Байдън вдигна митата на руски стоки до 35%

С по-високи ставки ще се обмитяват незабранените за внос продукти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до всички "разбирачи" не може САЩ да определя кой е черен и кой бял когато си забранил банкови транзакции на страна, която няма намерение да невръща кредитите си и лихвите а отгоре на всичко е и в цветущо финансово здраве за разлика от САЩ, които са с най-колосалния световен дълг и надуват изкуствено световната инфлация за да намалят и поевтинят този дълг то кой е крив на подлогите им от ЕС, че отиват към фалит предизвикан от господаря им САЩ Очевидно е изграждането на нова световна конюктура, където господстващия долар до наши дни ще се нарича само долар-национална валута на Америка и ще има стойност само на база тяхната икономика. Организации като БРИКС и други ще заменят днес съществуващия и разпадащ се финансов модел и който се усети по-бързо от европейските страни може би ще успее да неутрализира до някъде фалита на икономиката си, както и неизбежните граждански бунтове, които вече започнаха на някои места но към есента и зимата най-вероятно ще се превърнат къде нежни къде груби революции помитащи шайката продажни полетици стиснати в клещите на господарите им зад океана. искам само да кажа, че не съм нито русофил нито русофоб а обективен наблюдател на случващото се около нас така, че на тези с минусите предварително да им изпратя едно лично послание да го ДухаТе

Без уран какво ще правите, сакси? Една година и палите свещи

Не съм мислил, че някога ще цитирам бивш СеДеСар, но по-ясно аз не мога да го кажа. Ето какво казва Георги Марков, бивш конституционен съдия: "ГЕРБ е български проект, а ПП е американски. И то не на Америка на Тръмп, а на тази на Байдън. Именно той ни назначи Кирчо за премиер с писмото за Триморието. ПП и ДБ с управлениетоси са тежък провал за "Америка за България" и лично на Сорос. Неговите партизани не избутаха и 200 дни управление. ... Тези авантюристи и подлоги на Блинкен и Нюланд са способни да ни вкарат във война." "На 8-ми ноември се очаква Доналд Тръмп да разгроми демократите с резултат, невиждан от 80 години. Тъкър Карлсън, който е гласът на Тръмп във Фокс Нюз призовава за разследване на на Байдън за аферите на сина му Хънтър. Призова и за одит на Зеленски. Моето мнение е, че в оставащите до изборите четири месеца, хората около Байдън нямат друг ход освен сблъсък на НАТО с руснаците. Ще се търси гранична държава, управлявана от серсеми. Ние много приличаме на такава. Тръмп преди дни алармира за опастност от световна война. Лавров също. На 16 юни по германската телевизия ZDF Зеленски похвали България, че му помагаме с оръжие. Като ни светнат руснаците една ракета, докато събудят Байдън, заводът в Сопот няма да го има."

Алцхаймера да не ръкомаха много, че още едно падане може да му е последно.

На ватниците им влиза все по навътре от ден на ден, още малко и ще го поемат целия! Още не усещат много добре последиците от санкцийте, но след 1 или 2 годинки ще вият на умряло, ще бъдат по изолирани и презряни и от Северна Корея!

Голяма трагедия. Стокобмена преди това беше колкото твойта заплата. Няколко цента ;-)

Дотогава ще си умрял от студ бляд...

Няма лошо! Тогава торовете ще станат златни. И какво ще ядете, а?

Бензинът ще им стигне 10$ за галон.

им е , заслужават да е 30 , тая уродлива нация.