17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..да го духа

що всички кубинци бягат към САЩ, прехвърлят пари от САЩ, мечтаят да живеят в САЩ, а не бягат в Русия, не прехвърлят пари на роднините си от Русия и не мечтаят да живеят в тероРусия?

къде е САЩ къде е Русия. Ти карта виждал ли си бе.. А и кубинците са свикнали на един климат, като ходят в америка не заминават за северна дакота...

Кое му е странното? Те и мексиканците бягат в САЩ . И не само от Мексико а също Гватемала Хондурас Салвадор Никарагуа. Да не би Путин да ги кара да бягат? В САЩ се произвежда 20% от световното производство а сее консумира 40% от произведеното. Всеки иска да живее така. На времето всеки е искал да живе в Рим. Но и това е до време. Големите световни промени са на прага.

Бягат в САЩ, щото това е страната на маймуните! Над 40% негра, 28% латиноси, 15% азиатци. Останалото е 7-мо поколение боклук от Европа ...

Щом Големият Брат се загрижи за теб значи се подготвя нещо страшно . Кой каквото и да ти говори- знай, че става дума за пари!

Ако Куба беше част от САЩ, сега щяха да са богати. Който е бил на почвка и се абстрахира от романтиката на американските коли от 50те години, ще ме разбере.

Пешо, да не би Куба да наложе ембарго на САЩ? Да не би Куба да изпрати контри в залива на прасетата? САЩ са тези които всячески пречат на развитието на Куба. Ако не бяха постоянните ограничения и пречки създавани от САЩ Куба в момента щеше да е една нормална държава както Мексико Бразилия, Аржентина.

дойде на власт с измама и с парите на Сорос и ККП и сега се отблагодарява на спонсорите си.

И това го научи къде? Като пишеш глупсоти, самият ти ставаш за смях.

Явно готвят в Куба "цветна революция", охлабва меркте нарича управляващите диктатори... Как пък не змслха нещо нова тези тъпоглави кравари???

брех, брех.. направо са се загрижили за кубинците