България и още 14 държави призовават за таван на цените на газа за целия ЕС

Енергийните министри искат законодателно предложение във възможно най-кратък срок

Обратно в новината

Коментари - България и още 14 държави призовават за таван на цените на газа за целия ЕС | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с какъв акъл се навира там,между шамарите?При положение,че е независим-от него нищо не зависи!Мама ви продажна,гледате да закопаете държавата колкото може повече,че после да няма оправия...

"Енергийната криза, започнала през есента на миналата година"... вече цяла година се задълбочава, а министирите чак сега взеха да се правят че правят нещо като пишат призиви до същия като тях нищоправец в Комисарията;)

Къв таван, то газ от Русия вече няма. И газопроводите пробиха, край вече. На краварите и норвежците ли ще слагат таван ?

_stankow

Точно за тях е думата. Ограничаване на цените на борсата. Внимателно четете - този път не става дума за ограничаване на цените на газа от Русия, а на всеки един доставчик. И вижте кои са против.

А дали американските господари ще искат да ви продават газ с лимитирани цени? Предполагам няма.

това за нас е увеличение - нашият газ досега беше 3-4 пъти по-евтин (справка ПараПеткова)

Но евро-комисарката по енергетиката - Кадри Симсон е завършила......история . Да , не е грешка. С такива кадри - толкова.

Аз искам таван за цената на Бентли - не повече от 200 лева!

Нахакан Общоевропеец влиза в магазин и казва на собственика: -Аз искам кило салам, но имам пет лева... ако искаш... -Изчезни бе.. Му казва продавача, нали ти предлага до скоро за 3 лева, но ти отказа.Сегс го продавам за 10 лева на други. Същото и във всички други магазини. Общоевропееца се прибра ядосан и звънна на Атлантическивт си дилър на салам, който му продаде салам на 20 лева крилото.,с доставка догодина, но поне е демократичен, хубав... Салам.

"Тавана" протече. Руснаците си го "взривиха" и не знаят как да запушат пробойните. Историята с подводницата "Курск" се повтаря, но този път на Европата ще и стане студено зимъска.

Енергийните министри трябва да поискат таван за заплатата на Акушерката от Брюксел ! Кой ще ви продава нещо на цена по-ниска от пазарната бе, европеда.... ?

Ей след това из*иране тоя нашичкия има да чака обратно писмо от Газпром.

е какъв газ, какъв таван, те северните потоци ги гръмнаха вчера! Газ - КУРРРРРРРРРРРРРРРРРР!

_stankow

Работи газопроводът през Украйна. Работи "Турски поток". Работи газовият завод за втечнен газ в Ямал, много от втечнения газ за Европа всъщност е руски, препродаден. Поляците могат да пуснат газопровода през тяхна територия Ямал-Европа, който са спрели. Сега сигурно ще ги натиснат.