Атанас Пеканов отключва 3,7 млрд. лева през следващите месеци

За да се получат средствата обаче, трябват реални реформи, с които да се изпълни договореното с ЕК

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеканов е секси сладур!

УмноКрасив, преди минути по БТВ, каза че било НеМорално да се търгура с Русия! боже мили, от къде ги намира Радев, тези?!

Ние сме най-способните, най-умните, най-красивите ... НЕКАДЪРНИЦИ. Затова всички нас търсят за управленци.

Тези договорени с ЕК ангажименти... явно не включват правосъдие. Нещо за КТБ? Нещо за "върховенството на закона"? Сигурно условието е да имаме 50% обратни в управлението и да закрием руското посолство.

Вчера дойде, днес отключва милиарди, а утре ...

няма да стигнат само за предпроектни проучвания .

забелязвам една Странност и в на този ПоГледа!

Ако бизнесмен отиде при депутат и му предложи пари за да прокара някаква законодателна инициатива облагодетелстваща този бизнес това как се нарича ? Нарича се Лобизъм! Обаче забележете! Когато ЕК предлага едни пари на Българският Парламент в замяна на което да приеме някакви закони които не са съгласувани с населението което живее по тия земи това се нарича от нашите политици " Шанс за икономиката да дръпне и да се модернизира " а иначе това също е лобизъм а също така е вмешателство във вътрешните работи на суверенна държава. Ние влизайки в ЕС не сме се съгласили да станем провинция на Германия нали или да сменяме нашата столица София с Брюксел? Незнам дали всички сте чели брюкселският План за Възтановяване представен по нашите земи като Български, НО е хубаво да го прочетете все пак идват избори да се запознаете какво дърво чака масовата част от населението в едни чуствителни за пртфейлна на народа сфери

1.Населението само си е избрало тези политици/лобисти. 2.Населението довечера ще удари 3 бири и ще псува тези политици/лобисти. 3.На изборите населението пак ще избере същите политици/лобисти, които ще псува вечер когато удари три бири.

ааа викаш населението си ги избира за да може във псуването да вкара спортен елемент докато пие бира :D Тотална траги-комедия са тая политическа класа а народа чака все някой друг да излезе на площада да му отстоява интересите и накрая от чакане и тарикатлък тинята ще ни се стори плитка в сравнение с това което се е задало насреща

Парите сигурно са в нощното му шкафче, щом ще ги отключва/

Кюлчета, милиарди, нали така е модерно да се държат - по чекмеджета, нощни шкафчета. В тренда сме, значи! Отключвай!

За близо 7 месеца Парламентът, доминиран от Кирчо, Курни, Слави и Мравояда трябваше да приемат 22 закона, за да налапат 12 милиарда евро. Те приеха 2! ДВА! ..не е имало досега толкова некадърно управление на държавата ни! НИКОГА! Дори Луканов и Виденов, дори Костов бяха Титани в сравнение с тези!

Десо, нали си в отпуска? Почивай! Днес на смяна са Томката и Делянчо!

кой знае какви "ангажименти" сме поели за тези смешни пари

Виждам, че си опознал отлично приложението. Цъкай повечко там, вместо тук.