Коментари - Българите от Северозапада са били най-пестеливи на ток по празниците | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто крадат ток ! Северозапада е осакатен от предприемчиви хора, още от периодите на Кримската война. Системно обезлюдяван от руски и румънски войски. Останало е потомството на дребни шмекери...затова мизерстват...няма потенциал !

Тези хора не са най пестеливи, а бедни! И това е тагичното!!! Бедни в България през 2021!!! Това трябваше да ни кажат политиците и политолозите през 1989 г. Сменя се системата към капитализъм и то див! Някои и то далавераджиите ще забогатеят, но мнозинството ще обеднеят!

Глупости! Явно не си бил в този район преди 1989 г. Фабрики, заводи, производство!

Вчерашния ден е най-хубав!!! Айде да не правим разбор на икономическа логика, ефективност и историческо проклятие на региона !

Тази Нова година беше по-топла. Особено в Добруджа и по морето.

В Североизточна България е ниското потребление, не в Северозападна.

дребните шмекери в София им се субсидира парното и олащат по 12ст/кв, докато баба им в северозапада мъкне и цепи дърва по 250лв кубика.

А след като сте стигнали до тази констатация и се правите на обективни журналисти направете и следващата крачка да кажете и защо, но без увъртане защото истината е само една - това е най бедната, най изоставената, най занемарената и най обезлюдената част на България след преврата и прехода ни от социализъм към развит капитализъм, наричан за благозвучие " демокрация"! По времето на соца в този район на България работеха големи индустриални мощности, беше силно индустриализиран и района просперираше! Това бяха заводите за гуми във Видин, машиностроителните заводи за металорежещи машини във Враца и Михайловград, завода за платформени електрокари и триопорни електрокари "Дунав" в Лом, завод за инструментална екипировка "Прециз" в Михайловград, химкомбината "Химко" във Враца, военните заводи "Тервел" в Червен бряг, атомната централа в Козлодуй и много други, които за 33 години "демокрацията" разграби и унищожи!

Като почти са им го спрели? затова пък горат дръва като изоглаени, баце! Фини прахови частици, а? Да ви го совнем у гъзо фино и на части!

Брех, тия северозападняци изгорили много дърва, докато пестили от ток?

Тъпота. Не ,че са пестили ток ,а защото Северозападът за последните 10 години е намалял с 1/3 , тоест НЯМА потребители на ток