България се хвърли в трескаво търсене на газ и слотове, Cheniere отказа нов срок за офертата

Турски компании, които работят с различни източници, проявяват интерес за подписването на средносрочни договори за доставка, каза министърът на енергетиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

>> На база на това какви количества газ ще може да доставят посочените доставчици, може да се подновят разговорите с "Газпром". Газпром търпеливо чакат да благоволим да преговаряме с тях и ако опрем до там от отчаяние, със сигурност ще ни влязат в положението, ха-ха-ха ! С втечнения газ ви казаха да духате супата, или го взимайте сега, или желаещи има, никой няма да ви чака на вас както ви е удобно.

Днес е газа. Утре ще са храната и водата. Помнете ми думите.

Па, да вземем и ние да потърсим. Може някъде в килера да съм сбутал свободен слот и два-три неупотребени танкера с евтин LNG. Тъкмо ще си освободя място за новите панти и комбинирани обувки.

ПП са лъжци.

ПП само лъгаха, а тези работят здраво. Браво!

А какво стана с танкерите поръчани от Просто Престъпници ...

Отказаха ни отсрочка за офертата за танкерите с втечнен газ от САЩ. Путин: Муахахахахахахахахахахахахах

Ни ф-ки, ни газ...

Какъв е този смешен цирк за пред овцете?! Ясно е къде има достатъчно газ и то не е на запад от нас. Всяко друго решение е политическо, диктувано отвън и убиващо икономиката и съсипващо обикновения човек. Каквато явно е целта на активното мероприятие....

Има връзка със ситуацията в гр.Своге , карат им вода във водоноски и се вижда до къде им стига.Същото е при газопреносна мрежа да ти карат газ с танкери.

Да се чете !! Замесник Командира по Политическата Част на кратко ЗКПЧ Разиграва сценки за пред ЕС и САЩ зада се нагъзу на Путя стари номенклатурни трикове от казармата

който се дупи ежедневно на Козяк

Руските подлоги умишлено се мотаха досега защото имат оферта от Газпром за комисионни.

Лъжети Кики беше си възал гащите с хамериканците и по-евтин и в изобилие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Според педалюгата Асенчо и Харвардското ПУЦ-аджийче Кирчо, като и според гугЛена (най-умната женска на всички Земни кълбета), още от края на месец юни, тази година, ползваме 3-4 пъти по-евтин Хамерикански газ. Да, ама НЕ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! На практика се оказа, че ползваме руски газ, ама до тоя момент на цени над 92% (за месец +32%, а за август месец +60% оскъпяване). Ако зависи от мен, ей тия Хамериканизиран лъжци и долни родоотстъпници и измекяря, ще ги вържа за топките, и ще ги оставя да висят пред Народното Събрание... Дейба и пумиярите долни, дейба....... А на гугЛена, ще и осигуря най-голямата плочка на някоя магодтрала. Ще и осугуря и постоянен достъп до Google, за да работи с кеф.....

Няма ли един български управляващ, който да го е грижа за българския народ и да излезе да каже "царят е гол"? Имаме тръба, имаме и договор на разумна цена. Плащаме и получаваме.

ТИ ГАРАНТИРАШ ЛИ РУСКИТЕ ДОСТАВКИ? ЩОТО ГИ СПИРАТ КОГАТО ИМ СКИМНЕ!

Е ЦЕНАТА? НАЙ СКЪПАТА В ЕВРОПА!

Русофилите, ще гласуват за БСП, копейкин, Янев,  или Слави. Лесно ще ги преброим, най много 20% общо Ще претърпят пълен разгром!

Цената може да се нормализира само и единствено със сключване на дългосрочен и то много дългосрочен договор за газ, а това може да стане само с Газпром, всичко друго е мижи да те лъжем и е равно на нестабилност и повишаване на цените.

Ей боклуци такива , защо не пишете че вече и в Турция заплатите са по високи от тези тук . Вече не най бедни в Европа но и в Азия ще станем...

Нали има договор който Путкин отказва да изпълнява бе олигофрен прост.

С времето се прекръстили на Путки, надявайки се това да промени нещо, но изненадващо на самите тях положението останало същото. Дали ще са педераси или путки все си остават Прости! Ицето Мизерта ги знае най-добре тея неща. Предлагаме освен заплатата да си продаде и имотите, за да ни впечатли мазното педалче

При мунчовците е така .Свиквай.

А русофобите ще вземат останалите 20%

На диверсификацията!

Тези Измамници от пепета , дебета и бесепета ни разказват приказка - доведоха България до глад и студ .

Разстрел за всички предтели. Начело с радев и пасмината му комунисти. Не може едно правителство за 6 месеца да намери решение на газовата криза, а за 2 седмици сбирщина съветски агенти да унищожат всичко постигнато. Както княз Борис по време на покръстването е избил болярите и техните семейства заради предатеството, така радев и клоаката му, заедно с борисов трябва да се избият до последния предател!

Газ ли? Искам само да припомня за оня ДЕБИЛ, дето си хвърли фаса в селски клозет и .. О-чудо ! ..2, 1 ,0 ! Бум! Беше изстрелян като космонавт от Байкокур. Е, те там ИМА ГАЗ@ Събирайте !

Баси тъпунгерите ни управляват тръбата минава през нас за която сме платили 2милиарда Газпром ни плаща за преност обаче байганя разсъждава по формулата важно на Вуте да е зле тъпи русофоби и соросоиди заради вас цените станаха тройни

От хамериканската фирма лъжат. Ако имат газ за продаване, ще търсят мющерии под дърво и камък и няма да даже да им мине през акъла да поставят ултиматуми на етап предварително офериране. По всяка вероятност искат да ни набълбучат да подпишем договор, обвързан само откъм цена, после с логистични хватки за ни заеВат, докато цената на газта не падне наполовина и след това да фактурират на цена към днешна дата. След което и да се дърпаме, ще платим, защото ще дойде поредното херо при поредния български пишман-премиер и ще му съобщи, какво ще му се случи, ако случайно реши да откаже.

Още вярвай на съветските народни приказки и със сигурност ще гладуваш и мразуваш тази зима!

Ела да ме ' фанеш''.

Кирчо нали беше уговорил газ... или е уговорил ГЪЗ?

Мани го тоя газ, то е ясно, че ще бием Емо коляно на руснаците.. Ама вода от къде ще караме? Водоноски ? Танкери с вода от ледниците? Смейте се, но баба Ванга ви каза - " Ще дойде време, когато всичкото злато ще излезе , но ще изчезне водата ! Злато ще струва!!" И Ко, пак се оказа права.. Няма вода- няма живот.

Търсенето му е майката! Газ може да не намерите, но поне ще потичате за здраве, а може и да се стоплите зимата.

Служебните и седемте танкера изпуснаха.Само за да злепоставят Киро.

По-високи са защото работят, а не четат сайтове и пишат коментари в работно време.

Ей тъпунгери не го ли разбрахте! Имаме договор с Газпром и те не го изпълняват. Колкото и да подписваме файда няма. БКП поколението и отрочетата му, няма ли да измре най-накрая та да се оправи тая държава

Беше.Но мунчовците се мотаха и сега им отказват удължаване на срока.

Тоест ПП не са излъгали, като казаха че са осигурили 7 танкера и зависи от служебното правителство дали ще бъде сключен договор. Такъв няма да има, защото РадевЪ трябва да се отчита пред господаря си - Джуджето. Зимата ако има слабо парно, на висока цена, си спомняйте за предателската любов към Русия, докато сте на студено.

Блажени са верующите! ....Само дето не им влиза..., чадо. Амин!

Важното е да вземем 5 пъти по-скъп хамерикански газ, и да платим още толкова такси и комисионни за разтоварване и пренос. Нека им е гадно на руснаците!!!!

са налазили форума . Требе да им се удари едно рамо на шибаните джендъри , за да ни довършат

Там да ходят да събират "столичаните", защото зимата ще са на студено.

Кои танкери бе?! Тези дето бяха на етап оферта ли? Що дрънкаш глупости?

По лесно гъз и стол да намери България

Значи цената на газа Ноември и декември ще мине 700лв/MWh Ай да вий чиститу!

Зимата на Магура ще има чейнчаджии. За рубли. Вервайте ми!

Шефе, явно си работил и в ''заведенията'' на ,,Газпром,, !..?