Коментари - Без изненада: Шефът на КЕВР обяви новите цени на тока и парното | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости. Олигофрен. А когато падаше цената на суровия петрол падна ли цената на тока и топлата вода? Защо не падна?

Защо всеки път цената на енерго-про е най-висока????....тока е монопол и цената за цяла бг трябва да е една. Не може винаги шопите да са миропомазани... останалата част от БГ не ви ли трябва вече???...що не вървите на майната си...на есен избори боклуците в канала...

Тази издънка на Костов отдавна трябваше да бъде изритан от това топло местенце. Някой може ли да обясни как в Румъния намаляват цените на тока, а тук ги увеличават и как също там увеличават пенсиите с 10%, а тук само с 3,8%?????. Въобще тук има ли държава?????. И още нещо до кога България ще бъде глобявана от Европейския съд по правата на човека за сбъркани съдийски решения. Време е който прави грешки да си плаща. Иначе няма управия - много е просто.

О, срещу увеличена на 14 000 лева месечна заплата и аз мога да обявя, каквото ми кажат господарите.

Иван Иванов - 12000 основна месечна заплата. На Светла Тодорова беше 8800 лв чисто. Тук много плачещи, а вчера на протеста - джулая пред КЕВР - имаше едва 200 души... Нема ли желаещи да ги линчуваме там?

Разстрел за Иван Иванов, Светла Тодорова, Евгения Харитонова и всички престъпници. За всеки процент увеличение получават подкуп от 100 000 лв. Това беше обявено по ТВ Алфа през 2013 г. от депутат Магдалена Ташева и до този момент не е опровергано от никой!

"цинътъ на питролъ" е политически зависима пионка.

Според мен, от това човече нищо не зависи. Може малко да намали % увеличение. И само това. Не му скачайте на главата. Той е безгласен.

Като не зависи от него, защо получава 12 000 лева на месец заплата, а?!

Преди да оценявате, вижте , че мястото оценка е над мнението което са дали предишните. Така както го правят е с умисъл за да се изкривят резултатите.

Средни за месец само от тока 40,00лв х 2% = 8,00лв. и от днес хлябът е с 015 лв по скъп 30х ,015 = 4,50 общо 12,50лв. 1.16 % увеличението при 40 год стаж =4.4 % ане 3.8> Анадък / за другите стоки Бирисов да нареди на стакмистиката да успокои нищета! И ако сложим за всяка година трудов сТАЖ Х 1,16 % = 4,4% а не 3.8!

Ти да не си учил математика на Позитано 20 в предизборна ситуация???? 2% от 40лв са 80ст. или 0.80лв

Този мазен костовист винаги е бил срещу хората.

пенсионери гласувайте за тиквата и неговата крадлива шайка и пенсиите мнооого бавно ще се намаляват годишно с 1-2%!!! А за останалите дупе да им е яко ...

За кой да гласуват? За един приятел питам... Ти май още не си схванал, че цялата политическа пасмина е за набиване на кол, не за линчуване... Няма БСП, ГЕРБ, Атака, ДПС... Всички, до един!

ГАДНЯРИ!

Наборе, идвай с мен в историята

ТИШИНА ПО УЛИЦИ И ПЛОЩАДИ С НОЖ ДА Я РЕЖЕМ!

От днес токът в Румъния поевтинява с 3,5% ! Чувате ли вашта мама гербаджийска ненаяла се!

Не разбрахте ли,че който и да ни краде,за вас няма намаление на цената

Има решение. Просто всеки от нас си сваля централния бушон за 30мин. в един и същи час.

Според Шарън Бъроу, генерален секретар на Международната конфедерация на профсъюзите, мнималните заплати в България са по-ниски, отколкото минималните заплати в градските части на Китай, което е наистина доста сериозен сигнал. Минималната заплата в България е 10 пъти по-ниска, отколкото в Люксембург например. Съотношението спрямо френската минимална заплата е 1 към 7.

Токът в Румъния поевтинява, а пенсиите скачат с 20% 01 юли 2018 - DUNAVMOST

И пенсиите вдигат. На някои с 4лв, на друг с 14лв. Понеже сме им много мили на управляващите искат да ни радват. вдигат ни всичко. С цените на тока ще скочат всички цени. Време е за всеобща радост по площадите.

Важното е, че не вдигат порното...

Само не ми е ясно защо "Токът за битови потребители в Румъния поевтинява от днес" ? Явно и румънците са много по добре от нас.

От днес ел. енергията поевтинява с 3,5% (създадена е нова методика на изчисление), а пенсиите се увеличават с 10%.

Няма ли кой да счупи главата на този Кривия Изрод и да изпотроши и на Цялото Правителство на Убийците на Българи ! Борисов се крие и ходи по разни събирания които могат да минат и без него , Народа тъне в Мизерия ! Оставка на Герб !

Не ти е виновен Герб ,а други много преди тях оскубаха държавата и сега ги е яд ,че не могат да я дооскубят.

не щото си нямат достойни заместници де...

Ти пък квартал разлика виждаш между предишните и сегашните.

Едни си купуват острови, ерп-та, медии на килограм, пълнят милиарди по оШфорки , а други си продават жилищата да покриват сметка сградна инсталация на изключено парно

Всеки ден тоя крив идиот вдига цените, няма ли някой да му помогне да почине вече , дъртак е вече, да си гледа насраните гащи

Анекдот. Соленичък. Пресен. ...питат СтриктенДанъкоплатец : - Харесва ли Ви Всеобхватността на влиянието на Кремъл върху живота-Ви ? (отговор) - Абе малък ми е хладилника. ...ама И Родата ще помогне, че И Комшиите.

Пак ли тая гад!!!!!!

Сорос и Иван Костов са виновни! Народни изедници! Да вдигнат тока на русАфиля с цели 2 процента!

200 процента го вдигнете! Нека се изпонагътат червените кратуни! Целта оправдава средствата!

Да, Колега ! - Времето отива на камънье&дръве .

знае колко е заплатата на този старец?

...6390 лв ...на Месец ...+бонусИЩА ...+Разходи...+Безотчетни

Вие ли не знаете? Ама не излизате на протест!!! Ще кажа все пак - около 5 хил....

Колкото и да е заплатата му, тя е за "джобни" - сладолед за внучето, семки за под магнолията и други разни глезотийки. Ти питай за тези, дето не се подписва никъде за тях.

12000 основна месечна заплата. На Светла Тодорова беше 8800 лв чисто. Тук много плачещи, а вчера на протеста - джулая пред КЕВР имаше едва 200 души...

Няма как суровина която НЕ произвеждаме да й определяме цената ! За тока добре по малко от 2% !

СредноМесечен Разход на Един човек за 2017 - Е Вече 1770:12 = грубо150лв ! ...т.е. Вече Е СтоИпетдесет на Един Месец на Един човек !!!

Специално за тока не е много !

...и Незабавно ДъСъ Осигури плащане виа И-нови "заеми" та да ДъСъ такова пибщинката на Т'се Ку...

Еми плати и моя а става ли

...та понеже Колегата Ъ Взиска проверка по И.Иванов имотите : - НЕ е субект на Публично Деклариране. ...т.е. Няма такава декларацияПублично. ...като мимоходом се Оказва че : а. Е бил Единствен кандидат за КЕВР Шеф ...и б. декларацията на Винкеуъ е "изчезнала" .

Въпрос (отн. Кремълските Окупатори) : Изгонване или МюнхенМосадОперация ?

Платен некадърник. Лекувай си простатата.

ВиеСпециално - Пръв ! , по Мосадската.

Дали не е дошло време да ходим да се оплачем на Бойко? Досега е помогнал на всички. Ама да ходим един по езин, не масово да не си помислят нещо.

Няма смисъл, Той каза, че това не е негов проблем.

Запознати твърдят, че Иванов ставайки шеф на КЕВР е удвоил недвижимато си имущество ....

Отивам да Видя.

Не е в Тутракан при теб ...

Ако изгоним американските окупатори ще имаме евтин ток, евтин руски газ и евтини горива. И всичко ще бъде по-евтино. Тогава може да се усети повишението на заплати и пенсии.

Маймай СА Ви таковали И анадолци И онезЕдричките от СингСинг.... --> Изгонване на Кремълските Окупатори !

Ако изгоним американските окупатори ще имаме евтин ток, евтин руски газ и евтини горива. И всичко ще бъде по-евтино. Тогава може да се усети повишението на заплати и пенсии.

Да Бяхте Вий Говедо, че на Т-бонСтек да Ви оформя... - пък то Гавно !, че И по задунайшкиМиризливо.

Вместо 4 милиарда за крадене... ъъ, саниране де, трябваше да ги инвестираме в Белене. Щеше да е в пъти по добро вложение.

Най-после,мислех,че ще забравят да вдигнат тока. Сега съм спокоен и радостен.

Разчети показват, че повишаване на цената на парното в момента не е необходимо, защото от април 2014 до април 2017 година природният газ е намалял с близо 87%. В същото време намалението на цената на топлото е с 21%. Според твърденията на КЕВР природният газ представлява 57% от разходите на Топлофикация, тоест намалението на парното би трябвало да бъде в рамките на 49%, а е направено само в рамките на 21%. Тоест през тези две години, в които намалява газта, на "Топлофикация" и е оставен буфер от 27,67%. Това е процент, с който тя се е обогатила и е спонсорирана от джобовете на столичани. Сега исканото увеличение с още 22% означава 50% необосновано повишаване на сметките за парно". Това показва, че за една година повишаването на цената на парното от общинските мафиоти е почти 30%.

Стига сте пискали! За увеличението на пенсиите мълчите,нали!

Маце, а слручайно така да си збелезала, че всяко увеличение на пенсиите неминуемо води до увеличение цената на тока и парното? От мен да го знаеш дигнат ли пенсиите дигат и тока.

Ей смешка счупи тъпомера.

Безплатното саниране трябва някой да го плати

Производителите на ток трябва да предлагат своята продукция директно на енергоразпределителните дружества- без никакви посредници по веригата. кевр контролира процеса и точка.

Ако спрат американските централи, токът ще поевтинее 18-20%

Те отдавна са на Руски офшорки?

Реформаторски спам.

Грешите. ...едно че са Само с AES (която Е Глобална Структура) Менаджмент ...и Второ - Ако&Когато Изгоним Кремълските Окупатори - Всичко Ще си дойде НаМястото ! ....а И - Ще преминем към Връщане на Вересиите !

Ба си, и в Унгария не се отразяват....кво става бе?

За Унгария газта е по евтина,за нас братята продават газ на високи цени от любов?

Зависи дали имат насреща си достоен народ с достоен премиер, или помияри, дето могат и 1000 години да кютат и да чакат освободител, на когото да прегризят подадената ръка.

Изгонване на Кремълските Окупатори ! - това Е ЕдинственотоРешение.

А,бе тия цени на газа и петрола дето се повишават защо не се отразяват на цените на тока и парното и в другите държави? Проверих във френски сайтове, там няма такова нещо.Те как правят да не се отразява на потребителите,че не ми е ясно.

Защото у Нас е ВсеСъщата задунайскогубернистическа Воня.

ами провери първо откъде имат ГАЗ!

Няма спасение ... Американските централи товарят цената на тока. И токът ще става все по-скъп

...вЪртиш ли вЪртиш, ЗадунайШите ! ...*/- педалите ...та Ви Свистят ушите.

Разбира се, няма изненада. Геноцидът спрямо българския народ върви по план.