Бензиностанциите укрили 5,3 млн. лева през 2018-а

Касови бележки не са били издадени за над 955 000 литра гориво

Обратно в новината

Коментари - Бензиностанциите укрили 5,3 млн. лева през 2018-а | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро и това ще бъде разбито, винаги има едни хора които си оставят едни "мънички" вратички в законите, 6 месеца ще показват колко добре работи системата, а през това време пак тез същите ще са истествали много добре пролуките! Българина е същество което търси само как да мине леко, ама защо не насочи вниманието си в това да се следи и веднага хващат и санкционират с правилните суми подобни практики?

Как изчислихте 5.3 млн. лева скрити данъци, като още текат ревизиите и не са приключили проверките?

Е с приблизително толкова са и се повишили сметките в банката - те така ;-)

Не млн, а млрд. !

Дефакто разходите за заплати, командировъчни, транспорт и т.н на НАП, са в пъти по- повече от установените укрити приходи. Ей това се нарича ефективност. Управляващите продължават да мислят като чорбаджии: Важно е да изкарваме повече, пък, че е за сметка на бизнес средата, на малките преприемачи и съответни за всички работещи там.

актове за 110 000 лв. написали. Чудесен рандеман, как да не продължат да крият обороти?

Много документи сте написали вие от НАП. Но резултатите ви трагедия.Май си пиете ракията с другаря Златев.Само Марешки ли проверявате.Пълен цирк.

Важно е да се издават актове за 500 лева по бензиностанциите ! Сега че на анклава Росенец няма измервателни уреди , и си влизат безотчетни танкери - много важно !!!

Какво внасят тези безотчетни танкери? Или изнасят?

А Лукойл милиарди.

Кога толкова бързо за 2019 г са скрили толкова пари ? Да не би да е за 2018 г ? Поправете си заглавието , ако не е вярно написано .

'ми то в статията си пише, че си прав. Още в първото изречение.