17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така или иначе е планувано да стане 5 лв. Стига сте писали глупости.

Старата ми кола е дизел и поради някои стандарти и особености НЕ може да работи с обикновен, т.е. с някаква си бълвоч от незнаен състав. Трябва й само високопречистено гориво /вече няколко пъти чистих за своя сметка цялата система от утайки, клей, сажди, задръствания, че тресеше и гаснеше/. То само с капачка "Бардал" не става. Та, питането ми е - не съм милионер, даже и хилиярдер не съм - защо тогава ще ме броят към тях и няма да ми зачитат прословутите 25 стотинки великодушна държавна помощ?Или пак важното е демонстрацията на желание, не толкова на реална полза? Всъщност търгашите са побеснели и мигом ще тушират "ефекта" като надуят астрономически цените отново, да видят тия икономисти и стадото кон боб яде ли.

Нали ходихте да протестирате за промяната - е ето ви я промяната - дойде с пълна сила! Всичко по 5, а сега ревете до небесата. Иначе Боко беше лош, като и бай ви Тошо, но и при двамата беше евтино и хората бяха добре.

днес карах в София. След обяд бях на магистрала "Струма". Някак си не личи скъпия бензин. Карат като дзверове. На ЕКО-то и опашка имаше. Българина е странно, крадливо и оцеляващо животно.

Не се ли намери един независим журналист или там който и да е там свесен човек, който да извади цените на горивата на портала на рафинерията в Бургас. Онова хасковско леке непрекъснато разправя, че един лев отива в офшорките. Добре де , дай официална информация и тогава ще се види за какво става дума. Иначе лаладжии колкото искаш.

Като цената на LNG на кирчо - " договорих я, не я знам цената ама е по-евтина"

Като си прост и не можеш да смяташ недей да обвиняваш умните. При 129 долара колко струваше бензина преди години-2.20.Сега при даже по ниска цена на петрола защо струва 3.40 като нищо не е променяно от тогава

tonk11

Ще издават фактура по ЕГН на собственика. А как ще събират и съхраняват тия егн-та? Имат ли право? Оператор ли са на лични данни бензиностанциите? А касиера? Това са пълни глупости.

Олиото 10,доматите 6,а Кирчо весел!

Ще плащате масрафа на канадския мошеник.