Берлин национализира филиала на "Газпром", Варшава взе руските активи от "Ямал-Европа"

Европейската комисия отпусна помощ от €225,6 милиона на германското правителство, за да може страната да стане 100% акционер в местния филиал на "Газпром"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма никакъв смисъл да се национализира ако доставките на газ спрат.Точно затова България трябва да вземе мерки възможно най-скоро и да си осигури газ за максимално дълъг период от време.Много хора са зависими от доставката на газ и цената.Сравнение с другите горива е много по-добре да използваме газовите ресурси.

национализирали какво означава - откраднали или платили

САЩаянците направо взривяват

Пълното беззаконие е признак за началото на разпада

Цените за крайния потребител са с фактор 3-4.. за бизнеса - той затваря. Берлин ще се самоизяде след 2-3 седмици, студовете дойдоха

Платили са дяла на руснаците, в замяна получават едни празни тръби, като кранчето е в ръцете на руснаците. Супер сделка

Кога го платиха?

"Национализирали" ПРАЗНИ ..тръби тоест,... НИЩО!!?? ;) Пошли, на Х *й,..всё ...ПИЗДЕЦ!!;)

ЗАЩО ГЕРМАНИЯ РАБОТ И С "Газпром А НА НАС НИЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА ВРАЖЕСКА НИЕ ВОЙНА ЛИ ВОДИМ С НЯКОЙ

Кражбата си е чиста печалба!

Колко е хубаво да се краде чужда собственост ,нали така?

Визираш "референдумите" и анексиите.

Първо анексира Крим и Севастопол, и двата субекта към 1992 година са части от Руската федерация а през 2008 украинците се опитаха да гепат и цялото Азовско море.

Путин да дойде?

както са тръгнали нещата пак ще посрещаме руснаците-)

Ние българите ще ги посрещаме с куршуми, а вие руските роби с отворени задни бузи.

Май имаш нужда от очила, защото руснаците се прегрупират все по на изток.

знаем ви вас "българите" като се появят руснаците и ще почнате да стреляте "Сватбарската" -)

Само бой ядат руските пияници. Днес е жалко и обидно да се наречеш руснак.

Тия са ми много интересни - за какъв им е да национализират нещо, след като е пределно ясно, че руснака ще "врътне кранчето", и играта приклюва.

Докато Русия се напъваше за нов многополярен свят, САЩ и Китай се договориха за нов двуполюсен. И Русия не е един от полюсите.

Добави КАКВО се ДОГОВОРИХА Китай и Русия! И СРАВНИ договорките!

Визирам днешната среща на Пин и Байдън на Г20. Ясно казаха в обща декларация сътрудничество за нов по добър двуполюсен свят. Не знам Путин какво е договарял предходно, но явно то няма значение вече..

Руснаците са най-тъпото племе съществувало някога на тази планета.

да ходи да си приказва с Русия и да не му губи времето.

Освен фа си бил там и си чул, защото в изявленоята има съвсем друго "двуполюсен свят".

само това можа да измисли. А Си веднага го опроверга... китаец да ти каже че си лъжец е много рядко, но днес Си съвсем ясно нарече Байдън човек който живее в мечтите си-)

Кой ти е източника, Раша Тудей?

Говорителят на другаря Си-) Колкото и да не ти харесва китайците изритаха наглия гайджин... и го пратиха да си приказва с Путин.

ЕВАЛА! Европата ОТРЯЗА 1 МЛРД. евро по ПВУ за България, защото България СЕ била ВЪЗСТАНОВИЛА НЕОЧАКВАНО ДОБРЕ и ДАРИ на Германия , защото СЕ РАЗВИВАЛА НЕОЧАКВАНО ЗЛЕ. Европата ПАК ДАРЯВА ДЕМОКРАТИЧНА Германия, за ДА НАЦИОНАЛИЗИРА МУЖДИ активи...

Искат, могат да национализират. Обаче - газ - нема! Китай ще го изкупи всичкия, и ако са тарикати, ще втечнят и шитнат на швабите и шляхтата на 10-на цена. Това, докато Путин не си построи достатъчно станции за втечняване в близките 10-на години.

Каква национализация е след като Германия ще си плати дяла на газпром с заем от европейската комисия?

а и дали тегления заем наистина ще отиде за това за което го теглят. То и Рузвелт навремето "изкупи" златото от американските граждани... и това което е било собственост на чужди банки опериращи в САЩ, но на цена много под пазарната(Gold Reserve Act of 1934);)

е и тука тия руски лайнари спряха газта и прехвърлиха цената върху некачествения им петрол/бенз... а рашистанския плитокоумен путолизец мучи ууубичам таааа.... кака не ги е гнус нямам понятие... платените ги разбирам...

Утре аз ще национализирам мерцедес, може ли ?

Ако си го платиш! Как чете и не разбра!

И като се национализира газова компания, започва да тече газ, така ли да разбираме?

Кога ще национализираме Лукойл? Или всички ще радваме копейкин, като даваме по 1 лв на всеки литър бензин в подкрепа на Путин?

Туй с Призрака ще се окаже вярно!

бутайте бутайте.. крадете .. ще ви дойде реда зимата

Е и? Газовият хъб ще е в Турция ,не в Германия.

Комунисти, веднага ги приватизирайте! Не знаете ли, че държавата е лош стопанин?!

Русия купи заводите на мазда за 1 евро..европа няма едно евро...

Когато България въведе еврото става автоматично равноправен длъжник по всички европейски кредити. Напред горди европейци!

ПЕЧЕЛИШ НАГРАДА ЗА НАЙ-ТЪПА ОПОРКА ;)) И КАКВО, СЕГА КАТО СМЕ С ЛЕВ СИ ДЛЪЖНИК В ЛЕВОВЕ С ВСИЧКИ МАНГАЛИ И БЕДНЯЦИ С БЪРЗИ КРЕДИТИ АХХАХА СИГУРНО ТИ САМИЯТ СИ ТАКЪВ ОЛИГОФРЕН

бър9и кредити не влизат в дълговите системи на държавата ве тъпанар ебан в гъзан и в устан. баси тъпите чалгопитеци сте..бб

А ако приемем долара, поемаме дълга на САЩ. Ако приемем йената - този на Япония. Що не минем на нова валута - един тупан. Няма да дължим нищо и ще изнасяме тъпотия на мега висока цена!

отдавна сте ми5аои на тупани.. ббаахаха

Историята ни е показала, че всички тези глобалистични идеи са обречени на провал. Не за първи път се правят комуни (Парижката комуна), всички единни към светлото бъдеще и прочее.... Всичко това са просто утопии, още от Томас Мор, та чак до Мао. И защо ли? Защото има "Приказка за стълбата" - и винаги ще има такива, които качили се на върха на хранителната верига ще забравят за тези под тях. И човечеството винаги ще живее във феодализма, защото това е ествественото битие на човешката раса. Винаги да има управляващи богати и управлявани бедни. Иначе никога нямаше да има войни, глад, милиардери и прочее.

Значи ако не слушаме ще ни вземат каквото имаме там. На мама хубавците…

не е лека съдбата на россолюбците! до онзи ден се радваха, когато путанин подписа указа с който националицира имотите на чужденците в крим! до вчера се радваха, че путанин подписа указ за национализацията на активите на западните фирми напуснали рассия! пък днес плачат, че на запад национализират рассийската собственост! не е лесно да си россолюбец!

Не пиши, не се излагай, но като си прОст, то е за цял живот, та извинявай, друго не може да сътвориш.

Многополюсовия е на крачка от самоубийство. Хахахахахаа

На победителя принадлежи плячката!

Руснаците вече искат газта да се плаща в рубли,защото ЕС Печати еврото ,което няма покритие и толкова години глупавите руснаци получаваха хартийки срещу газ и други ценности.Край на авантата и затова е голяма инфлацията.

Предпочитам заплата 5000 евро пред 5000 рубли, дори да няма еврото покритие.

"Национализира" е нов синоним на свободният пазар "капитализъм"за комунистическа приватизация?

капитализъм имаше в западна европа през миналия век. След падането на СССР западът прегърна съветската идея и в момента ЕС е по-съветски от колкото някога са си мечтали Ленин и Сталин!

Явно цялото население на ес страда от Стокхолмски синдром. Ес бавно, бавно ни го набива, а ние едва ли не го целуваме

Прогнозата за утре: Или ще вали,или няма да вали.Така че си спете спокойно. Ние европейците ще крадем от руснаците, за да си плащаме сметките за топлинка и къшей хляб...

Нагледно, какви диваци са това руснаците - нацизъм на куб! https://www.youtube.com/watch?v=MxKWtV3WGMw

Това показва какви диваци са западния свят. Национализираш частна собственост. Това е комунизъм в най чистата му формула. Празни тръби. Да са им честити....

Аз четох и там пишеше че ще плати със заем от европейската комисия?!

Лесно е да се раздават парите на данакоплатците.

БРЮКСЕЛ И НАТО ДА НАБЛЮДАВАТ ПОД ЛУПА ТЕРИТОРИЙКАТА ... КАК ЩЕ ГИ ФИНТИРА ТЕХНИЧНО, КАТО НЕ ИЗПРАТИ И 1 ПАТРОН ЗА БОРБА СРЕЩУ МОСКАЛА, ВЪПРАКИ УЖ "РЕШЕНИЕТО" НА СЪБРАНИЕТО ! В МОМЕНТА ПРАВИТСТВОТО НА КРЕМЪЛ В ЛИЦЕТО МУНЧОВСКИЯТ ПРОСКУБАН ГЪЛЪБ, БЛАМИРА ПАРЛАМЕНТА, КАТО ОТКАЗВА ДА ИЗПЪЛНИ РЕШЕНИЕ НА Т.Н. "НАРОДНО СЪБРАНИЕ" ! ДЕФАКТО БУНКЕРНОТО ПРАВИТЕЛТВО БЛАМИРА ВОЛЯТА НА НАРОДА ЗА БОРБА СРЕЩУ МОСКАЛА!

И така може да предизвикаш война като потъпкаш своите капиталистически закони. Само да подчертая че комунистите приватизираха всичко. Нещо гнило има у тоя съюз.....

Грабят Русия тези Американски Подлоги ! Главното Правило на Капитала не взимай , не национализирай Чуждото , а те го Пренабрегнаха !

Българския ток бил по лош от германския и френския и като го купят германците ще почнат да ни произвеждат по хубав по модерен и по умрял ток от по красиви жици

Демократите, б*ах ви комунягите. И сега е момента да споменете за евроатлантическите-комуняжки ценности.... Чудих се що не ми допадат, а то комуняги Сър

Германия национализира, а български е длъжна да либерализира тока, и вече го направи. Е това ли са евроатлантическите ценности

Ми България продава най евтиния ток и политиците ни са най евтени

На нас ни конфискуваха южен поток, 4 блока от аец, сега още два, ще конфискуват тецовете ни, срещу правото да им бачкаме черната работа, а не сме нападали Украйна

ЕК раздава пари на германците да си купят газ? Някои членове са по големи членове. Как само си раздават (си вземат) пари от общите! А за България ще има ли?

Естествено як рязан КУР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sm3hurk0

Тия западняците почнаха да грабят ! После ще се чудят, защо така, защо онака... отговора е: защо така !

Като Робин Худ. Грабят от рашистките престъпници.

Скоро ще национализират и кура на Путин!!! Ще ги ебе като загорели ТеКеЗе-сарски крави!!!

Ко станА с пазарната икономика ?

дай тъ батна

Някой да ми каже ние кога сме нападали Украйна,че за нас има повече конфискация и повече рестрикции

Турция Отказа да приеме съболезнования за терористичният атентат в Истанбул вчера!!!! Турция обвини САЩ в отвратително лицемерие! Ето: ""Мисля, че е необходимо да се оценят съболезнованията, направени от САЩ днес така: убиецът е един от първите, които ще пристигнат на местопрестъплението , и реакцията на това послание ще бъде много ясна. Това ще се види в близко бъдеще, ако е рекъл Бог", цитира агенцията думите на министъра

Не се и надявай.