България е на 34-о място по индивидуална и икономическа свобода

По-високата свобода има правопропорционална връзка с доходите на човек от населението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майко мила, тамън да беше вярно ……………...

това да не е ИНДИВИДУАЛНИЯ избор да си безработен или нископлатен черноработник

Има 4 месеца до 1-ви Април. Рано е за шеги от такова естество.

Русофилска и Най-бедната в ЕС България по-богата от всички в Евразия! Средна нетна месечна заплата в евро: русофобска Естония - 1204 евра русофобска Полша - 880 евро русофилска България - 554 евро Сърбия - 508 евро Северна Македония - 436 евро Русия - 433 евро Казахстан - 351 евро Молдова - 316 евро ислямистка Турция - 299 евро Азербайджан - 295 евро Беларус - 261 евро Армения - 249 евро Източник: List of European countries by average wage Линк до източника: https://tinyurl.com/qbn8guk

И какво и е "русофилското" на България?! Нещо съвсем изтрещяхте... Правителство от партия ГЕРБ ("прокси" на немските ХДС/ХСС), БСП със Станишев начело на ПЕС, ДПС със странната роля да е хем "прокси" на Ердоган, хем част от "либерална Европа", Орешарски (БСП-ДПС) спря "Южен поток" и сега ще плащаме газ с транзитни такси през Турция, президентът Радев ходи на инструктаж при "губернатора" г-жа Мустафа... Самият Борисов каза, че решенията се вземат в "Берлин и Брюксел, там са началниците". Бих добавил и Вашингтон...

Само да попитам: умишлено ли са изпуснати в списъка "русофобските" Украйна и Грузия?!

Путинова Русия по статистика на ООН за 2018г. заема: - 79-о място в света по стандарт на живот. -71-во място в света по ниво на човешко развитие. -72-ро място в света по брой на държавните разходи на гражданите . -157-о място в света по показатели за здравето на населението. -134-о място в света по очакваната продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот. Но затова пък- -1-во място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши. -1-во място в света по броя на разводи и извънбрачни деца. -1-во място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си. 1-во място по брой на деца сираци. -1-во място в света за абсолютен упадък на населението. -1-во място в света по консумацията на алкохол и алкохоло-съдържащи продукти. -1-во място в света по продажбата на тютюн. 1-во място в света по смъртност от болести на сърдечно - съдовата система. -1-во място по брой полицаи/милиционери на глава от населението. 1-во място на пациенти с психически заболявания. -2-о място в света по продажба на фалшиви лекарства. -1-во място в света на потреблението на хероин (21 % от световното производство). -1-во място в света по брой на произшествията (13 пъти повече от средното в световен мащаб). -1- място по убийства в Европа - 6.48 на 100.000 души. -1-място по заболели от СПИН - Екатерининбург и втори в света след Лагос, но се работи упорито по въпроса! -Само през 2017г. – 513.680 руснаци са умрели от дирeктна употреба на алкохол. Докарали са я дотам, че се наливат и с препарати за почистване на вани и тоалетни „Боярщник“-само в единият случай имаше 138 смъртни случая!! - 135-то място -/делят си го заедно с Нигерия/ по сигурност на инвестиции. -159-о място в света по ниво на политическите права и свободи. Те това е положението,Минке, честито на путлеристите и на нашите „полезни идиоти“,рубладжиите!!!Да си го закачат до портрета на путлер!!! Опознай раззия ,за да обикнеш БЪЛГАРИЯ!!!

Ако българите живееха в Русия, навярно щеше да ги интересува... А ако ти се водиш "българофил", защото според мен си "среброфил" и поддръжник на корупцията, напиши нещо за България.

The Bulgarian banks are with some 15% potential bad credits after Covid Credit moratorium. Observe that banks will not be bailed out from government as EU banks to show who is really creating the corruption and that EU banks are controlling the Bulgarian Central Bank BNB and Government with brain Implants and Mind Control on the waves of A1 and Tetra EU network. Banks should according to EU directive be bailed in with stocks , bonds and big deposits. EU banks have some 5 bn EUR deposits that should be enough if they bankrupt due to bad loans. Please EU people observe Bulgarian banks , I will observe your money not to be wasted on EU banks that are also close to bankruptcy after bad management last decade , zero bound interest rate by ECB , even negative, and covid.  

За съжаление, в България гей мъжете и гей жените нямаме дори една точка от тази свобода по различните критерии. Много неща трябва да се променят! Много неща ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИМ!

Да си педал ли? Що лъжеш бе?

може би просто трябва да сме по-активни и по-видими да показаваме, че ни има !!

Я писача да се опита да направи печеливш бизнес и ако не го посетят за оферта за "спокойствие" или "печеливша" продажба, тогава пак да дойде да ми обяснява за свобода!

Ей това й е гадното на свободата - всеки сам трябва да се оправя и тогава си проличава веднага кой колко може.

България при БОЙКО е 9та дупка на кавала

Предпочитам да съм девета дупка на кавала, отколкото 25-та република на СССР.

Когато правителството определя какво да правиш тялото ти (Мисли ваксини). Когато правителството определя какво можеш да мислиш или да кажеш (Мисли свобода на словото). Когато правителството определя кога и закакво можеш или не можеш да излезеш от вкъщи (Мисли противоепидемиологични мерки). Когато правителството определя какъв парцал да носиш на лицето си (Мисли маски) и с кого можеш или не можеш да общуваш (Мисли социална дистанция). Каква свобода бе другари?

От такива класации ме напушва смех!

защото Нова Зеландия е Васал на Пекин, а Хонконг е пор0бен от Пекин с бездействието на бившата Британска Империя и САЩ, които позволиха на Китай да наруши маса международни договори и споготби. Не на последно място, България е п0робена отвсякъде - от Брюксел от САЩ, от Русия от Турция от Израел - всеки ден сме принудени нечии задник да целуваме!!

България е на първо място по смъртност в света, на послендо по средна продължителност на живота в ЕС, първа по корупция и бедност в ЕС.

Първото твърдение е чиста лъжа.

Кого лъжете бе хора

Пропуснали са да отбележат, че това място е отзад-напред!