17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще вземе газ? Ооо, от НИКЪДЕ! Американски подлоги са инсталирани във всяка една държава в ЕС - всичките са 1:1 от България до Португалия. Всичко което правят е в ущърб на народите си в полза на ФАЩ.

".... хранилището, което "Газпром" е изградил заедно с дъщерното си дружество WINGAS. ...... През юли три танкера за втечнен природен газ бяха конфискувани от компанията....." Сега някой ще дойде да ми вземе два от апартаментите, защото не живея в тях? И ще ми конфискува едната кола, защото са ми много? Ба си капиталистите станаха комунисти, или всички са империалисти. Ще последваме динозаврите.

Ако тръгнеш да нападаш ,да крадеши и убиваш да, ще ти ги вземат и в панделата ще те тикнат ,комунистите!

Ти не си от национално значение. На кой му пука за тебе?

_stankow

"В резултат на това Германия, Италия и Австрия загубиха между 40 и 60 % от своя газ" Пък аз мисля, че това е руски газ. И не са го загубили, ами сами си го спряха. Но карай да върви, къде ще можем да разберем тяхните тънки мисли ... :)

Газът е на този, който го плаща! И точно руZZия/газпром го спира като ползва и се опитва да налага престъпни практики. Но нищо, каквото да става идната зима, то следващата в руZZия гарантирано ще си ги пият сами и мезят с борови клонки.

Бе нещо се клати в БРИКС.Казахстан и сие започват санкции срещу войната на Пу1.Китайците в последният момент отмениха поканата за джуджи и азиатския форум също предлага мерки срещу престъпника.

Ти мани това, но когато бе, наскоро, Лунинградския икономически форум на ПУ, в Баку се проведе също Азербайджански икономически форум, на който присъства Световния икономически елит.

Правилно, с престъпници не се прави бизнес.

Правилно, ватенките трябва да се отсвирват от всички и от всякъде в Европа. След падението на диктатора, може да се обърнат нещата.

Европейци не разбраха че думата на Путлер струва нула! От льжлив човек какво може да се очаква,някой вярва ли на тези руски идиоти?

Ako hvanat pradnite na kravite moje i da pozapalniat neshto bez Gazprom

Използвай или губиш нека се отнася и за лифтовете на Витошар както и за всевъзможни концесии !

хубаво, ама с какво ще го пълнят? Въздух?

Новия доставчик ще има ангажимент да намери от къде и с какво да ги пълни. Много ще загуби русия, заради милитаристичните си мераци да граби.

..нещата хич не вървят на добре, ама хич.. и нямам предвид само за Русия. Докато си играем на фоби и фили, ни набиват голям американски..

не могат да ти набият американски, докато руския ти е ВЪТРЕ! А той ти е вътре откакто си се родил......

Русия няма да забрави кражбите на валутните резерви, златото, танкерите и инфраструктурата на Газпром. Европа през следващите 30 до 50 години ще получава от Русия единствено голям к... Тръбите и парите ще ги обърнат към Китай, да го ду.... Европа

Имаш робското мислене на тия, дето са чули и видяли ботевата чета, ама са мишкували. Нещата ще са трудни за всички ни, така че е по-добре да се направят сега, а не да чакаме неволята.

Ха, ха,ха то ако можеше, досега да са го направили! Китайците не са толкова тъпи, че да загърбят Европейските пазари, за сметка на руските, просто защото обемите са несъизмерими!

Ще се запълни пак през Руска газ ама не по дългосрочните евтини контракти а по скъпата спотова цена :). Храни;ище без газ за какво ти е

Това са си живи кражби. Още живеят в колониализма с 200 години назад, и си мислят, че ще крадат каквото им падне от незападните аборигени

Ясно, А с какво ще го запълнят това хранилище? Ще накарат австрийците да ядат повечко бобец ли?

Пак ще е руски газ но през частна фирма, както правят в Гервания

Кой ли ще се наеме да пълни ?

Пръцкай по често.