Байдън обяви мораториум върху сондажите за петрол и газ във федерални земи и води

Президентът на САЩ съобщи още, че ще организира през април световна среща на високо равнище за климата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има и образование за разлика от оня, който просто довлече родата и цереу в белия дом и после побърка света за 4 години и го доведе до екологична катастрофа и войни, но скрити войни подмолни с дронове сателити автомати (Иран), източване на милиарди от подставени тъпаци територии превърнати в колонии като България, на чиято територия върви най- големия геноцид и най - бързото измиране на народа, отчитано по всички между народни статистики....

човека каза ,че не дава повече лицензи за федералните част на сащ ,заради екологията .но за другите части на сащ извън федерацията може ,например в добружа

Епа на погребване води цялата работа. Лошото, че това което идва са китайците. Няма спиране ...

да очакваме ли скоро Иран и Венесуела да бъдат обявени за 'федерални земи' ? или за земи, накърняващи правата на 'федералните земи' ? което все пак си е повод, нали

какво пък печели Русия?? бедна, малка с население държава, слаборазвита икономика и опасана със санкции. а, да имала ядрени ракети. те хлаб не произвеждат.

на едно от челните места са по производство на пшеница са (мързи ме , заради такъв като теб да проверявам на кое точно)

И те ще започнат доставки от русия

това е целта, от Русия, Венецуела, Ирак и отвсякъде, да изчерпят чуждите ресурси, и след десетилетия само те да имат ресурси.

Ха все такива мъдри ходове да прави деменцията. Случиха на президенти американците. Клинтън недоебчото, маймунчето Обама, рижавия шизофреник и сега деменцията Байдън !

А сега газ на куково лято .

На пръв поглед решението на Байдън е грешно, защото отваря поле за конкурентните производители повечето, от които са врагове на САЩ. Особено така мразената Русия. Обаче това беше неизбежно, защото щатските фракинг сондажи изкуствено се помпаха от Тръмп. Те не издържаха на конкуренцията и понижените цении и на практика бяха фалирали. Всъщност Байдър прекрати тази мъчителна агония.

PEYTSCH

За погребенията ще има ли промени или си ги държи за себе си ?

О Джо винаги съм казвал, че си велик ти си гений ! Само един пример; Още с встъпването със замах реши проблемите ; В армията могат да служат трансгените (Тръмп беше забранил) без огричения можеш да постъпиш примерно женски пол да си .След време сменяш пола си-мъж.Така без ограничения само малки проблеми като-WC ,баня,спалня - Къде по-света има толкова " свобода на личността" .?

Тъжно е когато земята на силните и смелите се представлява от непрекрито комунде.

Дементиралият за два дни унищожи 70 000 работни места.

до зрител, не е баш така! Тези мерки в ЕС и САЩ бутат сериозно надолу цената и фютчърсите на петрола и газа! Дето се вика при положение, че вече ще се правят основно електромобили, кой е луд да инвестира в петрол!

Just watch... цената на фючърсите.

Та в крайна сметка за кого работи Байдън;)

Не майор, редник не си ! Тъп си като пън. Като намалява производството на нефт и газ цената се покачва. Русия печели повече и заема пазари. В САЩ се увеличава безработицата. Ха сега тъпако извикай: Вива Байдън !

Няма значение къде се добиват нефта, газта и въглищата и с какво се пренасят. Важното е колко се изгарят. Т.е изцепките Байдънови имат предимно символично значение и представляват симулиране на трескава дейност, а не реално намаляване на емисиите. Демек класическа корупция - затваря едни бизнеси, но консумацията остава същата и съответно други бизнеси ще се разширят. С две думи, плаща си вересиите от изборите и като бонус задоволява гретените. Винаги е от полза да имаш тълпа малоумници на разположение.

Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Първите пет позиции за износ на САЩ и некадърната Русия: САЩ Потребителски стоки - 198 милиарда долара. Автомобили - 158 милиарда долара Селскостопански стоки - 133 милиарда долара. Самолетите - 121 милиарда долара Химикали - 77 милиарда долара. Русия Суров петрол - 93 млрд. Долара Нефтопродукти - 58 милиарда долара. Природният газ е 38 милиарда долара. Дизелово гориво - 23 милиарда долара. Машини и оборудване - 28 милиарда долара. Ко значи? Че, като се изчерпи това което земята им даром им дава на ватенките без да имат мозък (като маймуна, която чака да падне кокоса и банана) , ще останат само с: Машини и оборудване - 28 милиарда долара. (разбира се ако есе още не са измрели от алкохолизъм, глад и нищета)

Нас що не ни сложиш ?

ОСТАВА ДА ВЪВЕДЕ И СУХИЯ РЕЖИМ

Мамините наивни тролчета, хич не се надявайте на повечко рублички, това сега ще бъде гарнирано с едно петролно ембарго, така че ваште господари кремльовски ще трябва да се нагъзят на несговорчивите китайци. А вие както винаги ще помагате на вятъра с надути, червени, комсомолски бузки.

Schilo

Ще спрат вноса на петел в Русия ли? Хахахаха.

Ти неслучайно си сам

Не е сам. Винаги чува гласове.

Мижи да те лажем. За вече отпуснати не важи.

Да бе, пък Тръмп работел за руските интереси :)

Путин пак забогатя и ще си утрои богатсвото с новите цени на нефта

Кеф. Венецуела,Русия и Иран ще станат много богати.

до сега в администрацият на педофила джо байдън има официално двама активни педераса -на транспорта и по дъртия на здравеопазването

а ти, пасивният, искаш място, ама никой не ти дава щото не си кадърен

Тоя само с тъпотии се занимава. Трансджендъри, педали в армията, контра на икономиката... Злокобен циркаджия !

Нефта от $40 сега ще дръпне над $200 това е в услуга на Путин и ислямпфашистите в Иран да си напълнят гуште ...познайте колко ще е бензинът и нафтата а от там и новата калкулация на стоките

то от копане за гробове не остана място

Честито на печелившите. А когато от лагера на Тръмп обясняваха, че Байдън би спрял сондажите, ако бъде избран, това беше "фалшива новина" и предизборно плюене... :)

супер новина е спирането на сондажите

сега ще ти сондират педо ганя задника неграта с черните патладжани

Ако си производител на нефт, сигурно е така...

тоя свят не е само за производителите на нефт. Не знаех че си фен на саудитските чаршафи.

Явно ти си им фен, щото и те (саудитските чаршафи) ще намажат...

Байдън-пича на народа

бизнеса на тръмпата.

Тоя идиот ще фалира САЩ...

Боли ме фара, пък и те отдавна са фалирали.

Браво на Бай Дън - сега цената на Петрола ще удари тавана - Русия ще си вземе Дъх .

Schilo

Хехехе, вчера търси Путин, днес спира добива на газ... Май ще прави бибитки на руснаците за да доставят газ през Украйна. Всъщност,чия собственост е газопреносната мрежа в Украйна?

Превъзбудил се е на еко тема но нефтеното лоби ще го вкара в правия път.

Пази боже,от червени и зелени комундели!

да очакваме нахлуване във иран и венесуела