България уведоми Gemcorp, че късат: как се стигна до развода

Меморандумът, събудил бурни политически страсти в последните месеци, ще бъде анулиран, по предложение на МЕ, по взаимно съгласие

Обратно в новината

Коментари - България уведоми Gemcorp, че късат: как се стигна до развода | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хасковския кръжец Киро и съученици да се разследва от Прокуратурата. Да се изискат по дипломатичен път дипломите им от университета Харвард, с официално писмо, колко месеци са учили, дали е било подготвителен колеж за университета, какъв е хорариума, какви изпити по кои предмети са положени. Относно с Гемкорп-то късаме-късаме, но какви неустойки ще плаща държавата, допускам че и бившия икономически министър и несъстоял се кандидат министър председател А Василев не е мислил да довърши това безумие, а се е втренчил в комисионната от неизпълнения меморандум. И още-незабавно да се отнеман паспортите на замесените в този скандал до изясняване на тоя въпрос от прокуратурата.

Най - вероятно Кирчо и Кокорчо са решили,че след изборите може и да не управляват те и при това положение далаверата пропада

Късайте, късайте… иначе са за затвора! Също като шредването на документи в Министерски Съвет. БОКЛУЦИ!

Заедно с правителството изчезват и фирмите около него, какъв по-добър признак за корупция в големи размери.

Киро и Кокоро такава каша забъркаха, така счупиха държавата, както правилно предвиждаше Борисов/ без никой да му вярва/, че следващото редовно правителство трябва да е съставено от гении и да стане чудо за да се оправим скоро. Но Ганьовци, като овци тичаха да гласуват за младите, красивите "умните". И те така ни оправиха, та зимата сами да си говорим!

С края на кабинета и на правителството свършват и надеждите на корпорациите че могат да имат далвери с К.Петков. Затова и се отказват „доброволно“.

ПП прикрива следите (спешно).

като се завърне и ще оправи, инфлацията, цената на горивата и източните Балкани.

А на Прокопиев и Черепа пратихте ли уведомления, че тези ще получат инфаркт групово.

Дори и без подписан договор се стигна до скандал. Тук са добре дошли само руски фирми, всякакви други западноевропейски, канадски, английски, американски , австралийски - не са добре дошли

Така ли? Щото от написаното разбирам, че е българска ама е регистрирана на Вирджинските острови. Последно?

Jumbo Jumbo JumboJumbo Jumbo, Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo, Jumbo Jumbo Jumbo...Jumbo весели деца Jumbo весели деца Jumbo весели деца Jumbo весели деца Jumbo весели деца Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo Jumbo

Има ли поне едно положително нещо за България, направено от Киро и неговата ОПГ?

Положителен ръст на инфлацията, цените на горивата, недоверието в правителството. И още, и още.

Намалиха сиренето,олиото,бензина.За същите пари получаваш по- малко.

Няма такъв идиот Радев закривай тези идиоти ще направят още поразии

в този часови пояс само герберасти лазят по коментариите

e па намери се и един джендър (т.е. п........раст)

вече са трима

Няма ли кой да му бий 2 шамара на тва момче белким са упрай? Пък и спонсора му, дръгара Р. Радев трябва да са засрами!

Къде са психятрите да приберът това момче -не е добре ,а го сложили да управлява държавата ,трябва преди да станат депутати да се явяват на психотест този е ...............

Общо взето стана всичко онова ,което говореше Борсов като го махнаха, човека каза че тия ще счупят държавата и така и стана, а също така си спомням , каза също че тези са крадци и мошенници, чудя се на кой ли да вярвам, я да си погледна празния джоб и да преценя..

Кирчо да затваря пастите и да изчезва някъде далеч, че нямам идея какво му се пише ако остане в парламента... Най- логично е да е първият осъден за корупция по високите етажи, дет се вика сам го каза- никой не е над закона!- ама надали. Уникален тъпак!

Кире да те питам ти ленчето точно в кое отверстие и бръкна, че като се покажеш покрай теб замирисва на отходна яма

ПП - продължаваме продажбата.

А кога ще си купуваме българските електромобили? Че съм заделил парите и чакам ...

Ще си купиш албанска пералня, втора употреба.

Този лудия в оставка и вот на недовериеима ли право да подписва ??? Та той може да ни заскопае и със 700 кораба !!!

Вчера продаде 1 реактор на Уестингхаус , днес ново чудо - 7 кораба с газ ! Арестуваните го !!

Бавно и полека ще се освободим от тъпизмите на тия харвардски крадци.

Този индивид трябва да носи наказателна отговорност

Киро е задължил служебното правителство да плати !!!! и осигури пристанища за нови 7 карго кораба с втечнен газ от щатите !! Днес Киро е подписал тоя договор, без ние да знаем цената на газа !!! И все още сме четвъртък, до понеделник колко комисионни има да вземе ? Затова ли корни типа топката толкова дни ?

Ем скъсаха. Ко да праиш и такива неща се случват. Отивам за семки за мача после.

Това е нагледният резултат от управлението на идиотите. Хвалби и радост, и накрая едно ГОЛЯМО ЛАЙНО !!!

Ко ма бърка. Нчаи аз съм тук за Божинката, татин Ники и най-вече, заради Благо Джизъса. От както Баш Благо се ожени нищо не споменавате за него. А то това са важните неща. Мислете малко уе.

И ако това не е национално предателство не знам какво е. Кирчо и кокорчо на съд за това. Мама им долна да еба. Който гласува пак за тях е пълен идиот .

Винаги с Америка и Западна Европа, никога с Русия. Да се *бат в дупе.

Тъпак си ти, лошото е че и ти личи.

Не, ти си тъпак.

като се дигнат храните още един път двойно бъди ако искаш и с япония

Католически педофил, нали?

Време е и да отзовем Митрофанова и да знаем че всякакви взаимоотношения с руската кочина са приключили !

Поредната ти простотия

А какво става със завода за електрокари и далаверата с онзи шиптър? Изобщо, ще се намери ли накрая някой, който да опандизи тези потомци на Остап Бендер, Киро Простото и Кокорестият педал?

Киро днес е подписал договор за 7 карго кораба със втечнен газ от щатите !!! Без да каже на каква цена !!!!

Простото си прави каквото си иска защото няма да бъде наказан. Такъв явен и нагъл произвол не сме наблюдавали.

Няма да има пари тази година по плана за възстановяване и развитие и разтурят заверата.

Разваляне на отношенията с Русия е най- доброто което ни се е случвало от освобождението насам ! Вече няма руски бутуш на врата ни. Време е за второто възраждане!

Поредната ти простотия

Винаги с Германия, никога против Русия!

Четвъртък сме, днес Киро е подписал !!!!!! нов договор със щатите за кораби със сгъстен газ. И има наглостта да заповядва на служебното правителство да осигури пристанища !!!! Утре, петък какво ще подпише ?? Абе спрете го!!

Гейм Корп офшорка с анонимни собственици създадена за финансови игри т.е. да обира заблудени бедни дъжави. Вече сме ги виждали тези "Иновации" и с летището и с други инициативи. Така че Харвадските измамничета айде УА кой от къде е.

Украинците си връщат Херсон ! Гледате ли новините?

Бегай си пий хапчетата и смени дилъра....

Това в кои новини го гледаш??? Уркофашистките ли? Га ние върнем на Търция 500г иго тогава и Украинците ще си върнат нещо.

Да, да, гледаме. Дори видяхме как Зеленски собственоръчно е обградил Москва...

Русия ако очаква че някога вече европейска страна ще има търговски отношения с нея или каквито и да е значи има сериозен ментален проблем! Да си търгува с талибаните!

Никога повече с Русия за каквото и да е!

Късането на отношенията с Русия е най- голямата стъпка в борбата с корупцията която България някога е правила!

И най-големият автогол, който някога сме си вкарвали...

Догодина по това време ще се сещаме за този момент с късане на енергиините отношения с Русия като най- доброто нещо което може да се случи на България. 150 години след освобождението най- накрая сме свободни.

Да не си посмял да цапаш името на Апостола! Пиши с твоето си име, ако не се срамуваш от него .

Левски не е умирал за свободата от руска газ бе, лешпер сплескан тъп. Каква свобода може да ти донесе повишението на цените в най-бедната държавица на Балканите? А? Да ви пребият с камъни е малко. Най-големите плювачи по Русия си търсят варианти за доставка на азотни торове и газ от Русия. И цялото това нещо ще свърши с тотален провал, както се вижда по идващите политически смени и постоянните протести срещу Давоската политика за Зелено Зануляване на средната класа. Тия лешпери са едни еничарчета за комисионни. А вие сте неграмотни тиквеници живеещи в Метавърса. За вас храната се произвежда с клик на мишката и плякане по мобилното устройство за следене.

100++

Тези диванета кирчо и кокорчо!

Конституционния съд да обяви за недействителни всички договори на това правителство !

Канадския Кратуняк лъже много гладко чак си вярва

-Може ли някой да каже нещо добро за Кокорчо? -Да, Премиерът е по-лош от него...

На Сульо и Пульо са дадени права да "оправят" енергетиката. Аз смятам , че като стратегически отрасъл,най-добре е да енергетиката с бъде направен пак собственост на държавата. Както е де факто и в някои от развитите "кап"страни . Наскоро Франция пък изцяло национализира най-голямата енергийна компания и т.н . и т.н

хубаво,ще прекратят меморандума, но кога по дяволите ще се търси отговорност от педалите,който го подписаха?!! Защото те се чувстват над закона,затова творят глупост след глупост

Като всичко е толкова честно, прозрачно и морално защо го прекратиха? Явно ПП пак лъжат

Всичко е честно и прознарчно, както цената на договорения газ.

Значи си признават, че е било грешка цялото нещо. Започна се предизборната кампания май, на бас, че ако още си имаха работещо правителство, нямаше да скъсат меморандума...

Ти остави Гемкорп... От това решение произлиза само едно: ЦЕЛИЯТ ПЛАН ЗА 12 МЛРД ОТ ЕС ПРОПАДА.