Коментари - Банковото финансиране на имот може да достигне 110% | Бизнес.dir.bg
назад

Банковото финансиране на имот може да достигне 110%

Ситуацията в момента е повече от изгодна за бъдещите кредитополучатели

Обратно в новината
| Редактор : Александра Ангелова

Коментари - Банковото финансиране на имот може да достигне 110% | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека финансират 110% за да могат хората да си вземат жилището по лесно не да ходят по квартири те ,ама да са с фиксиран лихвен процент без покачване на лихвите и други такива по време на криза или друго извънредно положение

Факта че могат вече да се видят такива поръчкови статии означава че вече сме в балон! ...и вероятно тази-предстоящата огромна финансова криза ще го спука!

Лъжат най безсрамно хората !!!! Мошеници !!!!

Балона ще се спука !!!

Банковото финансиране на имот може да достигне 110% Ситуацията в момента е повече от изгодна за бъдещите кредитополучатели Как бе лешпури безмозъчни?! Как може да е изгодно нещо в очерталата се свирепа криза, световен спад и неизвестност? Риска е направо невъобразим.

Ама ,разбира се ! Даже може да достигне и до 200 % от стойността на имота.Изобщо няма значение дали въобще си си купил имот след "финансирането".

Най-тъпите изрази при обявите за имоти са " предава се по БДС " и "готов за довършителни работи " Що за стандарт БДС е това след като и ма нужда от довършителни работи. Че променете го този БДС. Даже врати няма. Пазарът на ново строителство е абсолютен балон. Какви 1000 и кусур евро за претъпкан , презастроен , без улици , тротоари и каквато и да е о бществена инфраструктура квартал в София. Като пишат - " Елитен район " а то няма улицир само кал е прахоляци.

Крайно време беше и в тази ниша да се появи посредник с комисионни ! 110 % финансиране също е твърде добре.... Абе хаптали, след още едно поколение младото население ще е предимно от цигани а жилищният фонд е в голямата си част трайно амортизиран или некачествено строен. Заложете си целия живот за нещо, което децата ви ще събарят.

Пичове забравили сте надписа "Платена публикация" . По принцип се слага най-отдолу под статията така както сте го направили под статията за кучешката храна. Не се срамете, не се стеснявайте да го сложите, на всички ни е ясно за какво става на въпрос, а на брокерчетата мога да им пожелая КУРаж и яка гърбина щото скоро всички ще си идат обратно на село да копат нивите и да садят картофи. Като ни удари Ковид-а още малко и като се срине икономиката и на пазара ще има толкова празни жилища, че избирането на бетонова кутийка в големия град ще е като пазаруване в хипермаркет.

Кредитен посредник, платенот банката, а пък съветва тебе колко и от къде кредит да вземеш. Уж работи за тебе, пък в същност за банката. Яшен конфликт на интереси. Стойте далеч от такива съветници.

Каква е гаранцията, че кредитният посредник, няма да ме подведе, защото е заинтересован от изхода на сделката?

(Ситуацията в момента е повече от изгодна за бъдещите кредитополучатели) Казва подзаглавието При условие, че 1. Идва нова вълна от безработица, тоест ще увиснеш с този кредит 2. Идва нова вълна от безработица и мнозина ще им вземат жилището или ще гледат да се отърват от него 3. Идва нова вълна от безработица и банките ще се набълбукат с жилища и ще се опитват да се отърват от тях 4. В момента лихвите са на исторически минимум а след историческите минимуми после идват покачвания, тогава ще се озъбиш 5. Всичко се съсипва със страшна сила, намалява производство, консумация, всеки стиска париците щото не знае дали утре пак няма д го затворят. Затварят цели отрасли от живота, култура, кина, театри, увеселителни заведения а после ще затворят барове и ресторанти и спортни прояви и други и други... всички тези предизвикват верижна реакция в консумацията, консумацията намалява а безработните, гладните и длъжниците се увеличават. Тоест, сега е моментът да не вземаш кредити и ако имаш некви кинти да ги криеш на тавана при мишките Другият вариант са земя, злато, сребро и разни неща нужни за да оживееш при следващата карантина без да се буташ у панелката

Раздайте на ромите имоти с кредит 110%... Абе,разбойници,стига сте лъгали народа!

Балона се надува, надувайте момчета, да стане на парчета - пук.