Коментари - Българите от Северозапада са били най-пестеливи на ток по празниците | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпота. Не ,че са пестили ток ,а защото Северозападът за последните 10 години е намалял с 1/3 , тоест НЯМА потребители на ток

Брех, тия северозападняци изгорили много дърва, докато пестили от ток?

Като почти са им го спрели? затова пък горат дръва като изоглаени, баце! Фини прахови частици, а? Да ви го совнем у гъзо фино и на части!

А след като сте стигнали до тази констатация и се правите на обективни журналисти направете и следващата крачка да кажете и защо, но без увъртане защото истината е само една - това е най бедната, най изоставената, най занемарената и най обезлюдената част на България след преврата и прехода ни от социализъм към развит капитализъм, наричан за благозвучие " демокрация"! По времето на соца в този район на България работеха големи индустриални мощности, беше силно индустриализиран и района просперираше! Това бяха заводите за гуми във Видин, машиностроителните заводи за металорежещи машини във Враца и Михайловград, завода за платформени електрокари и триопорни електрокари "Дунав" в Лом, завод за инструментална екипировка "Прециз" в Михайловград, химкомбината "Химко" във Враца, военните заводи "Тервел" в Червен бряг, атомната централа в Козлодуй и много други, които за 33 години "демокрацията" разграби и унищожи!

В Североизточна България е ниското потребление, не в Северозападна.

Вчерашния ден е най-хубав!!! Айде да не правим разбор на икономическа логика, ефективност и историческо проклятие на региона !

Тези хора не са най пестеливи, а бедни! И това е тагичното!!! Бедни в България през 2021!!! Това трябваше да ни кажат политиците и политолозите през 1989 г. Сменя се системата към капитализъм и то див! Някои и то далавераджиите ще забогатеят, но мнозинството ще обеднеят!

Тази Нова година беше по-топла. Особено в Добруджа и по морето.

Просто крадат ток ! Северозапада е осакатен от предприемчиви хора, още от периодите на Кримската война. Системно обезлюдяван от руски и румънски войски. Останало е потомството на дребни шмекери...затова мизерстват...няма потенциал !

Глупости! Явно не си бил в този район преди 1989 г. Фабрики, заводи, производство!

дребните шмекери в София им се субсидира парното и олащат по 12ст/кв, докато баба им в северозапада мъкне и цепи дърва по 250лв кубика.