Коментари - Белгийска компания планира да инвестира 1,1 млрд. евро в заводи за батерии в България | Бизнес.dir.bg
назад

Белгийска компания планира да инвестира 1,1 млрд. евро в заводи за батерии в България

В намеренията на ABEE влиза производство на литиево-йонни батерии в Стара Загора - стратегическа локация, според премиера Николай Денков

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Белгийска компания планира да инвестира 1,1 млрд. евро в заводи за батерии в България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще преспят - ще им мине ...

мангизите да не дойдат от плана за устойчивост?

като ония батерии на кирето ,маминката ви да еба и боклуци мръсни да ебааааа

Кой ще бачка?

Абе я си ги заврете от зад тия заводи. България ще е чиста страна! Австрийските, белгийските и хонладските маймуни да правят заводи за батерий при тях си. Ние ще си караме само теслите тука с техните батерий. Ай сиктир!

мрежата на Марица изток Нека да пробват

Американското посолство в София си хареса, избра и назначи хомодружинката софийски педерасти и напълни отгоре до долу целия СОС(Софийски общински съвет) с тези педерасти. Накратко - София вече е не само столица на американската колония България, но и столица на всичкото хомо-гей-педерастко движение в цялата БГ-колония. С тенденция с времето София да стане и световна хомо-гей-педи-трансджендър столица. Изборът на тези педерасти въобще не е случаен - американското посолство хем ще ги държи на къса каишка с компромати за техните хомо-гей-педерастки изяви, хем ще ги прати да вършат и работата, за която са избрани и назначени от същото това американско посолство. Основните задачи поставени на педерастите от СОС са следните: 1). На първо място премахване на Паметника на Съветската армия в София. Този паметник е нещо като трън в гъза на цялото американско посолство от чистачките, перачките и готвачките в посолството та чак до шефа на посолството, мистър Кенеф Мъртъв. Говори се даже, че мистър Кенеф сън не го хващало да мисли денонощно за този паметник. Сънувал постоянно кошмари и се събуждал поcред нощ облян в гореща пот. Присънвало му се, че един от съветските солдати от Паметника на Съветската армия го гони насън с шмайзера. УжасТ ужасен, horror oтвсякъде; 2). Въвеждане на Истанбулската конвенция на територията на цялата подмандатна колониална БГ-територия; 3).Усилено въвеждане на хомо-гей-педи-трансджендър идеологията сред подрастващите и младежта в БГ-колонията; 4). Въвеждане на хомо-гей-педи-трансджендър идеологията за изучаване и пропагандиране в системата на българското образование; 5). Отстояване на хомо-гей-педи-трансджендър "ценностите" редом с евроатлантическите "ценности" напълно в духа на трансджендър-eвроатлантизма и НАТОто. 6). По-нататъшно доразрушаване на остатъците от българската държавност и почистване на територията за новите заселници, онези с тюбедейките. И после всичкото педераст кой откъде е по островите в Тихия океан и по къщята в чужбините. Иначе казано - педерастка му работа.

Айде още един свинарник в БГ

Това да не е онази същата компания, която щеше да произвежда електрически автомобили в България?

Ми като ги гледаш, че са стартирали с финансирани от Европа проекти, как мислиш

От къде ще взеват тези пари като нямат толкова - имат едни склад и това е .

А бе планират. На ПП/ДБ рекламите. Пишето като дойдат и започнат работа. Не ви вярваме. Всички медии сте платени и пишете каквото ви кажат.

Кремиковци? КЦМ? Химко? Стомана? Нефтохима? Нали искате заводи, серсеми? А вие работите тролове на вас заводи не ви трябват! Грантовете от Руския пасол са достатъчни!

Всички големи автомобилопроизводители стопираха плановете си за електрокарите. Повечето спряхга плановете си за строеж на заводи за батерии. Ние ще строим завод за батерии. След дъжд качулка. Електромобилите са смешка и са бита карта. Няма да ги бъде и това е ясно на всеки с поне 2 грама мозък! Просто не стават да заменят автомобилите с ДВГ! Няма дори теоретичен начин.

сам

завод за батерии ли ве, ама само един ли ве !? ..еее

Нека и аз ви информирам, ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ! Компанията Ганьо Кенеф Инвест Трейд, собственост на Ганьо Балкански ИМА ИНВЕСТИТОРСКИ ИНТЕРЕС ДА ИНВЕСТИРА 100 МИЛИАРДА В КЕНЕФИ. Интерес имат много, обаче дали ще дойдат ...... съвсем друга работа!

Киро построи ли 5-те моста над Дунав и тунела под Шипка?!? Да не съм изтървал нещо? :-)

Работниците били повече от 20 :) . При това в две държави

https://www.eso.bg/doc?13

2023-12-12 16:08:56 Тръмп Кой ще бачка? --- Путин недоволен от безрезултатната дейност на копейкаджиите. Спира грантовете. Руските пеперудки Копейкини ще работят.

И имат цели 20 служителя, барабар с чистачката!

Доказателство, че копейкаджите са невменяеми. Мечтаят за пушещи заводи. Идва някой да строи завод. Почват да се бунтуват и искат да го изгонят.

А истината е, че дедо Шорош оряза с 40 % кинтите.

За ДВГ има нефт за още 20-30 години, а после?

Е когато батерия която е за боклука се разглобява и отпадъците остават на българска земя Нали Бобоковите за такива дейности ги съдят

Li io батерии излизат от хита си за употреба. Не могат да се зареждат при отрицателни температури и лития е скъп. Натрий йонните навлизат в производство могат да се зареждат при -30С, а и натрий има бол в морската вода.

фирма,която преди 4 години има само двамата си основатели като работници,днес ще ни прави едва ли не върха на "възобновяемата енергия" и хъб за ток:)))))))))))))))))))))))))))))))))Я кажете кой ги е представил като инвеститори,а ние ще се досетим кой иска да гушне едни пари от ЕС буквално срещу нищо;)

Щом дедо Шорош ти е орязал дохода с 40%, ще ходиш да работиш в новата фабрика. То е ясно. Пиши си ЦВ-то!

Да ве на сайта им пише че днес били 20 човека

Доказателствата са само и единствено, че умнокрасивите сте мега, гига зле с логиката. Имам чувството, че всички са ви подбирали със специалне коНкурс!

А на мен ми звучи като да събираме всякакви употребявани батерии от цяла Европа и тук да им "вдъхваме" нов живот.

Глупости! Те така казваха и преди 20-30 годни. :-) Да не говорим, че още нацистите са измислили начин за прозиводство на нефт от въглища. Да не говорим, че и сега се прозивеждат биогорива, Да не говорим, че започнаха да прозивеждат синтетични горива. Общо взето в следващите 200 години няма никакъв проблем с добива на нефт.

нефта и въглищата са възобновяеми. да си чул някъде да е пресъхнал кладенец? най-голямата измама е това че изкопаемите горива свършват.

Такива инвестиции не се ли правят в Бангладеш?

В Бангладеш няма пари за "усвояване" от "план за развитие"! :-)

Държавата да обмисли как да оптимизира инвестициите на територията на България. В смисъл - някак не е много далновидно всички инвестиции да са в районите София и Пловдив! И тук работата на държавата е как да позиционира инвеститорите, с цел да има равномерно разпределение. За са има и известна равномерност в доходите!

Защо ли ми прилича на историято с албанеца в ловеч, ейй. смешни сте , фирма с опит от 2019 , ама много сте смешни, а лития не бил опасен, айде спрете се стига сте лъгали и правили далавери, хората с десетки години разработват литиеви батерии и още не могат да кажат ...ок !

Тия да не са като албанците с немски паспорти, които щяха да строят завод край Ловеч?

Нещо кат Ловешко-албанската инвестиция !

Това може да стане само и единствено с делегиране на права на областите. Примерно да имат право да определят те данък печалба за компаниите и данък общо доход за живеещите в областта. Само така, може Видин да придобие конкуретно предимство пред София. Също трябва 90 % от данъците да оставят в общината, а не да отиват в София!

Ношин Омар - истинско Белгийско име :)

На Киро завода за електро автомобили го видяхме . Арбанците взеха земята и парите и си направиха соларен парк. Тука жълтопаветници ми се клеха, че това била супер сделка. Да не говорим, че ЕС им забрани колите щото не отговарят на стандарта за безопасност. Затова отидоха да лъжат македонците.

Пак ли?!

Пак нещо старо, повече от 5 години не изкарват. Хората вече започват натриеви, натриевосулфидни, много по добри, и по капацитет, и по цикли.

Това е едно от най-замърсяващите производства.

Така, така, трябват батерии за колите дето шъ се произвеждат в Ловеч. И за инсталациите в Марица-Изток. Обещават като европейци на сватба.

Затова искат да го правят тук. Пък и както сме се навели....

На Харвардските мастии-и им се папка...2 милиарда на вятъра...Наместо да се изгради 7 блок на АЕЦ Козлодуй..те ще профукат парите...и натъпкват гуши..

Лишиха децата от коледна украса под предлог -екология, а вкарват ''екологично'' производство дето никой не го иска на своя земя и за капак на всичко ни го съобщават като голяма победа. Тия в ред лиса или нас правят на луди?!

Ето ,защо им пречат ВЕЦ-те в Старозагорско .лакоми НАРОДООСТЪПНИЦИ