България може да загуби над 2 млрд. лева заради недовършени пътища

За два дни председателят на Регионалната комисия на Европейския парламент Юнос Омаржи обиколи най-проблемните обекти у нас

Обратно в новината

Коментари - България може да загуби над 2 млрд. лева заради недовършени пътища | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще плачете за Борисов

Какво са 2 милиарда за братя Галеви

Благодарете на промяната. И другите избори гласувайте за Янев. Аз съм там

Голям праз. Важното е торбичките да не спират

Почтените са най-добри в обяснението, защо работата няма да може да стане! Те до 2024 год. пътя до Триград не могат да построят, за магистрали и тунели чакат неможачите!

Нали искате промяна. Що ревете сега.

Това другари е А отбора на Радев

знае , с тия Мунчови аутсайдери Бог да ги прости парите ... мдаа , така ще да е :///

с тез мишоци толкова ще караме по черно с гориво от 3.30 което трябва да е 2.6 ама като си мълчим и траем как хубо бяхме излезли когато дигнаха тока и беше чиста спекула преди години трябва пак.

То е ясно, че нищо не правят другарите, но поне и да не пречат на започнатото. Като посяхте ветрове, ще жънете бури, другари!

Да идват китайците!

Няма страшно,ще изтеглим кредит и всичко ще е ок

Да ги спират, той хасфалта не се яде.

Служебните правителства на г-н Радев, и сегашите променени служебни министри, не са дошли да строят пътища и развиват държавата, а да разграждат, изчегъртват и прибират. 2 МЛРД. лева са 2 магистрали като Хемус. Ще си караме по кривите тесни пътища от комунизма с дупките, за да продължим с промяната. Загубиха цяла година. И ако може някой да ми обясни как е възможно цяла магистрала да е незаконна. Това да не е да си вдигнеш незаконен клозет в двора. Няма такива олигофрени като г-н Радев и шайката му (да тя е негова, каквото и да се опитва да говори в момента).

къде са орешките на тавана .

Обърни се към Тиквата и ги питай, нали му лижеш задника и той командваше 12 години, не капут.

Ма верно ли Радев и служебните му министри подписаха апликацията за "СТРУМА" през 2011-та година. И се съгласиха да ВЪРНЕМ ПАРИТЕ ЗА ЦЯЛАТА МАГИСТРАЛА от Драгичево до Кулата, ако до 2024-та година не я завършим? Ти да видиш.. И що ли тогава медиите дигаха шум за един ЧУЕХЛьо регионален министъркинин.. Дето се пънеше по телевизията, че само експерт щял да бъде на Бочкото. Пък Бочко взе, че си го цани дори и за магаре.. А сега си прочети сагата около Кресненското дефиле от времето на БОКО ТРЕТИ.. И за тунела ЖЕЛЕЗНИЦА, дето ще е 25 пъти по-скъп на километър с двата си километра.. От най-дългия 25 километров тунел Лаердал. Дето е през почти същите скали и покрай фиордите..

каза че ще построй АМ Струма до Олимпийските игри в Атина . Не помните ли ? Та ето такива строители са всички командири внесени от странство :)))

Има един единствен виновник за цялото пропадане и изолация, той се казва Румен Радев !

"Имаме усещането, че всичко е замряло, че нищо не се случва. " Не е само усещане, а факт.

всичко е замряло

Така бе в началото на 90 те години.Не се кланям на никой,но такава анархия няма от развития социализъм.

Тъпоумни плебеи , па гласувайте за измислени герои и немокаети : Ей го насреща ви стефан янев от комгенералитета . Той ша ви опраи ....

такива са на бойко борисов големите работи, аматьорщина, кражби, беззаконие

Нищо не губим. По-голяма част отиват в подставени фирми, така че средствата в пътища са под половината. Така че загубата не е голяма.

това е работа на новите непросветений.

губиш построена магистрала.

и това е промяна. вече нищо не се прави освен договорки.

Ха, ха, стедствата по никакъв начин не са загубени, защото от 2014 г. насам се намират на съхранение под формата на златни кюлчета в чекемджетата на Боко Приват Банк.

Любим израз на кадърен министър за такива като теб -селтак!

Омарджи, ти къде беше от 2014 г. до 2021 г., до деня когато Тиквата беше изхвърлен от всички земни кълбета? Я, сега да те питам аз защо за всичките 7-8 години ти не докладва по проблема ежегодишно, ами изведнаж като дойде новото правителство започват критиките и заплахите. А, ама ти ще кажеш, че през този период не си бил шеф на тази комисия. Ами, аз да ти кажа, още по-лошо за тебе. Защото е редно да направиш вътрешно разследване и да се види кой от вас не е контролирал ежегодно и се е правил на заспал, докато с Борисов си е делкал паричките, за да спи играта. Ама не, ти първо ми идваш в България и започваш да вдигаш шум и заплашваш хората, които не са участвали в тази гнусна игра. И поведението ти е точно на такъв, който е участвал в подлата схема и естествено сега искаш здравата глава да плаща масрафа. Като си бил в България на инспекция не си ли научил поговорката “не който яде баницата, а който я дава е вуновен”. Ако аз бях на мястото на българския министър председател така жестоко щях да ти натрия носа и на тези от комисията и всиките тези учатавали в порно дружинката на Боко от 2014 г. насам, че ще се чудите и маете накъде да побегнете, преди да са ви щракнали белезниците.

Да бе да.. България 1 лев не е видяла. Виждат ги петима тарикати, дет не си знаят парите. България по добре да не беше взимала пари за пътища.. щоти тва дет го построиха сега генерира само разходи за частични ремонти... понеже както знаем 30% за шкафчо, 30% обратно и с останалите 30% квот успеят да наклепат мангалите тва е..

за кво ти е магистрала при тия цени на горивата?

Не е единствен, но да, за последните издънки е той. Не трябваше да залага всичко на тия измамници от харвард.

То асфалта не се яде.Те си пътуват с каруци и се радват на Румен Радев, даже пак го избраха за награда ,че им разгони фамилията

А сега и Омарджи бил виновен.

Ае ся пътища , кирчо нали пусна самальот до Скопие ? Или го спряха .....

Ти нали така и така си одиш пеша , кво ти бърка ?

К'ва баница бе тъпан .............. Боко строеше пътища, а такива като теб само смърдяха, че асфалт не се яде

,на Баце гордостта-пътища,които водят за никъде.

То само един подъл комунист може да говори така. Всички комуняги на бесилката и в затвора.

Тъжната истина за Кирчо, Кокорчо и Радев.

Това е идеята на ПП променливите! Не правят нищо, за да не са виновни, Но за връщането на субсидиите, Ще са виновни те

Е как да водят, Като вече правителството не желае да строят! Само безкрайни проверки и спънки на Строителство

ЕК дано помогне Струма да се направи бързо и лесно да не взима под внимание мнението на някой викащи псевдо еколози че там има важни животни. има но не важни и не много

Кирчо измамнико, Връщай Бойко и се измитай под полата на сладкарката. Вземи и мустакатата красавица и остави хората да строят пътища

Муунчо, събирай всичките лумпени, които блокираха кръстовища, разнасяха бесилки и ковчези и пикаеха на орлов мост. По една кирка и на строежа. Да ги видим какво могат

Да не си мислиш ,че при него щеше да е нещо по -различно

Искам ама това което избраха не е промяна а оше от същото

Сигурен съм, че е въпрос на седмици Кирил и Асен да намерят решение и на тези проблеми. Те имат качествата да го направят. Само дано да няма спънки от еколозите.