Проучване: Бърз отказ от въглища в България ще спаси 3600 живота на Балканите

Преходът към възобновяеми източници ще спести до 10 млрд. евро за здравеопазване, гласи извод от анализ на Центъра за изследване на енергията и чистия въздух

Обратно в новината

Коментари - Проучване: Бърз отказ от въглища в България ще спаси 3600 живота на Балканите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво да пестим 10 милиарда, нали емитираме дълг по милиард и нещо всяка година.

Ще се спасят не 3600 живота, а животът на 3600 души.

А умрелите от студ ще ги брои ли някой?

ще спасят милиони животи .

Грийнпийс - Сърбия ще направи такова проучване ?

ще спасим 3600 , някъде си , а в България 36 000 ще останат без работа , 5000 семейства ще се разпаднат , в района на тецовете ще се появят нови 10000 злоупотребяващи с алкохола , който има сили ще избяга от България и там ще станат по зле и от северозапада , ииии .... но вие пак си пишете за МОЖЕ БИ някъде някакви спасени

Kalin

Кой поръча тази простотия.Нелепа история.

Защо си мисля, че Германия пак си пусна ТЕЦ-овете на въглища? Преди дни не гръмна ли една централа в Япония на въглища? Защо все ние трябва да се лишаваме от нещо, от което "силните" икономики не се лишават?!? А тези "изследователи" защо не изследват, колко живота ще се спасят В БЪЛГАРИЯ ако се спрат 20-30 годишните дизеловите кочини без филтри, от които при всяко тръгване на кръстовище се вдигат черни облаци? Със сигурност ще са повече!

Оффф къде го чукаш, къде се пука!

За да спасиме 3600 живота на Балканите, да погребем 360 000 живота от студ и глад в България.Умно и скъпо платено анализче.

Подобни НПО статии се писаха и ПРОТИВ АЕЦ Белене!! Не бил нужен, било Руска корупционна сделка, сега ще се строй Американска централа и същите НПО списвачи объркаха посоката. Ако бяхте постройли Белене, спокойно можеше да се затворят същата мощност въглищни централи, логика. Но докато има грантаджии и НПО работещи ПРОТИВ България, само ще ставаме по-слаби. България вече внася енергия и от износител станахме вносител, факти.

А по моя анализ, ще загубиме поне още 10000 живота годишно. Тези 10000 са умрелите от простуда бедни хора, и неродените деца от млади смейства, които едва смогват да си платят наема и сметката за ток. ---------- И моят анализ е силно по-точен.

Даже поне още толкова може и да възкреси ... от студ :)

крайно време е да маркитате тези публикации, като платени! Очевидно е, че това НЕ Е новина, а чиста пропаганда!

Зелените да ходя ДА ПАСАТ ТРЕВА и ДА СПЯТ ЦЕЛОГОДИШНО на ОТКРИТО - върху ТРЕВАТА.

а колко ще унищожи ..

не се ли уморихте да лъжете ?