САЩ решават съдбата на „Хуауей“ до месец

Доналд Тръмп вероятно ще подпише указ за забрана използването на продукти на компанията в страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

взе да не се харесва вече на американците ?! Наполеон : "Китай спи и това е добре, защото ако се събуди светът ще потрепери..."

Не знам кой прав кой крив, но Китай се съгласи с американското искане да спазва американското патентно право... при условие че и САЩ ще спазва китайските патенти, а първото което се случи беше че китайски съд спря продажбата на няколко модела Айфона заради нарушаване на патенти на Куалком, та ми се струва че някои просто не си дава сметка какво всъщност се върти из главата на китайците;)

tonk11

Не разбирам какво казваш всъщност! Демек апал наруши тази дагаварка и Китай ги нагласи.

В Азия има над 4 милиарда души, каквото и да си говорите това е един пазар, който в бъдеще ще става все по-голям и във финансово отношение. Така, че който е решил да ги изолира сам си режи клона. А истината е, че Хуауей е доста по-напред от всички останали с 5G технологията и няма и как да я обявят, че е крала нещо дето другите още нямат. Из Европа се дискутира дали да не се отпуснат пари на Нокиа и Ериксон, за да могат да догонят китайците. Европа е доста технологично изостанала - ето ви малко факти : - Нито една значима Интернет търсачка не е европейска - Нито една значима социална мрежа не е европейска - Няма нито един сериозен полупроводников производител в Европа - всички са в Азия, дори Интел има проблеми в последните години и изостана ....и много други неща Жалко е, но е истина и до това се стигна заради, алчността, егоизма и социалните удобства издигнати в култ от Западната цивилизация

САЩ са карикатура на държава !

Къдя, Къдя са назад жълтите. Те от феодалния строй скочиха в соца а сега били се засилили към върха!! Що за плямпане! В Китай живеят 1,5 милиарда паплач застаряваща и главно селско население.- Да, успех е , че който работи ??? !!! може да яде вече три пъти. Да, голяма част се изучиха на запад. Да верно плъзнаха по света да КРАДАТ технологии ДА,ДА. Но най-сетне леко започва да се стопира това както и към Русия! Затова за 18 та г. Китай има 3% дефицит вместо ръст 6,5 %. И днес много техни компании отпадат. Сащ при 320 мил. нас. имат 22 трил БВП а Китай при1,5 милиарда 13 трил. Нерде Чирпан,Нерде Чикаго??!! Анадънмо !!!!

защо отпускат на вас само помията и вие виете от щастие,сда ви еба у изгъзяците смотани и продали се ефтино,ама то и при бай ви тошо пак се продавахте ефтино,така че кръвта вода не става

абе пропи , Китай направиха от САЩ един зъворшен бананво слон и г оставиха на дървени трупчета в миналият век.То само с вицове и легенди се стига до 70 млн.купонници в САЩ ,102 млн.здравно неосигурени и безбро дръвени бараки.А средностатистическия американец от толкова хубав живот хваща автомата и всеки ден стреля по улиции паланки.Късно е либе за китка.

Ти къде в САЩ си бил селянино? Или съдиш по оскъдните новини от телевизора? Странно е от мравуняка, мравки да коментират слона!

Какъв Чочоолу си ти бе безказармен педал козяшки ?

tonk11

И колко външен дълг? Я да ни припомниш? А?

Schilo

Бай Тръмп продължава сам да изолира света от САЩ. Само че, това едва ли ще помогне на "Ейпъл".

хуявей има пазар в китай и индия,а там са 45% от населението на планетата,и нещо краварския нарапан боклук даде фира точно на тия пазари,та затова тръмп се пъне като грък на сранье и нарапаните свалят цени като луди,а хуявея си дига цените,така че поредната загубена кауза за нарапаните краварски издънки

САЩ доста неуместно дразнят жълтурите. Ще има смяна на новия световен ред.

ер тогава ги чака големия Хуйвей! Само да стъпат на криво и ще гледаме голям цирк