Бензин A-95 поскъпва до дни у нас

Очаква се цената му да достигне до два лева за литър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А долара като не мърда половин годино и си е по 1.60 дали намалиха горевата.Грънци.В тази айдушка държава такива движения няма.Само нагоре нагоре е така да върховете на гардероба с чекмеджетата.

Когато бензина скача ми е най-хубаво. Другаря Путин пълни бюджета.

Платонична любов или се познавате? Платоничната е най-сладка и необвързваща. Особено ако си руснак. Ако си българин си вид извращение.

границите ...

Започна се ...

ЧЕ,ТО БЪЛГАРИНЪТ МОЖЕ ЛИ ВЪОБЩЕ ДА ВЪРВИ ПЕШ!

ЖИЛИЩНИ БАЛОН СЕ НУДА АМА НЕ ГРЪМВА...... СЕГА С БЕНЗИНА....НАКРАЯ ХЛЯБ 10ЛВ....... НЕ МОЖЕ ДА ИМА ВЕЧЕ ТАКИВА ИКОНОМИКИ ИЗМИСЛЕНИ С ПОСТОЯННИ РАСТЕЖИ..... ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ИМАТ ВСИЧКО...... И РАЗЛИКА БОГАТИ БЕДНИ МИНИМАЛНА?????? ПОВЕЧЕ СМЕ БЕДНИТЕ И ЩЕ ВИ ИЗЯДЕМ......

тая новина трябваше да я забутате най отдолу, след прасетата играещи видеоигри и чалгаджийките на малдивите

Мен поскъпването не ми се отразява, ама хич - винаги сипвам за 20 лв!

А преди 100 години така е поскъпвал овесът...

КОЙТО ИСКА ДА СИ ВОЗИ ШКЕМБЕТО ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩА УДОБСТВОТО И ЦЕНАТА ЗА ТОВА!

Спекулативно изявление, целящо оправдаването на новите цени. Само като се погледне колко американски горива се внасят и/или преработват в България и ...

ЩОМ ИМА ТОЛКОВА БАРАКИ,НА ПЪТЯ И ПАРКИРАНИ ПО ТРОТОАРИ,ЗНАЧИ,ЧЕ БЕНЗИНА Е, КАТО ЧЕ ЛИ Е ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ,НОРМАЛНО Е ДА Е ПОНЕ 10 ЛЕВА ЗА ЛИТЪР!

поскъпналата цена на бензина за старите досадни бракми въобще не ме въвлнува,много по важни са поскъпналите цени на вода,храна,ток,лекарства,такси за училища,детски ясли,университети!

цената на бензина се прехвърля върху цените на почти всичко ако не си забелязала. 70% от колите в софия са под 5 годишни

"70% от колите в софия са под 5 годишни" - добра шега

преди два дни в ДИР бг имаше статия ,че горивата НЯМА да поскъпват скоро!!!!!!!!!

Според потребители цената на бензин А-95 трябва да е в диапазона 1.50-1.55 за литър, за да е поносима за джоба им. Ето в това се крие проблемът на българина. Разумният европеец би казал "заплатата ми трябва да е такава че 2.00 лева за литър, да е поносимо за джоба ми"

мутренскита простотия продължава гробарите начело с вожда довършват държавата .

Че то горивата са 2 лева поне от седмица. Тихомълком...

Интересно заглавие - да разбираме , че на другите горива ще падне цената ?

Дизела на магарешки не става. Тоя ми дължи един двигател за хонда. Старото ауди на 23г баба яга го ядеше и нямаше проблеми, но разхода беше голям. Аве шит бензиностанция. Качеството е на минимума

Тоя филм го гледаме вече 25 години. Едни и същи обяснения и оправдания. Изобщо не си губете времето и енергията да търсите логика.

Сега разбирам за какво е новият заем, който България тегли - за горивото на джипа на Бойко.

Нали искате като на Запад? Значи трябва да започнат да ви променят цените на горивата по няколко пъти на ден, с диапазон от около 30 стотинки. Ама тогава ще ревнете с глас. Да ви продават бензин със спирт Е10, на цената на 95, а 95 да ви го продават с около 10/15 сотинки по-скъпо от Е10. А дизеловото гориво да ви го продават с около 20 стотинки по евтино от Е10. Ето така е на Запад. Хайде сега дежурните тролове да цъкат минуси, но истината си е истина.

Не знам къде е твоят запад, но в моя такива глупости няма.

Ако Германия е запад-тук от един месец цените растат ,общо до 20%на бензин и дизел!

Язе не ползвам бинзинь нафта и газ Имам си Магари и каручка

Какво стана с държавните бензиностанции? Нали щеше да е евтино там. Вижте си бележките като зареждате шото сумарно акциза и ддс са повече от нетната цена.

Имаме наи ниския акциз но цените на производителя са високи

Точно - акциз 50% +20% ддс ... но цените на производителя са виновни ... Шизофренията ли ти се обостри или герберизма ?

БиТиВи се опитва да разбутва пазара на горивата преди изборите на 4 април и това е недостойно. Не е важно какво са казали собствениците на малките бензиностанции - звучи като другите започнаха да вдигат цените, вие какво чакате? Божков ТВ откъдето и да го погледнеш.

Нека да бъде отворен държавния резерв да има мир и повечко октанови числа преди изборите

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Май подценяваш интелекта на хората тук...

Всичко по идва от Русия тук у нас

Бягайте от бензина на марешки. Мн тежки проблеми ми създаде. Колата ми придърпваше при потегляне на първа. Понякога при ускорение, когато превключвах на по горна предавка, предницата ми се забиваше. Говоря за сравнително нова кола. На 3-4 години. Със първото зареждане на нормална бензиностанция(омв) всичко си дойде на мястото!!!

Не е виновен бензина, а дъртата кочина, която караш.

Щото е бил Е10, за това. Моята кола, правеше същите магарии, и то с немският Е10, уж по-качествен. Момента, в който я заредях с 95 или 98, всичко си идваше на мястото, плюс емисиите, което е важно тук.

Gasolina 95 (G.Protección): 1.329€ por litro, recibido el 16 de Febrero de 2021. 15 céntimos por litro menos en la gasolinera PETROPRIX. Gasolina 98: 1.479€ por litro, recibido el 16 de Febrero de 2021. 11 céntimos por litro menos en la gasolinera GALP.Това са цените в Испания от м. Януари

Цените са напълно реални и сходни с тези в Долна Саксония. Дизеловото гориво обаче е около 1.25Е/ литър. С около 10 цента поскъпна последният месец.

Русия и Саудитска Арабия намалиха добива. Дотук ок, но защо дръгливите комунета, не плюеха по Русия, че си гледала печалбата, без оглед съдбата на хората по света,за които цената на горивата се покачва.

Бах мааму, студеното време в Тексас, и комарите в Антарктида оказват влияние на цената на петрола! И Русия вече вика: Дончо, Дончо Тръмпчо, добре че дойдоха демократите на власт у америчко, че хептен я бяхме закъсали!

Преди като беше над 2 лева пак купуваха и им беше "по джоба".

Да дадеш за причина повишеното търсене в щата Тексас и по-малко производство си е изсмукано от пръстите. Все едно да кажа, че цената на бананите се е повишила заради детски рожден ден във Факултета:-). Кажете си го честно. Идват избори и трябват пари за гласове, защо да не купим вашите гласове с вашите пари. Ние и без това сме овце:-))

Като пада цената това отнема поне месец, за да го свалят у нас, но когато се вдига реакцията е моментална. Административен капитализъм с картелен вкус.

Помните ли как Роналд Рейган ви свали цената на петрола на 10 долара и започна перестройката и после изчезна СССР?

Помните ли как Адолф се затвори в бункера и се отрови, а после си пръсна главата от страх ?

и вашия любимец

Помня, помня...и как по същото това време в САЩ фалираха над 17000 фирми по същата причина...

приятелски огън и колатерални загуби ... но основната си цел Рейгън я постигна, не без помощта на Горби, разбира се ...

е той петрола стига тая цена ама пък долара пада и какво? при нас пак си се качва...

Колко да поскъпне? До 2 лв. и после пак на долу. Вовата ви да му мисли.

35 миналия ноември 62 сега Ама не помна да е бил литъра 1 лев

Дефектът магарешки няма ли да се намеси за пред баламурниците преди изборите? АХАХАХАХАХА

Нали уж Аптекаря-бензинджия намалил цените на горивата? Какво стана?....

Отива на гей-парад . зает е

А другите стоки кога ще поскъпват?? !Че много евтини бре!!!

В Нигерия и Конго е топло не би ли следвало цената да пада.

Радвайте се, че не карате с Е10. Докато имах бензинова кола, всеки път минаваше различно...докато с бг бензин беше ок пробега, ама взе пък да грее, и да не може да си докара емисиите...много нисък октан май се оказа...и накрая си купих кола с хди дизел, и забравям кога беше последно на бензиностанцията...

То и дизела май там го продават. Или ти си го крадеш отнякъде?

Аз не съм ти. И къде го продават дизела?

Ти да не караш колата на Флинтстоун бре?

Колата ми е със сигурност по-висок клас, по-нова, по-добре поддържана, в по-добро състояние, и по-скъпа от твоята, и никой не коментира колата, а типът и качеството на горивото, с което се движат всички коли! А ако ми прочетеш коментара внимателно, и вникнеш в него, както и останалите с минусите, ще си нацъкате сами минуси в главите.

А бе кво ми пука че в Тексас било студено. Всички тексасци да заминават в Сибир да видят за какво става въпрос. И това ми го обясняват като причина за поскъпване на горивата. Нещо на тия обяснители им се губи логиката. Бесните нефтени кучета пак се разлаяха. Отворила се е възможност да бъдат изнудвани потребителите на бензин. И на нафта също.

Това е платена реклама на петролната мафия ! Половината пари от всеки литър пък влизат в шкафчетата на политическата мафия.

А,само 2лева,20лева за литър поне е разумна цена за бай Ганьо!Ако стане поне 20 лева за литър ще има по малко убити и ранени българи,а и тротоарите може да станат за пешеходци и майки със деца,въздухът ще е по чист,трябва също и глобите и данъците,автошколите,застраховките да поскъпнат!

Аз викам и хляба да направят 50лв/кг, че да може само по-заможните да ядат и да живят, а гниди като тебе да мрат...

Хляб? Кой яде такова нещо?

Мойто БНВ си фърка секак.

Скоро протести и за цените на бензина. И както винаги - не пазарувайте Марешки!

у нас цените на горивата се влияят от международните цени?!?! Забелязъл съм, че е само при вдигане ....

СИК -аджийски мутри, то А-95 в момента е 1.99 лв.

Да, одеве заредих на 1.99, та сега ще поскъпне с цяла стотинка!?