Коментари - Асен Василев: Подготвяме нов пакет от антикризисни мерки, готови сме за ембарго на въглища, газ и петрол | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, ако знаят народът какъв “пакет” на тях им е приготвил, то още от сега на Кокорчо ще му изхвръкнат очите.

Първа криза, цени, втора криза, цени, данъци, ковид, цени, данъци, война, нефт, газ, въглища, цени, измами, лъжи ...

Вече не ми пука,почвам да горя разпалки кюмюр, ебсги вашите около мен, нека немоат си отворят прозорците зимата я сам си на топло не ми пука. Щом държавата е решила да ме закопа, аз ша ги закопам на обратно

Този облещен дюмбел ли е държавата?

Ето една мярка: Ефенди Карадайъ, Считам за разумно да известя какво възнамерявам да направя, така че да не е през лавата ви. Днес към 14:15 посетих ДЕМИР банкасъ в Плевен с искане да разкрия набирателна сметка за учредената ми фондация „Зелената Аптека“ Дай еди какви си документи. Дава ги. Ама ще искаме разрешение от София. Служителката упорства и не иска да направи едно изключение, Нтъй като нямат никаква фондация разкрита при тях. Щели да я уволнят. Намесва се и шефът им там-също така не можело за фирмите ей така. Кацвам, че едва дойдох до банката и че лично се движа инвалид 100% и че желая като са запазили исканите документи, да приемат на юнашкото ми доверие необходимите такси и парична вноска. Не можело. Абе каква банка сте искате документи , а не приемате пари. Шефът само се подхилква ама малко се изчерви: значи съвестен човек!! По-моему не може да се прилага нормативната уредба а фирмите и при фондациите например. Изрично съ обявил в Учредителния Акт, респективно нотариално заверен, че учредявам ФОНД за еди какво си. Не можело повее да се внасят пари по този фонд , а само при разплащателна сметка. Поставя се един такъв въпрос за изясняване. Как ще се намират спонсори в чужда валута. Моя милост например очаквам спонсорство от Северна Корея в размер на 12 милиона евро. Значи, следва да има два вида сметки при учреден ФОНД, нали ще е фондация а не търговски субект. Едва когато се запълни този фонд ще се оповести, че започва неговото приложение в живота!! Уредбата у нас е за фалшивите фирми с по два лева уставен капитал. Може да осъдиш фирма за един милион, тя ще отговаря само до два лева??? Пак повтарям, не може да таратор да се слага чубрица, нещо което вече споменах на шефа в Плевен. Не ми дадоха името на конкретния изпълнителен директор при Демир Банкасъ, а и той ако се окаже бюрократ без знания по международно право, да прощават … Та това е. Започвам да търся името на респективния директор и ако ми отговори също така отрицателно, следва да се замени с друг по вещ в банкирането. Не искам да пропускаме шанса за Партньорство за Мир, анадъмму? Живи и здравни!

Банда чужди крадци, не са държавата!

Тези 40% да разбирам, че не ввключват увеличенията дотук?! Или ще тупаме брашнения чувал?!

Само разработва, анализира, уволнява, назначава, а нещата отиват все на по-зле.

Баце като гледам се връща и искам да н а е б е всичките начело с Кирчо и Асенчо с 200, но бедата е, че май ще им хареса

Първо лаят американофилите, педофиллите, сорсфилите и други подобни человешки изроде! Доказано! Факт! После слабите русофили, Българофили (помислете що е на 2-р0 място записано!?) се сещат и им отоговарят... Защо се хабите Човеци!? Ония дебили, няма да го разберат ваш'то писано! Те са родени да лижат,пълзят и миришат акото на господаря! Даже му го носят с уста! Което е писано, ще станме! Другото - лайте го, колкото си щете! Майната ви дяволска, американска, педовфилска, сороска , изродска!!!!!

По 20 лева на пенсионерите, милиард за "бизнеса, 15 милиарда за наши хора, останалите правят като вятъра, само че под вода. Все пак две години кобит ни помагаха така и свикнахме.

A не можете ли да препишете антикризисните мерки от САЩ, ама не тези които ни ги пробутват на нас, а тези които прилагат за тях си. Имат ли те ''зелен'' ток?-НЕ Спряха ли си вноса от Русия?-НЕ Имат ли потоци от бежанци?- НЕ И на края кой е на печалба от всичко това?- Нашите ''приятели'' дето правят точно обратното, на това което ни учат.

Съвсем не разбрах ! А, откъде ще намерите образовани специалисти, бачкатори и данокоплатци ? Мрем като мухи ! Колко останаха хората в страната ? Нова COVID идва от Китай ! От младите управляващи Надежда НУЛА !! От ден на ден Лошо-ооооооооооооооо !???

Ами хайде, по-смело! Национализирайте т.нар. под прикритие "детски лагер" на Камчия, в който почиваха и зареждаха идеологическите батерии на другарите от петата проруска колона в България и го направете сействителен детски лагер за украинските сирачета. Ако се върнете назад - примерно 2018 г. в архивите на медиите ще видите какви амбициозни планове е имал Лавров: европейски център за руско културна проникване в Европа.

С 40 % по скъп алтернативен газ !!! Тия малоумници дето ни управляват да отиват и да се молят за нов договор с Газпром. И сега се вижда , че едвам оцеляваме при тези цени, а при 40 % отгоре въобще нямаме шанс. Така, че тоя Кокорчо мошеника да не говори глупости как Европа щяла да ни договаря газта, ами да си дига дирника и да заминава на преговори. Нямаме алтератива на руския газ, това е истината. Апропо същото се отнася и за петрола.

Тия са по зле и от Боко!!!!! Едни лумпени и дебили с отворени задници на запад и гледат като посрами да неби тази Мустафа да скръцне със зъби

Как пък едно мнение не е ЗА! Това побликувайте!!!

Следващите изгонени ще бъдете вие ....марионетки .ЕС се ръководи от хора с липсващи умствени възможности ,но не сме длъжни ние да плащаме за това .

Аз също не се притеснявам ,Българинът е издръжливо ЖИВОТНО..Ще понесе Първоачалният шок . Да не забравяме че при Капитализма има всичко но на каква цена..

"Нов пакет мерки" в превод от езикът на мошениците и измамниците значи "Нови заеми, докато ни дават".

Да пукнете дано продажни политици. Имали план - да как да ни ликвидират. Съд за тяъ.

Хляб - 2.39 лева, бензин - 3.09лева и това е само началото на "антикризисните мерки" на цялата тая сволач, която се вози в джипове на НСО живее в жилища на УБО, т.е. не плаща и лев и има наглостта да ни гледа в очите и да ни лъже, от душа ДПМ!

Поне са отпуснали повече пари за интернет за да могат да следят и филтрират по-добре.

Кокорчо това ,,,стихотворение,, го е наизустил или ... е друсан до козирката?!

Както дойдоха, така и ще си ходят тези измекяри! А ве кретен, ти за България ли мислиш или за Американците?! Тия, с шутове трябва да ги изгоним, и то скоро. Само че, кой да дойде, идея нямам?! Бахти продажниците, дето са на линия!

Няма енергийна криза. Плащаш в рубли, и получаваш руски газ на ниски цени. Така че няма нужда от тези помощи, нито от ембарго.

Супер, само така! За да има мир - орките в Сибир...

"Вицепремиерът Асен Василев увери, че България е подготвена за обсъжданото от Европейската комисия налагане на ембарго на вноса на въглища, нефт и газ, вицепремиерът отговори, че позицията може да бъде изказана от министър-председателя."Подготвени сме за ембарго. По този процес работим от първите дни на войната." "Ако спрат доставките на газ или петрол, да имаме адекватна реакция. Ако спрат газа, имаме достатъчно за пълното потребление. За петрола също има план", увери той." Предатели, ОСТАВКА. Доставките на газ няма да спрат, престанете с провокацийте. Пълните си гушите за сметка на българския народ. Вън, ПРОДАЖНИЦИ !!!###

Как сте подготвени?! С билет до Канада?! Как ще заместите руския газ? Лъжци и мошеници!

Да, новите мерки са глад, студ и ходене пеш :))) Измитайте се, предатели!

Не съм вярвал, че ще го кажа някога, ни Тиквата беше по-адекватен от тия със съмнителното образование и полова принадлежност. Много тъжно за България ии Българите...

Вървете си!

Ще видим колко сте готови без газ и петрол :-)