Българската индустрия отново скочи високо в ЕС

Индустриалното производство нарасна с 0,7% в еврозоната и с 0,6% в ЕС през юни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скочихме високо и паднахме на твърдия пардон на твърдо розови сънища за балъци производството на скочи на 10% а инфлацията отскочи на 60%

Да се чете, бългасрската индустрия скочи от високо....

Много яко зехме да скачаме бе, вече и с авчарский скакунь много яко отскочихме на два сантиметра от боклукджийските кофи.

И това при колко процента инфлация ?

Българската....какво ?

Надули са си търговците на ток и газ цените

Ха стига бе - трабантът дигнал с 10км/ч на 50 , а BMW -то не мръднало от 200 км/ч . Уха , вярно е , че има разлика , но BMW -то пак стига първо .

"производството, некласифицирано другаде - с 91.4%". Направо българите къртим мивки. "Белите" държави класифицирали основното производство по групи, а ние се развиваме там където на тях не им идва да си помислят. Но ще изкажа и едно друго предположение. След 24.02.2022 "бурно" развитие започва едно "специално" производство. Дали заради него имаме такъв невероятен ръст на "производството, некласифицирано другаде - с 91.4%"? И колко трябва да се гордеем с този невероятен ръст на въпросното производство?

То от ниско се скача лесно. Все едно във високия скок другите да скачат по 2 метра и да се опитват да го подобрят с по 1-2 см, а ти да скачаш по 1 метър и да го подобриш с 20см. Докога ще ни пробутвате "стъкмистика"?

двигателот на европата.

Такива статии са като следния виц: Новина от съветски спортен вестник - нашия завърши втори, а американеца предпоследен, а класирането е било - първи американеца, втори руснака.

Интересно, ако вчера си прескочил препядствие високо 10 см., а днес прескочиш такова с височина 30 см. с какъв процент ще си подобрил възможностите си?!

Отново сме най добрите! Не случайно сме най богатия и щастлив народ на тази планета!

стъкмистиката тълкува фактите, всичко изглежда по-друг начин.

Браво, това е добре. На мен ми е интересно дали това компенсира спада в туризма, защото нашата икономика много зависеше от износа на тези услуги. Искам да си създам представа за цялата картинка. И като извадим от ръста на БВП инфлацията, да се види дали имаме ръст в абсолютна стойност, или е спад в количествено отношение и от къде идва?

плажовете се пукат по шевовете