тръгнала тази чума сред населението, забраната на рекламите е почти безпредметна, макар че съм твърдо ЗА да престанат да ни лъжат и да зарибяват и малкото неналапали въдицата. А на Черепа му е през хастара на шлифера тая забрана...

за бързите кредити. И тях да ги махат.

Проблемът е в контрола на тези хазартни игри. В момента липсва и въобще не се знае колко реално печеливши билети има. Според мен са много по-малко от това което пише на билетите.

Не само че са по-малко, но и печелившите билети не се пускат за продажба.....пропагандират си по телевизията хазарта, после изчакват балъците да изкупят няколко милиона билета по 3-5-20лв и като съберат парите от продажбите, "вадят" печелившия билет и "късметлията" по телевизията и си прибират "печалбата" ...

Което значи, че другарят Симеонов просто иска да изнуди хазарната мафия. Ще му напълнят чантата, и законопроектът ще бъде оттеглен. Няма да загубят 500млн., а ще му дадат на него 100-200млн и готова работата.

Близко си! Няма да се отменя, само ще се оставят вратички...

дано хората се освестят от хазарта - само да не забегнат към алкохол и наркотици!

На мен ми звучи като ГУЩЕРЪТ СИ КЪСА ОПАШКАТА. Големите искат рязко да се разграничат от малките в тази игра и да ги удавят за да прибират цялата печалба. Много навлек се навъди в бизнеса и е време да се отреже.

Нещо умно да направят заедно.

ще ги спестят от ТВ реклами, които съвсем не са евтини :D