Коментари - Асен Василев: Проектобюджетът за 2022-а влиза в НС до края на януари | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФР към края на ноември е 12.8 МЛРД. лв. РЕКОРДЕН ФР!!! Както предположих/ пиша открай време, взетият ДЪЛГ на ВЪТРЕШНИЯ пазар ЩЕ ОТИДЕ за ПОГАСЯВАНЕ на ГЕРБ-авия ВЪНШЕН дълг: 1.25 МЛРД. ЕВРО ПАДЕЖИРА на 22 март 2022 г./ ПЪРВИЯТ транш от 3.1 МЛРД. ЕВРОВИЯ ДЪЛГ на Шайката, взет през МАРТ 2015 г. /: "На въпрос на дали се очаква излизане на външните дългови пазари, за да погасим плащането от милиард и 250 милиона евро през февруари и март, Василев отговори: „Ако става въпрос за падежа февруари-март, мислим, че може да бъде покрит с наличните средства, така че най-вероятно няма да се наложи излизане на международните пазари“. По-късно през годината обаче ПРЕДСТОИ НОВО ПОГАШЕНИЕ, заради което ще трябва да се емитира дълг на международните пазари. С него ще се покрие и дефицитът в хазната." ... Министър Василев е ОТЛИЧНО попадение в Кабинета.

а не трябваше ли до края на януари бюджета да е разгледан и гласуван в Парламента?

Спецов е спазил закона, като е продал фирмата, при вече издаден ревизионен доклад, т. е. той е знаел, че след няколко дни ще има и певизионен акт със същата сума. Формално погледнато, нарушение няма, всеки може да продаде фирмата си, но той става шеф на нап, той не е бай Иван.

Кокорчо скамъра, скамва цяла България. Ако тия харвардски лекенца не фалират БГ, няма кога. Тия са на власт от Април до сега, 9 месеца, само харчове, дефицит, дългове, и то за нищо насреща. Боко поне ги хвърляше за асфалт, и раздаваше за пенсии и държавни служители, а тия и това не правят. Не знам каква ще е тая грандиозна кражба, ама е в движение. И за пушилка хвърлят някакви димки за 60-70 млн. в кашони и чували. Те опраскали над 5 млрд. за Декември, и над 10 млрд. извънредно ей така, за никой не знае за какво, ама плямпа Педерашков простотии цял ден.

Убиха се да се хвалят Радев Изявлението и двете недоразумения на Прокопиев за тази подобрена със 17% събираемост на приходите.... Я, да обяснят, след като хазната е събрала със 17% повече защо изтеглихме 3млрд дълг за 40 дни в есента? И така и така си говорят с Асенка - няма ли да извади документите и да видим къде потънаха 9млрд миналия месец?

Поздравления. Не се хвана на нито един въпрос с погрешна информация от така наречените журналисти. Знае си числата човека.

Асенчо посъветвал фирмите да работели в събота и неделя като мярка против скъпия ток - не знам това дали се нуждае от коментар.

Лайната на Румен Радев, който преизбрахте и който е вашето малоумие.Срам бе , срам за българите

Копелета, некадърни.Къде профукахте Парите скапаняци

ПРОЕКТОбюджет... ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ влезе в НС до КРАЯ на Януари? Аллллллооооооооооооо.... чекай малко бе... нали преди изборите щеше да е готов и ИЗЛЯЗЪЛ от НС? И като влезе в НС... след колко месеца ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ имаме бюджет? ба си малоумниците.

Мхм, и аз Ще ставам Моника Белучи до края на Януари ;) Новогодишните обещания всичките до едно звучат като Асенка Очите

Пенсиите не са само за трудов стаж. Има най различни видове пенсии. Според вас те не трябва ли да се вдигат? или са много високи? Пенсия за старост 170лв.... Пълна подигравка Инвалидна пенсия 212лв... Пълна подигравка. Айде спрете вече с вашия стаж че ставате смешни

ти колко искаш да даваш на човек който 1 лев не е внесъл в хазната цели 65 години? 2000 ли? аре се сетим че тия пари се плащат от НАС РАБОТЕЩИТЕ и то от НАШИТЕ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ. При СРЕДНА ЗАПЛАТА от 2000 лева ... колко да отделя за ПЕНСИОНЕРИТЕ при положение че 2,7 млн работещи изхранват 2,2 млн пенсионери? Само питам...

Болните хора или тези които нямат възможност да работят да умират ли бе боклук нещастен

Тая русата мисирка с кривата физиономия, дето сега не мога да се сетя името й, задава малоумни въпроси. Тъпа ли е, платена ли е...

Асенка Очите да ни ми тинтири-минтири, ами да вади бумагите от Декември и да започва да се отчита в ефир стотинка по стотинка - къде отидоха 9млрд!!!

лойко, ти ли си бре?

Да, аз съм. Що? Като разбра, че съм аз, това промени ли сумата наот 9млрд? Стана ли ясно къде потънаха тия пари?

Асенке, как е Дания?? Делото приключи ли? Колко ти тряснаха??? От крадец чакай само крадене

Кокорчо, че ни опрай. Откакто взеха властта всичко процъфтя. Такива икономически бум не е имало от 60-е. Кокорчо е истински деец.

Влади ли сънуваш, а, бивше държавно служителче?

Ама гледам откакто тия са на власт за девет месеца абсолютно всички цени скочиха. Абсолютно всякаква дейност в държавата както и всички строежи спряха. Заеми се теглят всеки месец. Пък не виждам да ми се подобрява стандарта на живот.

Така е, а навсякъде по Света всички цени яко надолу. И никой не тегли заеми и не печата пари. Само тук. Мишок.

Това всичкото Борисов не мой го прочете камо ли да го анализира и осмисли.

..абе сигурно е така, ама Бойко не е харчил 9 милиарда за 1 месец и без следа къде са отишли.. пък нека е тъп

освен тъп е и прост

Всичко ни е положително. Станахме Швейцария. Всеки месец теглим нов заем, но това са досадни подробности......