България може да стане лидер в производство на протеин от ларви

Сандов обясни, че плановете на инвеститора са за малък демонстрационен център в Лозен, в който да бъде показана работеща технология

Обратно в новината

Коментари - България може да стане лидер в производство на протеин от ларви | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои жънат лаври, - други - ларви! Демян Бедни: "Ну, настални времена, что ли день, то чудо. Спирт уж гонят из г&овна, четвертную с пуда."

То затова ги разкараха производителите на ларви от гр.Елин Пелин.Никой не иска тая гнусна смрад,още по-малко да яде ларви и бръмбари.Но тоя скапаняк лобист на снимката ще папка свинска пържола ,и не го бърка.

Аман от малоумници на високи постове

смърди на мърша

Ама като го гледам си е най-обиновена ларва.

Ако бях малко по-прост как щях да го напсувам в най-малко три параграфа. Ликвидирахме селското стопанство и ще ядем ларви сега.

От лаРВи ... не от лаВРи ... съвсем леко различни неща са !!! Алооо, журналята, поглеждате ли въобще писанията си , преди да ги публикувате ?!?

Стига бе.

Трябват ни нови технологии. Не може все на стари ЛАРВИ да лежим :)))

Боже, Боже това ли е новият възход, сетовен лидер на протеин с една вмирисана селска фабрика? Пълни олигофрени, пълни!

От "лаври" или от "ларви"? Последно

Протеин от лаври?

Изключителна грозна корумпционна схама. Изгониха ги от Елин Пелин и се мъчат да се намърдат в Лозен. Ще ядат бой и там. Така предвиждам. За тези не в темата да погледнат и да си изберат: https://bit.ly/3KEIa03

И местните вместо да имат работа и общината да получава пари за местните данъци - ще си седят с празни ръце ... и после обаче ще се оплакват , че "нищо не се произвежда в България" ...

Работата на еко министъра не беше ли да опазва околната среда?

ларви от черни войнишки мухи и бели брашняни червеи.... това са им иновациите на корумпета от ПП......схема за крадене на пари ......

Фирма "Насекомо" е корупционна схема

И какво и е корупционното ?!? За начало - няма нищо общо, ама абсолютно никаква връзка или бизнес с държавата ... произвеждат си храна за добитък и си го продават ... каква корупция, какви 5стотинки те гонят ?!?

Последно ЛАРВИ ИЛИ ЛАВРИ

Абе джурналя. Вие правите ли разлика между ларВи и лаВри? Щото едното плюска другото. Лавър, дафинов лист. Дано поне и Лавров не намесите. А колкото до протеина от буби - да си го плюска "еко"министърОт. Аз съм пас.

Бензина отиде над 3 лв - олиото над 7 лв - хляба е вече около 3 лв - тока скочи космически - този ми говори за протеини. Не знам тези хора с целия Ли са или са майстори на манипулациите. АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС - ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ .

И 3те ти твърдения не са верни ... бензинът е под 3лв (макар и не много), олиото също е под 7 (макар и да има огромна спекула, ама давайте, презапасявайте се на тези безумни цени), хлябът също е под 3ле . И за 3те - правителството не е виновно (макар и да има как по-агресивно да се намеси) ... да не би правителството да е виновно за това , че цената на петрола е 110$ ... или че хората са глупави и се презапасяват без никаква разумна причина с олио (напомням какво беше с тоалетната хартия преди година и с яйцата преди няколко години ) ?!?

Така ще е при "Промяната" Свиквайте с лаВрите

Оправете си заглавието, ако правите разлика между лаври и ларви.

Протеин от лаВри никой не е получавал...

България ще стане лидер в това вместо месо и риба да се ядат хлебарки. И няма не искам - няма недей, това е общностен ангажимент по Зеленета сделка.

Оправете си заглавието.

Лиле ти ли приемаш щафетата от Нели Делчева или това ти е новия псевдоним. Като направиш нещо от лаври обади се да се посмеем заедно.

На този нещастен л а й н а р трябва да му се отнеме правото да говори! Това е абсолютен дебил и поръчкова подлога, която не може 2 изречения да върже в обосновка сам! Това правителство е изначално повредено. Отново излъгаха хората!