17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво стана със защитните мрежи по магистрала Тракия около Ямбол и Сливен ? Рамките си стоят, мрежите ги няма ! То и птици няма вече по пътя "Виа Понтика" , ама това е друга бира ...

Налага ли се 5 пъти да се спомене "апликационната форма" ? Тя не е нищо повече от един "макет" изработен от цветни хартийки и лентички, за да може и малоумниците от ЕС да разберат , че става дума за магистрала ,а не , примерно за летище !

Както винаги българския дебил-боклук иска да си кара трошката до Гърция и природата не го интересува,ако и да е на неговата държава. ама като няма вода, има мръсен въздух реве. Нека спешно измрат всички дебили дето не ги е еня за БГ природа. От тежки болести, запърсяване, липса на вода и по най-мъчителен начин. Крайно време е държавата да се очисти от намножилите се след 1989-та дебили.

Пречат ни за магистралата, за газопровода, за АЕЦ, за транспорта, за армията, за членство в ЕС, за кавото се сетите, което е от полза на държавата и народа ... и забележете ползват наши продажни мекерета

Да сте видели мрежи, екология и "природозащитници" по магистралите при съседите и някъде в Европа ???

Ние сме видели, а Ти не си видял, щото си дебил, който не е излизал от панелката си, а и да е излизал е ходил да чисти задници на Запад и нищо от това, което е видял не е разбрал. смърт на БГ дебили !

ДА ПРИПОМНИМ 2011-та г. Тогава първата Лили Талпата - дето после стана преЦедентин, подписа апликационна форма за АМ Струма, според която ако не построим ЦЯЛАТА МАГИСТРАЛА, в посочен от ЕС срок.. ЩЕ ВРЪЩАМЕ ЕВРОПАРИТЕ ЗА ЦЯЛАТА МАГИСТРАЛА ОТ ДРАГИЧЕВО ДО КУЛАТА.. А не само европарите за непостроения лот.. Та... С изчезващите пари към бюджета от Брекзит, намаляване на ръста на производството и дефицитите в бюджетите на страните-членки.. ЕС може да сети за това НАШЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНО ОБЕЩАНИЕ И ОБВЪРЗВАНЕ!!! Можем да извадим от бюджето пари за последнио ЛОТ!!! Ама ЕС може МИЛИАРДИ ДА СИ ПОИСКА ОБРАТНО.. А защо е така и кой го подписа - и това ви посочих - Тъй министъркинин Чехльо 2011-та изтъргува АМ Струма, вместо АМ ХЕМУС!!!

Че то и в участъка при Марикостиново имаше птицезащитни мрежи.....но имаше. Всичко се прави и след това.... оправяйте се!

Другари спокойно защо тия нерви . Бойко ще я довърши магистралата в 4-тия мандат . ха-ха

Управляват ни плиткоумници, избрани от идиоти.

Не обиждай идиотите. Това са пълни дебили и заслужават да им се случи всико най-лошо. Без вода, с мръсен въздух и да мрат повечко...

Ще се довърши Парите ще се вземат от ТОЛ таксите който ще се плащат от март Въпреки 20 годишното спиране от псевдозелени сега магистралата се прави. Остават още малко километри най трудните - Другите държави Сърбия Македония Гърция си направиха магистралите само ние се бавим.

А със заеми.. Хем ДВА пъти по-пъти и два пъти по-евтино.. А в България Струма уж я строим.. Ама коридор № 8 си е направо КОРИДОР НУЛА!!!

Какво ми шикалкавите и носите от 10 кладенеца вода? На всички е ясно, че не тиквите не са спазили срокове и изисквания на ЕС. И тъй като, макар и прости, им е светнало че ще ги режат публично, като кисела краставичка са се направили на еван у главу! Сиреч сега ние се отказваме! Хайде холан, ние пасем трева, райграс и люцерна!

Новинарчето май не смее да напише- " ЕК отказа всякакво финансиране на АМ "Струма" "

Не се отегля, просто не са ни дали. Тази новина е за мазане на очите. Реалноста е друга 100% Нямам думи

Не се отказваме,а не ни дават за жестоко скъпият проект,А НИЕ НАЛИ СМЕ БОГАТИ,ЩЕ ПЛАЩАМЕ И ЩЕ МИЗЕРСТВА НАРОДА.ИЗРОДИ НЕНАСИТНИ,УБИЙЦИ НАРОДНИ

С други думи: ЕК отряза България от финансиране на проекта, защото нарушава основни критерии на комисията (не коментирам критериите, дали са правилни или не). България продължава строителството, защото едни големи комисионни вече са раздадени и далите ги искат да си вземат обещаното. България ще се влачи по европейските съдилища заради нарушаване на горните критерии и поради ред други причини. България ще спира и пуска проекта многократно в следващите 3 години. България ще плати поне 30% повече за този проект. Да ни е честито!

Всичко е така,както сте писали.Не виждаме само черната ръка на Путин.....

Явно контрола и персонала отговарящ за изразходването на Евросредства по програмите няма да е същият като миналата година.

A ЗАЩО ,, кой ще каже...."

И кой ще финансира Пеевски или Домусчиев ? Заедно и по отделно.

Моето мнение е че трябва да я завършите ! Чудя се сега как ще го прекроят тоя проект, че да откраднат повече пари по някоя друга програма.

На светло пари се не правят!! Герберанска поговорка!

като му спрат парите ще почне да краде от данъкоплатците още по настървено

Живи да ги ощави, това са роби, не заслужават деуго освен робство и диш хакъ.

И тук има натиск и мераклии да направят толкова усложнен и скъп проект, че да не могат да го изпълнят български компании. А екологията е като къпането и почивката на тираджиите- лицемерие за пари.

Усложнен е сегашния проект. И скъп, и вреден. Най-хубаво е да се направи туристическа зона в долината, а двете платна на пътя, и вече като истинска магистрала, да минат отстрани и по-високо. Сегашният вариант ще е по-неприятен и за пътуване в сравнение с нормална магистрала. Има и повече тунели и строителство, печеливши за своите хора.

Е къде отстрани и по- високо- ми всичко това ще я оскъпи безкрайно, но това не е проблем ако ще се изпълни от правилните фирми със сложни технологии, които не са български. Сега е най- евтиния проект и това ни е шанса за бг фирмите да дадат конкурентни цени щото тук се строи най- евтино при сходно качество.

О-о-о-о, уплашихме се нещо, явно сме поискали много повече от необходимото. А Урсула фон дер лайън вчера говореше май точно за такива неща. Ужас, а сега откъде ще онкраднем?!

5 млн за километър ???? Ще има за всички роднини, балдъзи и кумици ....

Имаш грешка - 45млн лв на километър.

Преди бяха батко и братко, сега са те, мама, тати, леля, тъща, зълва, внучето ...

След броени дни ще настане адското безводие в Пернишко и сто хиляди граждани на европейски областен град ще останат без капка вода. В този момент, когато е арестуван ресорния министър, когато има вот на недоверие, когато трябва да се подбере опитен в хидрологията специалист за министър, слагат клоуна Ревизоро, а Падишаха е избягал чак в ОАЕ да се среюа с главнокомандващия. Вода ли ще търсят, или ще докара песък на перничани - да са си имат??

Герберастките крадци ум врътнаха кранчето.

Поредният грандиозен успех на Боко Борисов!

Краде се брутално. Такова нещо дори в България не е имало. Пак за ГЕРБ да гласувате, те ще ви затрият и мъката ще свърши.

Крадливи ръчички мамини, бягайте от България ще ви намерят

Е как ще се откажат от проекта, 600млн лв за 13 км път са добре дошли за усвояване.

ББ пак е невинен. Докога ????

Докато го търпим жив.

Поредният успех на Господин Лъжа (осъден за лъжа от БГ съд - официално) !

За да може да се краде без проверяващи от ЕС да ми се мешат и дишат във врата.

Явно в Европа им е писнало от нашия мишок Боко и са му спрели крана. Той затова ходи на колене при Путин да се моли за милост. Затова реже ленти с Путин и Ердоган и върти ибрика с радост. Май Умното ще седне от два стола, та по средата. Всички мразят предателите и еднокнижниците - и европейци, и руснаци, и американци. Навсякъде го знаят колко не струва.

В България вкарват министър в ареста, назначават друг, ЕК спира парите за АМ Струма, язовирите пресъхват... В същото време някъде в Египет... президентът Ас-Сиси изпраща с благодарности българския премиер...

Поли, вечерта си е при те, стига ревнува.

Има и друг проблем - строежът няма да бъде завършен в срок, така както сме поели ангажимент и ще има санкции...

Кьовеши, Кьовешииииии, кво направи ма? Най-после се намери коя да вземе страха на КОЙ-я

Ние едно КТБ платихме една магистрала ли ще ни се опре. Сипвайте!

Евромилиардите са сериозна работа, но това, ТОВА: "В този момент осъжданият многократно Емил напуснал кабинета на разследващия полицай, преминал пред постовия полицай и напуснал сградата на разградската полиция. Веднага е започнало издирването му. До тази сутрин мъжът не е намерен." , е вече поредното от много свидетелства в каква КОЧИНА бе превърната държавата от Падишах Бою.

Вие му купихте на Тиквата цял самолет за 60 милиона, да разкарва мурвите и мутрите си, сега ревете за една магистралка. Трябва да сте доволни, по нея ще ви пускат и вас, а самолетчето е само за Тиквата.

Егати провала! За да не ни откажат си оттегляме просбата за кинти. Много ми прилича на спрените пари на Станишев....

Трябва догодина да гласуваме за БСП, те ще изградят балкански Шинкансен - високоскоростна железопътна линия с 300 кмч до Солун и ще ходим на море за 1 ч от София

Така Тиквун Лъжата ще може да уреди своите хора да крадат на участъка, а и по-бързо ще стане готова магистралата и ще може да реже ленти и да се хвали по телевизията. А че ще е скъпо, некачествено и 100 процента от български бюджет... за Тиквун не е важно. Вие ще плащате. Отивайте на трастиката сега, че данъци трябва да плащате. И се радвайте, че Тиквун не ви взима кръвен данък. Милостив господар е, роби на Тиквуня!

ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ ДО ГОДИНА , АМИ АКО НЕ СПЕЧЕЛИ БАНДАТА ? ЩО ДА ЛАПАТ ДРУГИ ?

Няма друго царство с толкова магистрали и фабрики

защо тази агенция ТРЕНД трябва да прави проучване ,като на всички е ясно колко опасен е този път?

ЕС се опитва да ни каже че вече пилеем пари за глупости, но спокойно - ние и без тях ще ги разпилеем.

Значи добрия цар слънце дава пари за пансионери, за лекари, за полицаи, за ученици а като стане издънка България направила издънката. Е няма такова нещо, напишете го както е: Бойко Борисов разпореди да се оттегли искането за европейски пари. Ама пък може да е за добро, ше ни намалят вноската към ЕС, ама друг път.

Поредната дивотия ! От материла не разбрах защо се откзваме от EU финансиране. Иначе картината е ясна - от европейските пари се крад трудно, а от парите на данакоплатеца с щракване на пръсти !

Виж може и да е манипулативна новина. Не ние да се отказваме, а ЕУ-то да са ни отеязали поради корупция и шуробаджанащина. Според мен най-вероятно е това, иначе как да си обясним репликите на банкянския че трябва да усвояваме европари

По - лесно ще крадат от БГ бюджета, а и избори идват и Баце бърза.

Точно така на тъмно и без европейски пари...ГЕРБавите се канят да лапат за последно.