17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези пари така или иначе никога няма да се върнат в Русия, руснаците злорадстват, че олигарсите губят парите и имотите си на запад и вече не са богати, не могат да си плащат нито за охрана, нито за персонал, а всички им отказват заеми.

Август 2018, Путин танцуваше с външната миснитърка на Австрия и то на нейната сватба! ето да се насладите: https://www.facebook.com/ZeitimBild/videos/putin-tanzt-und-h%C3%A4lt-eine-ansprache-auf-kneissls-hochzeit/273368303264198/ Така, че Русия и Австрия имат много тесни връзки на всички нива. Тези джобни няколко милиона нищо не значат.

Събирайте пари, че скоро с тях ще се ремонтира инфраструктурата на Украйна.

Замразила ги? А кой ги е набутал в нейния фризер! Що не са в Сбербанк? Страх ги е, че той въобще ще им ги гепи! А така замразени, ама на сигурно място в австрийския фризер! Не са глупави руските олигарси!

Каква е разликата между олигарх и бизесмен? Има ли в Русия бизнесмени и съответно олигарси в САЩ? За свещенната и неприкосновена частна собствениост изобщо няма да говорим.

Всеки олигарх е бизнесмен, но не всеки бизнесмен е олигарх. Разликата е в подхода на изграждане и развиване на бизнеса и неговите мащаби.

На практика, Австрия пази парите на олигарските, за да не ги вземе Путин и да ги вкара във войната. Олигарсите даже ще благодарят на Австрия, когато свърши войната

Всичките ще си ги получат обратно, даже веднага ще стане, още утре-вдругиден. Въобще няма да ги замразят, докато "разследват" някое и друго десетилетие.

Schilo

А бе след 6 месеца започва истинското замразяване, ама да видим, къде ще са фризерите.

Да бе да.. за това не спряха да му чистят задника на Путьо, даже и до бункера му ходи тоя техния канцлер. Пълна излагация.

И на какво законово основание Австралия е замразила авоарите на руски олигарси? Това си е саморазправа, противаречаща на всякакъв морал и правни норми! Ето това е Върховенство на закона! Това е нацизъм в действие!

Замразила ги? А кой ги е набутал в нейния фризер! Що не са в Сбербанк? Страх ги е, че той въобще ще им ги гепи! А така замразени, ама на сигурно място в австрийския фризер! Не са глупави руските олигарси!

Уважаващ себе си руски олигарх харчи четвърт милиард за едно парти, боли го дедовия

Става въпрос за принцип и закон!

Schilo

Дай, да не отваряме темата за принципите и законите, а?

200 милиона в 100 сметки. Това ли са олигарсите? Що не си кажат, че крадат едни пари и да се приключва.

На кое основание? Шибани мръсници.

Русия замрази Австрия

Това вероятно ще ударя пряко обикновения руснак и той ще свали Путин с протести в милитаризираната си страна.