ББР придобива малко под 19% от акциите на ПИБ за 141 млн лева

Банката за развитие ще използва голямата клонова мрежа за да предлага специфичните си продукти

Обратно в новината

Коментари - ББР придобива малко под 19% от акциите на ПИБ за 141 млн лева | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се краде ахххх долна сган

трябва да се спасява въпросната банка?

Ми не ни остава нищо друго, освен да честитим на Катарзиса и Баш Хидроинженера! С помощта на Баш Гербопитека станаха горди собственици на ПИБ без да платят и стотинка собствени пари. После ще пием по една студена вода. Ако имаме с какво да си я купим.

той толкова си може.Жална ни майка.Сега започва голямото плюскане.България я превърнаха в една голяма кочина,в която управляващите наддават в килограми ежедневно.

Акциите на ПИБ на борсата вървят за около 2 лева! Това е НАГЛОСТ да бъдат дадени 5лв от НАШИТЕ пари за тези акции! Цеко и Ивайло да си ги бяха изкупили по 5 лева. С парите от отпуснатите заеми без покритие на свои фирми!

Пеевски ви благодари дебили!

да ти исъхне пръсчето дано дет цъкаш минуси. и ръчичката ти и ти да станете кат веяна скумрия. как можи да има толкоз болни заблудени и тъпи хора. баща ти да не те е събирал с лъжичката от рогозката? баси просто неам думи!!!!!

айдее утидоха у мръсния канал и п.и.б. и б.б.р. въпроса е не кога а коя ше е първата? а за чакалнята- тя затуй тъй са казва щото можем да чакаме там 100 год. и да ни поканят няма никви гаранции коги ше улезим .май точно никога.

В САЩ е заведен иск срещу Делян Пеевски, Цеко Минев, Ивайло Мутафчиев и БНБ за кражба на 65 милиона долара

До 2010г. тази Държава се управляваше от юпита - деца на комунисти учили извън България. След 2010г., управлението го взеха на абордаж - тъпита,- деца на комунисти образовали се в България.Закриха Държавата!

Прови впечатление че някакъв трол-гей има за хоби да цъка минуси на напълно адекватни коментари

Сиреч ББР е платила 140 млн за да рекламира нещо си от продуктите си на мрежата на ПИБ ? Ами тя на всички телевизии и кабелакри щеше да плати за същото двадесет пъти по-малко, да не кажем и 30-сет. Ова е стандарт.

Не знам как съществува тази банка с този калпав мениджмънт. Всичкото наш човек. Колко пъти ще я спасяват партиите с нашите пари? Оставете я да фалира или да я купи някой за без пари и да се реши проблема, като в развитият свят. А пък тези, които си внасят парите там, не знам как го обосновават това решение пред себе си.

Аз държах парите си в КТБ умишлено - под EUR 100 000 бяха. Банката фалира, от всички ни взеха пари за ФГВ, но на мен ми върнаха парите с начислените лихви. Т.е. всички губим, но някои печелим.

та - само да уточня, че предният пост дето го изтриха не беше съвсем пълен - от ваше име държавата е купила за всеки български гражданин акции за 1400 лева от ПИБ, които обаче на борсата струват само 700 лева. Не мога да разбера толко ли не можа Прасуняка да извади едни 200 милиона от себе си - и без това той има най-голям интерес да не затварят ПИБ. за по-смелите играчи - вземайте заеми от ПИБ! ако Прасьо изяде и втора банка ще кеширате цифра при цесиите :)

Пиб дават заеми само на техни хора.

вашто ненадминато по престъпна некомпетентност правителство успя да покаже , че ПИБанка е с лоша капиталова неадекватност и налага частична 19%-ОВА национализация на частното банково дружество с 141 милиона евро !!! КОЙ може да направи това - само той !!!

Биволъ: Ето какво платихме вчера с държавни пари чрез влизането на ББР в капитала на Първа Инвестиционна Банда #ФалираЛиПИБ Споделяйте да се знае! Лондон - апартаменти в най-хубавата сграда на Кенсингтън 134 срещу Харолдс. Има японска градина около 500 кв. Там по един двустаен апартамент имат Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев. Всеки от тях струва по 4 млн. паунда. Испания, Марбея - 1,8 млн. евро за тристаен апартамент в Кемпински Естепона в крилото за собственици. Le Rêve в Дубай, в най-скъпата сграда - апартамент за 6 млн. евро. Обзавеждане от Fendy като за Версай - 700 000 евро. Палм де Джумейра в Дубай - къща за 5 млн евро. Garden House на Ивайло Мутафчиев. Hi-tech къща в Бояна, само ремонтът е за 2 млн. евро. Стени, които се местят с поглед. Прозорците се затъмняват с махане на ръка. Картини от Моне, Реноар и др. за 20 млн. евро. Нов самолет за $ 52 млн. Gulfstream 550 купен от Атланта от централата. Яхта за 14 млн. евро (на снимката) Биволъ следи движението на всичкото това имане. Когато изринем кочината, а това неминуемо ще се случи, на базата на нашите данни ще тръгнат искания за конфискация. Но тогава Гешев, Цацаров, Буда и двамата хубавци ще са при Бай Ставри. А засега, народе прост, плащай. Плащай и не мрънкай! И депозирай, депозирай в ПИБ, защото апартаментите и яхтите искат поддръжка. https://www.facebook.com/bivolnews/posts/3212929668758793

Благодарим. Сега ще знаем накъде да насочим тълпите с факлите и брадвите. Поне в България...

Атанас Чобанов 1 hr · Качвам тук това, което имаме като запис на Борисов от 24 април 2019, за да не ходите по разни гнусни сайтове да го слушате. Пратен е днес от анонимен източник през анонимизиращ имейл до няколко редакции. Прилагам и скрийншот с метаданните на записа. Цъкнете на картинката с телефона, за да слушате. В записа премиерът-слънце обяснява на правителствен или партиен кадър как да се представи гаф на Караянчева, как ще смачка Еврохолд, как ще громи Елена Йончева с къщите за гости и как обяснява на колеги от Бавария, Унгария и Полша колко е прост и не знае английски, затова не бил разбрал, но в крайна сметка го е вкарАл на едни чужденци-премиери: - Записвано е с външно устройство в кабинета му или в къщата му. Няма следи от маркери за СРС. - Записът може да се датира от 24 април 2019 г. (сряда, ден за срещи със Сотир Цацаров). Тогава Караянчева говори за арменския геноцид, КФН влезе в Еврохолд, а на следващия ден повдигнаха обвинение на Александър Манолев за къщите за гости, точно както го описва Буда. - Според метаданните във файла е направен презапис на устройство с програмата VoiceMemos на iPhone с последната версия на iOS. Презаписът е от 06.06.2020 19:31 - На телефона, с който е правен записът, има и още записи: Next Track ID 2 Бойко Unplugged Лека извадка на изтеклия запис на министър-председателя на Република България - Бойко Методиев Борисов. Колегата сinik от форума може да се гордее, от добрите си интерпретации на тема мутренски език... ...Просто Цвета да каже „аз съм проста кърджалийска путк@... ...Нали съм прост и не знам езици и не съм разбрал правилно това, което ми е казвал и съм ги наебал с двеста...тези чужденци и премиери и сеа като се усетИха, че съм им го вкарАл, аз съм се управИл а те са затънАли и с обаждат и им викам: Не е с лошо. Прост съм. Нали английския ми е лош, всъщност аз си мислих, че това е изказа, мааму деа, язък, то се набутАло вече в дупарата и си се върти...прост съм и ми е лесно, то е кофти да си сложен...от Евроком на тоя да му размажа физиономията, че не съобразява с мене…“ и „…аз ще изгоря всичко…“… https://www.facebook.com/atchobanov/videos/pcb.10163622793615510/10163622786995510/?type=3&theater

си знае и ще го преглътне

Вчера уволниха офицер от службите Д. А. Р за изнасяне на "ДЪРЖАВНА ТАЙНА" Днес изтича циничен компроматен запис за премиера Слънце от Цецомобила на ЦвьЦвь

Не знам какво ни говорите, но на обикновен език и за простолюдието, сиреч за такива като мен преведана статията означава: Едни хора /от Правителството/ са решили да харчат нашите пари, за да покрият лошите кредити /сиреч откраднатите пари на Цеко и компания чрез офшорки и темподобни измислени дружества/. Сметката кой я плаща?! Бизнеса чрез постоянни репресии, обикновените хора чрез данъци, ние обикновените хора - гласуващи за такива управници. Г-да от ГЕРБ досега неизменно гласувах за Вас, но този Ви ход е последният пирон във Вашия път към миналато....

Балонът финансова стабилност на ГЕРБ се спука. С наши пари ще запълваме дупки в ликвидността на частни банки.

След ПИК и ДИР май ще махнат коментарите! Опасни са за властта, а на дир=а летвата не е много висока!

Веднъж вече платихме над милиард лева за спасяването на тази банка. Сега още 142 милиона. Следващият път колко?

Г.К.К. - Сниране, Язовири, Магистарали. Лотария, Заем за Колекторска фирма, Купуване на дял ПИБ. Само корупция... Изборите идват помнете колко добро направиха за себеси.

Добре бе ?! Някой от Дир БГ може ли да обясни това масово изтриване на коментари ? Ако ще я карате така по добре затворете секцията за коментари под тази статия. Избирателното изтриване вреди на аторитета на вашият сайт

Авторитет :D Ша ма уморите от смях!

Аз културно да го кажа за да не ме изтрият пак. Одеве питам ако доматите на пазара за 5 лв а на борсата са 2 лв и 80 ст от къде ще ги купи Горанов ? После ме изтриха. Що беше тая гимнастика така и не стана ясно

Все тая

Цензурата е оръжието на слабите и подчинените. За момент може и да свърши работа, но в дългосрочен план е обречена. Едва ли има нормален човек, който да вярва, че тия или ония са обективни и независими. Не ми се мисли к`ва гнус е да си изкарваш парите по този... древен начин като тия тук.

А бе като е стабилно състоянието и капиталовата адекватност, защо не си намери инвеститор толкова време?! Бездомникът Горанов, ще успокоява, че това не били от парите за борба с вируса - а бе ти, Бойко и Караниколов ли ги изработихте! Фондовата борса е мястото, където се оценява цената на акция! Ако не бяхте обещали парите, щеше ли банката да продава на 2-пъти по-висока цена от реалната?! Каскета къде спи?!

Дирниците, осирате се! Последно имаше 70+26 коментара, сега няма и 10. Как не ви е срам? Колко големи се чувствате? 1 мм или ви надценявам :D

Поредната далавера на Тиквун и Горанов. Защо държавата трябва да харчи нашите пари, като плаща два пъти повече на акция от пазарната стойност? Тия се гаврят с нас всеки изминал ден.

Както пее Тони Стораро има и мавари има и гъзари шампиони харчат МИЛИОНИ

Точни момчета са колегите (Иво и Цеко) да не ви разправям за колежките МАЯ На Боче фирмата е най-добра Таз година ЩЕ открадна АЗ 100,200,300 милиона После мила ще ти купя АЗ хотел Ороентал Мандарин - Барселона

Модераторите не могат да смогнат да трият народната любов :)

Запис на Борисов пиян и откровен https://www.youtube.com/watch?timecontinue=11&v=pSYZxHoe8ZQ&feature=embtitle

Може и да е на имитатор. Звучи сякаш тоя говори с някой по телефона, а записа се извършва от човек намиращ се в стаята или от скрит микрофон. Нека сме обективни и си го кажем- колко хора според теб имат достъп до баце, когато води разговори по тел. А след историята от преди години с подслушването, нали не мислиш че не му проверяват кущата и то негови хора

Какво разбрах доптук: Цените на ценните книжа на БФБ са "изкривени" и не отговарят на истината, която е в изключителните прерогативи на КФН или по-скоро на субективния подход за определянето им. Някой определено ни смята за дребен или едър рогат добитък !

СМРАД де изчезнаха старите коментари.

От 72 станаха само 8 коментара, Цеко е вдигнал Кръвно

Пич, явно отскоро си тук и не познаваш елементарния подход на ДИР-а, да смени нещо в заглавието по темата и с това да изтрие коментарите, които в повечето случаи са против далаверите на правителството. По същата тема преди обяд коментарите бяха над 90.

В цял свят плащаш над пазарната цена само, ако придобиваш мажоритарен дял. В България законите на икономиката пак не важат, а това пак води до знаем какви последици. Сега нека правителството обясни как има пари за инвестиции в банка на цена над пазарната, а няма за учители, лекари, мед. сестри, научни работници, социални работници, полицаи и военни.

ми предишния коментар, но пак ще пиша. Как от къде, къда са мислиш тия от божков?

евалата управляващи ако искате да ви продам и 19% от голфчето ми за да речем 10 000 лв. да ми помогнете малко така ?

НЯМА ТАКЪВ ОБИР! Това е по-лошо и от КТБ! 5лв за акция?!!!

Какъв обир бе, пич ! Я питай ЦМ или ИМ дали е така ? А това, че похарчили нашите пари, да не би да е за Първи път ?

Ха сега познайте КОЙ е "неизвестния за сега инвеститор", КОЙто е придобил 30% от акциите на ПИБ?

Ето какво платихме вчера с държавни пари чрез влизането на ББР в капитала на Първа Инвестиционна Банда #ФалираЛиПИБ Споделяйте да се знае! Лондон - апартаменти в най-хубавата сграда на Кенсингтън 134 срещу Хародс. Има японска градина около 500 кв. Там по един двустаен апартамент имат Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев. Всеки от тях струва по 4 млн. паунда. Испания, Марбея - 1,8 млн. евро за тристаен апартамент в Кемпински Естепона в крилото за собственици. Le Rêve в Дубай, в най-скъпата сграда - апартамент за 6 млн. евро. Обзавеждане от Fendi като за Версай - 700 000 евро. Палм де Джумейра в Дубай - къща за 5 млн евро. Garden House на Ивайло Мутафчиев. Hi-tech къща в Бояна, само ремонтът е за 2 млн. евро. Стени, които се местят с поглед. Прозорците се затъмняват с махане на ръка. Картини от Моне, Реноар и др. за 20 млн. евро. Нов самолет за $ 52 млн. Gulfstream 550 купен от Атланта от централата. Яхта за 14 млн. евро