17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

ЧРХ ! Докато Меркел е канцлер, а Путин президент, няма да стане тяхната! И Ердоган е крив макарон...А макрон е скашкан макарон...

американските юдей си отмъщават на фрицовете за ВСВ искат да им съсипят икономиката.

Че какви са американците? Та да налагат санкции на строителството нас Северен поток???

Германците имат склонност да се заиграват с варварите от Изтока (спомнете си Руско-нацисткия пакт за подялба на Полша)... Американците изпълняват ангажиментите си да пазят всички съюзници в НАТО от руският фашистки враг.

Да си се сетим тогава и Мюнхенското споразумение от 1938 година, по-известно като Мюнхенски сговор. Също така да се сетим и за участие на Полша в разкъсване на Чехословакия, окупацията на Тешинска Силезия през 1938 година.

Берлин симулира дейност, а задкулисно служи на американската олигархия...

Вероятно и ще се самоубият икономически в името на американската (еврейската) олигархия... Ама надали...

ще спрат СП2, дане би както и СП 1 който си работи на пълни обороти.Всъщност и Германияи Русия обявиха че СП-2 е пактически готов и ще достави първите количества газ през март 2020г.

Алконавтите сами не могат да си построят никакъв поток! Никога не са могли! Сега строежът е спрян, след като похарчиха парите :)))) Гагагагагагаг!

африканци налагат санкции по само по документи за щяло и нещяло ,поради една проста причина -външен дълг 22 тлрн. бюджетен дефицит-1 тлрн. търговски дефицит 1,5-2 тлрн.долара годищшно , с други думи лишени са от всякаква конкурентност в икономиката.Абе истински бананов тигър с фондова борса ама фалирала.Само че безвъзвратно закъсняха.

Краварите нещо почнаха да се вживяват в ролята си на световна империя. Да не замирише на пърлено краварско някой ден? Казвал ли им е някой как са завършвали всички империи с мераци за владеене на целия свят? Щото краварите са дебили и не знаят историята, ама някой който я знае да им я каже.

А свинарите знаят ли?

Евтиният руски газ помага на конкурентността на немската икономика и вдига рязко печалбите, а от там ще има и за евро субсидии и помощи за нас, че то немците издържат ЕС основно.

Американците: "Не купувайте евтиния руски гас, а вземайте от нашия скъп компресиран шистов гас". Имаме израз " Ай сиктир бе, те ще ми кажат какво да купуваме". Да не влизат капитали в Русия, а да гушим световния деспот САЩ с все повече и повече пари. Защо?!

Не бъркайте флегматичността на Русия със слабост. Русите дълго запрягат, но бързо пристигат.

Русия изпълнява няколко цели наведнъж. Първо, СП-2 ще се случи, макар и със закъснение. Има кой да го дострои. Русия има подобен тръбополагащ кораб, но ще са му нужни 2 месеца за да пристигне в Балтийско море. Имат вариант и с китайски кораби, които не се плашат от санкции. Така че проектът просто ще се случи. Както и ТП ще се случи и Русия всъщност няма причини да бърза или да се тревожи от нещо. Вариантът Украина идеално я устройва-Украина транзитира техен продукт, отдалечавайки западните потребители от несериозната и без друго американска конкуренция. В същото време Западът сам си залага бомба под формата на напрежение Германия-САЩ и Турция-САЩ. А напрежения има и без друго. Да не говорим че в перспектива шистовият газ на САЩ е под въпрос-огромни инвестиции за нови и нови находища, които бързо се изчерпват.

Типичната европейска солидарност. Когато става дума за собственият задник, аршинът е друг.

Санкциите бяха плод на решение на Конгреса на САЩ,което само по себе си е много тревожно. Това говори за умопомрачението обзело американската нация -изразяващо се в: -Усещане за богоизбраност и предопределеност да се управлява светът -Незачитане на никакви международни норми и приравняването им до правилата от времето на Дивият запад-правото на по-силният. -Арогантно отмятане от всичките им приказки за свободна търговия между страните. -Разпростиране на юристдикцията на американското законодателство по света. Обикновено когато се тръгне по този път спиране -няма ,САЩ стават опасност номер 1 за света -

Няма какво да ""разчитат"". Или си пазят суверинитета или отиват на бунището на историята. А САЩ и Ко. отдавна са се запътили на там и само чакат сигнал от евреите да запалят ТСВ.

"Правило номер 1 на първа страница на книгата на войната е: "Не нападай Москва". Различни хора са опитвали, Наполеон и Хитлер, но няма смисъл". (изказване по време на реч в Камарата на лордовете, 30 май 1962 година)

Не само. Монголоте, шведите и кой лине са си счупили зъбите. Но понеже Кравария е само 200 г няма кой да им каже камво сочи историята. Споко, и Римската империя си е мислила, че владее света, и Поднебесната и кой ли не още - де ги сега?

че защо да ги нападат ? Оставети ги да си измрат сами