Коментари - Атанас Бостанджиев: Меморандумът с "Джемкорп" е прекратен още през юли без никакви претенции към България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, да, вярвам ти. Аз вярвам на всички мушенгери в Корумпестан. От такива като теб и приятелите ти Киро и кокорче сме на този хал.

Баце бойко е рецидивист измамник. То е ясно.

в задника, че го сънуваш кратуно?

Г-н Лъжа от Банкя и г-жа Лъжа от Позитано се взеха. Да живее лъжата. Тъпо…, много тъпи!

ЯВНО ХАЙКАТА ГРОБ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ИЗЛАГАТ КАТО КИФЛАДЖИИ.

Ам какво да говори, нали са в комбина с кирчо и кокорчо а и що не покаже някой документ, само дъвки.

Цъфнал герб Цъфнал герб Цъфнал герб Цъфнал герб Цъфнал герб

Баце пак лъже и маже а Делянчо вади фалшиви бележки

Ами покажи документа, де! Кирчовските лъжи са заразни

Герб стана за смях

Нищо! Ще свалим цената на горивото с 2 лева !

Че герб да лъжци е ясно. Убива ме неграмотността или тенденциозността на всички техни адепти...

Аз вервам на Делян и тиквун , а и те свалиха цената бендзина един лев !

Руското човече Атанас Бостанджиев долетя спешно от Лондон, за да прави кризисен пиар при Цветанка Ризова! Пълна тайна остана кой го е викнал или Джемкорп са уредили спешната му поява по БНТ. Явно паниката от разкритие на далаверата им е много голяма!

А лъжите на тиквата лъснаха...

Хахахаха От Лондон ли долетя руското човече? А банкянското Тикве кога пак ще носи кученца в Маскве ??

Сега герберастите и вожда им Винету да си понесат отговорността като лъжци и клеветници.

ама той е осъждан 3 пъти вече..

aha da nalazqt marmalada hlebarkite ...

И сега, каква ще е отговорността за наглите лъжи, които излизаха от устите на най-видните гербери. Каква ще е отговорността на националните телевизии, които взимат пари от нас и ни заливат с лъжи и гнусна помия, и дори не си правят труда да се само опровергаят, когато истината излезе на яве!

Само че, Герб разполагат с документи, а тоя чичак е подставено лице на Простото Киро и авера му мошеник Кокорчо, за да делят заедно заграбеното от България чрез тая голяма далавера!

Нищо не означава това, че тоя излезе и изговори едни лъжи, че договора бил прекратен юли месец. Даже и сега още не е прекратен, защото не са подали документ в МЕ, че договора е прекратен без претенции.

ПО- ДОБРЕ КАЖЕТЕ КОЙ ТОЧНО Е АТАНАС БОСТАНДЖИЕВ???? ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ АГЕНТ НА АГЕНТ АХИЛ , КОЙТО ОТ 20 ГОДИШЕН Е МИЛИОНЕР?!

Искаме само платнохоТки в Черно Море ! Дипломати не гоним ! Купуваме спешно чертежи ! Никога не лъжем..само малко преди избори ! Носим немедленно шербет на Ердоган ! Санираме сгради и правим турски патоци! Ремонтираме до като има парa ! Два реактора в музея ! По-евтин бензин с ЛеФче..ама некой друг път ! Пари за пенсии и заплати НЕМА ! Севи ще обясни на нашият електорат как да ползват кончето и да си снимат бюлетината с телефона. И да се обърка някой няма страшно. Имаме си хора в комисиите да правят невалидни сбърканите бюлетини. Постна пица маргарита ! Конгречулейшън Бойко ! Най-великият член на БКП и евроатлантик !

Нали Джипко Бибитков щеше да дава меморандума на европейската комисия? Айде чакаме ! Или и това като онова за единия лев по-евтино гориво??

Ми той вече го даде бе, пендел!

Ти пткта е гербаджийско свинъо

Абе до кога ще ни мислят за малоумни. За пръв път чувам за необвързващ договор. Подписахме нещо, което е нищо...всичко е точно. Мармалад корпорация неще никаква печалба, тя ни обича....арбитражите също. Просто искат с умиление да инвестират, ако може в нещо в което вече е инвестирано, Бръщолевенето с тренирано спокоен нисък тон на общи приказки по темата в национален ефир е много повече от плюене в очите. Това е върховно презрение и демонстрация на безгранична власт и безнаказаност, Съжалявам ...ужасно съжалявам, ние нямаме държава....

Борисов каза друго, а той никога не лъже. Е, казва си неговата истина, но да лъже - абсурд.

сорос ги накара всички партии да купят машини. никъде в европа няма машини.

И на Венецуелците ли Сорос ги е накарал да купят машини?

Е, сега поне е ясно защо тиквоча толквоа се е врегнал че чак е дал и заповед тиквунчетата да плюят... просто са му отрязали далаверата.

Тоя 40-50 годишен чичка с вид на полуинтелигент сто на сто е подставено лице за така готвената далавера! Министърът на енергетиката Христов каза, че в меморандума има изрична клауза за арбитраж, което значи, че документът е със силата на договор! Между другото за арбитражната клауза бе писала и Соня Колтуклиева преди месеци, която е искала разрешение от зам. министъра на енергетиката в предишното правителство - Пламен Данаилов - от квотата на ИТН - да види въпросния документ. Разрешено й е било да го прочете в министерството, като преди това остави чантата си и телефона си в портиерната, за да не може да снима документа.

Черно на бяло има ли?Защото Про100 Кики е подписал документ за, а има ли и документ не?

а защо е бил подписан такъв меморандум ---с цел да се съсипе България ако мине номера

Е как така топлофикация София, тя откога ползва уран, батерии и соларни панел. Тоя си мисли че сме тъпи като Цветанка от Божков тв

ГЕРБ-ерите пак за смях. Не, че това е от значение за Ганьо и Андрешко, де.

Атанасли си танасл ли си умри веднага умри уроде умри да ти еба майката и на тЕб и на пп

Гешев,къде си? Що не си арестувал тоя лисугер, Кирчо и кокорчо? До кога тия новоизпечени търгаши ще грабят държавата?

Нещо документче, а? Май няма! Тоя е дружка на Простото Киро и Кокорчо, а всички около тях лъжата за нищо я нямат! Смятали са заедно да грабят от парите на България, после да си поделят заграбеното. Ама не им се получи тая далавера!

Бойко стана господин Лъжа.

Министъра на енергетиката от служебното правителство каза, че договоране е прекратен. Кой лъже вече не е ясно?

Меморандумът сам по себе си е уведомление за намерения. Той не е договор и не задължава никой с нищо. Делянчо се осра а Бойко се омаза.

И какво стана сега ? Господин Лъжа Биби да се вземе с госпожа Лъжа и да си играят щастливи с хартиените бюлетини в чували !

Има и много по-мощен лъжец, ама га свалиха от власт и загуби изборите:)))))

Бойко Методиев Борисов ! 850000 отрицателен прираст на населението Магистралите Язовирите КТБ ББР Чертежите Турския паток АЕЦ Белене Инхаусите Ало Ваньо Мата Хари Магнитски Къща в Барселона Капитан Андреево Мрежичката по границата 2 милиарда за "електронно правителство" Ти си го избра Санирането Чувалите с бюлетини Небоядисаната ограда за Шенген 3 пъти осъждан за клевета

Най-важното е, че народа го обича и всички искат да си спомнят управлението на ДПС с най-добри чувства. Хората с удоволствие прощават малките забежки на боце, защото не е соросид и еврогеи и обича Русия!

Не става с тъпизми:))))) Така се удави Кирчо, глупаци:)))))

И това ли беше димката на хартиената коалиция? Много евтино.

Тиквата като пусне една лъжа, иди се обяснявай

Нещо не му вярвам на този!

А какво работи Джемкорп БГ и защо има изпълнителен директор?

Не е важно какаво работи а че Борисов лъже

Аз не се интересувам от голите приказки на глупав човечец:))) Изпери си чорапите:)))) Размазването на лъжеца Кирчо е поголовно., даже Радев му бие редовно шамари:)))Гледай падението на мошеника с прани чорапи, удари си и един душ:))))

Буци днес пак излъга 100 пъти.

И ЗАЩО?? ПОКАЖИ НЕЩО ЧЕРНО НА БЯЛО! ТОЛКОВА Е ЛЕСНО....ИЛИ НЕ??

В официален документ не сте се отказали!!!

Тоя идеята е, че България е поела ангажимент, но понеже ги хванаха в крачка, те нямало да искат нищо от България на доброволен принцип. Един вид великодушие на частния бизнес за милиарди, понеже са му първи приятели на Кирцата.