"Автомагистрали" ЕАД строи "Хемус" с булдозер, който може да прегази танк

"Кофата на такава машина яде скалата като пясък", казва главният инженер на фирмата Евгени Генчев.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Булдозера кофа няма има грбло или булдозерна дъска. Да е*ва тия смотани журналя!

Ако бяха БСП на власт това никога нямаше да се случи, само това мога да ви кажа

хаха.. много си сигурен.. то затуй крадът като невидели...и апартаменти за 300 еврп квадрата нямаше да има.. а такива глупаци като теб.. пак да гласуват за ГРОБ

ГЕРБ са най-големите! БСП са долна измет, само това мога да кажа. Бойко прави много за страната, наистина много, и това трябва да се оценява

аа моля ти се.. и за себе си прави ..кой знае къде са му построили дворец за 100 евро м2

Абе не се излагайте ставате смешни с тези апартаменти .. и глупости всичко това е пълен цирк в държавата ни ... ! След като ГЕРБ правят толкова много за страната ни .. БСП какво пварят ? плащат пари за да има измислици и тъпи простести ли ??

че цирк е я.. крадът.. а ние глупаците плащаме.. сега като ти вдигнат тока ще ти дойде акъла, ама то е вече късно

...минути за реклама...

И като имате всичко това до кога ще гледаме калпави пътища и магистрали на които половината разстояние е с ограничения. Хубава техника, калпави и кпрумпирани агенции, колкото и да са добри изпълнителите резултата е боклук на цената на немска магистрала.

Крайният продукт ще гледаме, пиара го можете-това е ясно! Държавни пари харчите лесно и това за никои не е изненада!

Няма лошо да се купува техника. Въпроса е да се ползва правилно и крайния продукт да не като автомагистралата Пловдив- Ст.Загора. Верно че минаха години но като че ли вчера беше когато една бабка се опъваше и не разрешаваше да минат през земята и за продължат участъка Ст.Загора- Нова загора. А ето че днес едната лента е ......трудно ще се нарече магистрала ама пък ще и извършим ремонтче. Та в крайна сметка думата е крайния продукт да не е такъв че по него да се движат танкове.

По-голяма ТЪПОТИЯ скоро не бях чел . Ще ми се да видя , как булдозер “прегазва” танк !?! А самите танкове започват от 40-тона !!! Машина от 40-тона се числи към МАЛКИТЕ ! И очевидно тази публикация е ПР акция ,която да прикрие ТЕЖКИТЕ КОМИСИОННИ , които са вьели държавните чиновници ОТПУСНАЛИ стедствата за тази покупка . Държавна строителна фирма е другото име на КОРУПЦИЯТА !!!

Коматсу д155 е може би най добрият булдозер а като цяло Коматсу са по добри булдозери от Катерпилар. А булдозера тежи 39т.Един танк абрамс м1 тежи около 73т.Очевидно е че трудно ще бъде прегазен от 39т булдозер.

Не мога да не напиша, че 22т и 36т багер не е някакво чудо. Работих във фирма която имаше 200т багер. За транспорт се разглобяваше на части. А кофата яде скалата като пясък са глупости—когато скалата е гранодиорит това е напълно невъзможно.

Този не знам какъв инженер е, но очевидно не знае много за скалите иначе нямаше да приказва глупости. И още нещо какъв ще да е булдозера няма как с един булдозер да се направи над 130 км магистрала, което още веднъж доказва професионализма на тия дето броя на микробусите ги радва. Да не говорим, че нямат хора, които ще се возят в тия микробуси та отидат да работят с багерите и булдозерА

Малко трудно ще прегази Танк Тигър 2 - 70 тона, а опитният образец танк " Мишок" със 150 мм оръдие , невлязъл в серийно производство на проф. Порш е 100 тона

40-тонно Комацу е нашата гордост днес! Има ли тук помнещи хора да кажат, че през 1985г. мини Марица-Изток разполагаха с няколко 60-тонни от същата марка. Вярно-нямаха GPS-си на греблото, но вършеха страхотна работна работа!

Сиреч решихме проблема с отбраната, Утре ще закупят ли агнета дето стрелят срещу мигрантите - хаххах

Дайте газ с булдозера, че наесен може и да сте при бай Ставри!

Системата е хаос ин хаус.

Булдозерите не се ядат.

Ще ги дават ли под наем зедно с лотовете ?

какви лазери, гледам в щатите на греблото на булдозера в двата края стоят по един GPS приемник с голяма точност. Така се указва на булдозериста точно къде да рине и по колко.

ще смаже танк като фотографията е отгоре!

За мощен БУЛДОЗЕР става въпрос бе, Дир-е прост! За булдозер, а не за багер.

Държавата е лош стопанин... къде отиде лозунга на приватизацията??? Хайде сега си вземете и концесиите и да не съм ви чул за летшщето! Еднакъв аршин каза Боце.

Българска фирма не може да строи пътища и магистрали. Всичките са вълнообразни така, че да схванеш морска болест. Пътувай в чужбина с кола да видиш голямата разлика. Да дойдат китайците.

Видехте ли как се краде на едро! Докато гледахте към апартаментчетата и хоп ...

Когато имаш лоби в управляващата партия е много по-лесно да продаваш машини с твоята марка

за да няма подизпълнители купуваш техника и строиш със собствени сили. Комунистическите крадливи фирми изгоряха. Да купят и снегопочистваща техника и да отсвирят частните фирми.

да бе ото, и затова купуваш техниката от правилната фирма доставчик.....

Точно! Като високопроходимите тойоти на държавните лесничеи. Да не направят търг или пряко договаряне с официалния вносител, а да ги поръчат при съученика на сливенската стерва, министър на земеделието... в Сливен?! Сливет - световен центъра на ТОЙОТА за Европа и света.

Американски танк ще прегази, но ще бъде прегазен от руския танк!

забрави ли сте да сложите ПЛАТЕНА РЕКЛАМА и цялата статия е изключително жалка.

До преди месец едвам заплати плащаха, как се случи туй благоденствие? Кой и защо налива пари там?

Купихме им ги, браво на нас....

Taka e - при ГЕРБ може да се краде, но и нещо остава! При комунистите - само се краде и нищо не остава! Затова и хората предпочитат ГЕРБ, на принципа за по-малкото зло!

И какво остава? Някое и друго апартаментче предполагам

нека позная пишеш от барбекюто на покрива и цукате заедно с отпускаря

155AX дори не е среден клас багери! Не пишете глупости! Отворете и вижте какво произвежда KOMATSU преди да се лензите като джейни суши! Тъпи стерви.

Боко пак е на далавера!!!

ще го използват да бута сградите на артекс

Браво бе. Цъфнали и вързали и 1 /един/ милиард похарчили. Няма ли кой да ги провери "Автомагистрали" ЕАД. Кой им налива милиарди и защо?

По важното е че се върши работа, защото руските комунисти от БСП и ДПС ги видяхме 20 години един сантиметър път не направиха.

комунисти са виновни че наште комунисти като тебе са крадливи

А комунистите ое БКП и ГЕРБ правят апартаменти.

Хаха, тия цецо ли ви ги разправя, щот' се оказа че лошия станишев построил повече километри от плямпалото и лентореза :-)