Коментари - България може да загуби над 2 млрд. лева заради недовършени пътища | Бизнес.dir.bg
назад

България може да загуби над 2 млрд. лева заради недовършени пътища

За два дни председателят на Регионалната комисия на Европейския парламент Юнос Омаржи обиколи най-проблемните обекти у нас

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - България може да загуби над 2 млрд. лева заради недовършени пътища | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито! От една година всимко е спряно. Той човека пита и за Хемус, а ма жирналистчетата от ди а са явно от района на описаните точки в статията

А Киро лъжеца ко каза по въпроса? Или е по-важно, че Баци глътна милиони покрай магистралите, а че друг ще плаща…да сте видяли действаш депутат да е осъден? То на Марешки 4 год му отмениха на последна инстанция , при явни доказателства за нарушение на закона, вие сега под вола теле тепърва ще търсите.

Сигурен съм, че е въпрос на седмици Кирил и Асен да намерят решение и на тези проблеми. Те имат качествата да го направят. Само дано да няма спънки от еколозите.

че ще намерят. Те са като Либералният Супермен и неговият гей-партньор!

Муунчо, събирай всичките лумпени, които блокираха кръстовища, разнасяха бесилки и ковчези и пикаеха на орлов мост. По една кирка и на строежа. Да ги видим какво могат

Кирчо измамнико, Връщай Бойко и се измитай под полата на сладкарката. Вземи и мустакатата красавица и остави хората да строят пътища

ЕК дано помогне Струма да се направи бързо и лесно да не взима под внимание мнението на някой викащи псевдо еколози че там има важни животни. има но не важни и не много

По АМ Стума има свлачища. Заради което проектът е спрян още по времето на Герб. Тунелът под Шипка е проектиран с по 1 лента в посока и все такива "умнотии" Бокови, да се усвоят едни пари и да се наълни чекмеджето. Виждаме "качеството" на построените от него пътища всеки ден. Ай сиктир, крадлива и некомпетентна сган че и си я искат обратно. Не съм фен на Кирил Петков, но да възхваляват ББ могат необразовани като него.

Тъжната истина за Кирчо, Кокорчо и Радев.

Това е идеята на ПП променливите! Не правят нищо, за да не са виновни, Но за връщането на субсидиите, Ще са виновни те

,на Баце гордостта-пътища,които водят за никъде.

Е как да водят, Като вече правителството не желае да строят! Само безкрайни проверки и спънки на Строителство

глупак си и кьорав на всичко отгоре .

Ае ся пътища , кирчо нали пусна самальот до Скопие ? Или го спряха .....

То асфалта не се яде.Те си пътуват с каруци и се радват на Румен Радев, даже пак го избраха за награда ,че им разгони фамилията

Да бе да.. България 1 лев не е видяла. Виждат ги петима тарикати, дет не си знаят парите. България по добре да не беше взимала пари за пътища.. щоти тва дет го построиха сега генерира само разходи за частични ремонти... понеже както знаем 30% за шкафчо, 30% обратно и с останалите 30% квот успеят да наклепат мангалите тва е..

Ти нали така и така си одиш пеша , кво ти бърка ?

"България не е видяла" и веднага в следващото изречение: "България по-добре да не беше вземала..." Нещо май мисълта се губи, а?

Омарджи, ти къде беше от 2014 г. до 2021 г., до деня когато Тиквата беше изхвърлен от всички земни кълбета? Я, сега да те питам аз защо за всичките 7-8 години ти не докладва по проблема ежегодишно, ами изведнаж като дойде новото правителство започват критиките и заплахите. А, ама ти ще кажеш, че през този период не си бил шеф на тази комисия. Ами, аз да ти кажа, още по-лошо за тебе. Защото е редно да направиш вътрешно разследване и да се види кой от вас не е контролирал ежегодно и се е правил на заспал, докато с Борисов си е делкал паричките, за да спи играта. Ама не, ти първо ми идваш в България и започваш да вдигаш шум и заплашваш хората, които не са участвали в тази гнусна игра. И поведението ти е точно на такъв, който е участвал в подлата схема и естествено сега искаш здравата глава да плаща масрафа. Като си бил в България на инспекция не си ли научил поговорката “не който яде баницата, а който я дава е вуновен”. Ако аз бях на мястото на българския министър председател така жестоко щях да ти натрия носа и на тези от комисията и всиките тези учатавали в порно дружинката на Боко от 2014 г. насам, че ще се чудите и маете накъде да побегнете, преди да са ви щракнали белезниците.

А сега и Омарджи бил виновен.

К'ва баница бе тъпан .............. Боко строеше пътища, а такива като теб само смърдяха, че асфалт не се яде

То само един подъл комунист може да говори така. Всички комуняги на бесилката и в затвора.

Много е просто (като Киро, ма не чак толкова). Когато този човек е идвал преди - вижда строеж на пътища и т.н. Машини, хора - работят. Сега идва и вижда НИЩО! Ни машини, ни хора - НИЩО! И задава логичен въпрос - Какво става? Следва тъп отговор - разследваме. Човека пита следващия логичен въпрос - И какво от това? И в другите Европейски страни се разследва, но това не пречи да се РАБОТИ! Сега ясно ли е? То това трябва да стане ясно на Кирчо и Кокорчо, ама пука им на тях, нали козунака е 49 лв...

Ха, ха, стедствата по никакъв начин не са загубени, защото от 2014 г. насам се намират на съхранение под формата на златни кюлчета в чекемджетата на Боко Приват Банк.

Любим израз на кадърен министър за такива като теб -селтак!

Нищо не губим. По-голяма част отиват в подставени фирми, така че средствата в пътища са под половината. Така че загубата не е голяма.

губиш построена магистрала.

за кво ти е магистрала при тия цени на горивата?

такива са на бойко борисов големите работи, аматьорщина, кражби, беззаконие

това е работа на новите непросветений.

Тъпоумни плебеи , па гласувайте за измислени герои и немокаети : Ей го насреща ви стефан янев от комгенералитета . Той ша ви опраи ....

Така бе в началото на 90 те години.Не се кланям на никой,но такава анархия няма от развития социализъм.

всичко е замряло

"Имаме усещането, че всичко е замряло, че нищо не се случва. " Не е само усещане, а факт.

и това е промяна. вече нищо не се прави освен договорки.

Има един единствен виновник за цялото пропадане и изолация, той се казва Румен Радев !

Не е единствен, но да, за последните издънки е той. Не трябваше да залага всичко на тия измамници от харвард.

каза че ще построй АМ Струма до Олимпийските игри в Атина . Не помните ли ? Та ето такива строители са всички командири внесени от странство :)))

Обърни се към Тиквата и ги питай, нали му лижеш задника и той командваше 12 години, не капут.

Служебните правителства на г-н Радев, и сегашите променени служебни министри, не са дошли да строят пътища и развиват държавата, а да разграждат, изчегъртват и прибират. 2 МЛРД. лева са 2 магистрали като Хемус. Ще си караме по кривите тесни пътища от комунизма с дупките, за да продължим с промяната. Загубиха цяла година. И ако може някой да ми обясни как е възможно цяла магистрала да е незаконна. Това да не е да си вдигнеш незаконен клозет в двора. Няма такива олигофрени като г-н Радев и шайката му (да тя е негова, каквото и да се опитва да говори в момента).

Ма верно ли Радев и служебните му министри подписаха апликацията за "СТРУМА" през 2011-та година. И се съгласиха да ВЪРНЕМ ПАРИТЕ ЗА ЦЯЛАТА МАГИСТРАЛА от Драгичево до Кулата, ако до 2024-та година не я завършим? Ти да видиш.. И що ли тогава медиите дигаха шум за един ЧУЕХЛьо регионален министъркинин.. Дето се пънеше по телевизията, че само експерт щял да бъде на Бочкото. Пък Бочко взе, че си го цани дори и за магаре.. А сега си прочети сагата около Кресненското дефиле от времето на БОКО ТРЕТИ.. И за тунела ЖЕЛЕЗНИЦА, дето ще е 25 пъти по-скъп на километър с двата си километра.. От най-дългия 25 километров тунел Лаердал. Дето е през почти същите скали и покрай фиордите..

Да ги спират, той хасфалта не се яде.

Няма страшно,ще изтеглим кредит и всичко ще е ок

Да идват китайците!

То е ясно, че нищо не правят другарите, но поне и да не пречат на започнатото. Като посяхте ветрове, ще жънете бури, другари!

с тез мишоци толкова ще караме по черно с гориво от 3.30 което трябва да е 2.6 ама като си мълчим и траем как хубо бяхме излезли когато дигнаха тока и беше чиста спекула преди години трябва пак.

знае , с тия Мунчови аутсайдери Бог да ги прости парите ... мдаа , така ще да е :///

Това другари е А отбора на Радев

Нали искате промяна. Що ревете сега.

Искам ама това което избраха не е промяна а оше от същото

Почтените са най-добри в обяснението, защо работата няма да може да стане! Те до 2024 год. пътя до Триград не могат да построят, за магистрали и тунели чакат неможачите!

Голям праз. Важното е торбичките да не спират

Благодарете на промяната. И другите избори гласувайте за Янев. Аз съм там

Плюс за комента , защото е иронично ехиден ! Сещайте се коя идиотка постигна това, къде в чия партия е тя сега и ако сте много "умни" пак гласувайте за тъпака-шапкар Янев - аватар на другият шапкар грозен.

Какво са 2 милиарда за братя Галеви

Ще плачете за Борисов

Да не си мислиш ,че при него щеше да е нещо по -различно