Асен Василев: Изтегляме внесения бюджет и до 2 седмици може да имаме вариант с 3% дефицит

Веднага започваме работа по Бюджет'2023. Свиването на дефицита може да се стане с промени в приходните и разходните политики

Обратно в новината

Коментари - Асен Василев: Изтегляме внесения бюджет и до 2 седмици може да имаме вариант с 3% дефицит | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако крадец влезе вкъщата ти, така ли ще стоиш и ще гледаш сеир? Този не влезе в къщата, влезе в трезора на държавата, да обере онова що е пропуснал преди.

Кокорчо се стяга за оцеляването. Дебела филия с МАС и ГАЗ. Защото е безсмъртен.

Супер, Коки се ококори. Ще прилапа онова, що изпусна предишният път. Този път със захапка на пираня.

Значи ясна е работата. Викат му стъкмистика.

Пълен некадърник!

Ами да видим: По време на Бочковото управление станахме ПЪРВИ В Европата по производство на спирачни маркучи за евроавтомобилите. Но ЕС отчита, че производството на автомобили и продажбата им е спаднало вече на нивото от 1991-ва година. Дори самата Германия си признава, че продажбата на китайските електромобили в немско е ТРИ пъти повече от немското и на Тесла взети заедно. За да запазим производството си явно трябвя да търсим нови пазари. Наприме да изнасяме маркучи в Китай. Ама дали е жив още инж. Ганев с опита си да продава хладилници МРАЗ на северния полюс.

Бюджет казвате ша брише Кокорчо.. Но що не пуснете какво каза БОРЕЛ - външнио министър-агроном на ЕК, на Азиатско-Тихоокеанския форум: "От февруари миналата година досега ЕС е похарчил 700 милиарда долара за противостоянието с Русия. И това не е края." За сравнение - сумарната военна "помощ" за Усрайна досега се оценява едва на 60 милиарда. И още едно сравнение - бюджета на ЕС за 2023-та е около 186,6 милиарда евро. А новия бюджет на Кокорчо разчита твърде много на ЕВРАТА по Плана за развитие и УЖ възстановяване. Дето не са "помощ" а НОВИ ЗАЕМИ от ЕЦБ и ще се връщат с лихва.. П.П. - още нещо можете да постнете - Как ЕС "разреши" на Полша да възмезди фермерите си с 1 млрд. за укровноса на зърно. Но понеже ЕС няма пари - Полша да го направи от собствения си бюджет.

НА ГЕЙ–ПАРАДА РАЗЧИТА !! ОТ НЕГО ПРИХОДИТЕ СА ГОЛЕМИ !! А И КИРЕ–ПАРАПЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ НЯКОЙ ЗАБЛУДЕН ИНВЕСТИТОР !! ОТ САЛИЦИЛОВАТА ДОЛИНА ! СПЕЦОВ СЕ ОЧАКВА ВСЕКИ МОМЕНТ !! ДА Е ПО–СПОКОЕН КОКОРЧО !! КРАДЕНЕ ГО ЧАКА А ТОВА СИ Е УМОРИТЕЛНО !

О да Кокорчо има диплома от гимназията в Хасково и още една за завършен курс по бизнес въпроси ама това не се равнява дори на колеж камо ли на университет. Ама е специалист по кокоренето особено когато отзад е Спецов!

слушай нещастник Кокорчо .За фалшификации па официален документ срока прио бай Ставри е 10 години осигурени в Белене-ПЪТЯТ КЪМ ТАМ ТИ Е ОСИГУРЕН,ЬНЕКАДЪРНИКО.аЗ ТИ ГО ГАРАНТИРАМ.

Този нагъл боклук почна още от първия ден да изпълнява поръчката на Козяк - а тя е цялостното съсипване на България и вкарването и в зависимости. Колкото по-бързо се нахлуе в парламента, по-малко ще са щетите. Затова действайте.

С ала бала и няколко заема ще го докарат до 3%

копейките газ пикаят :)

Бе ти скоро може друго да почнеш да пикаеш

Айде да ни е честито новото правителство!Съставено изцяло от хора с евроатлантическите ценности-Крадци,Лъжци,Дебили и Педали(Повечето личности въплащават повече от една ценност,разбира се)

Аз пък мисля, че две седмици са прекалено много за това правителство да оцелее.....

ако прокарат 3-4 украински закона може да позволят на Боцко да избяга зад граница и да разпуснат кабинета.. ама не вярвам толкова евтино да минат пред Посолството на онези, дето не се месят, ама седят да надзирават в парламента и дават пресконференции през ден... Ама не, иначе не се бъркат.

Ама това ОДОБРЕНО ли е от ПОСОЛСТВОТО?

да, ходи сега да ревеш на рамото на Мутрафонова :)

+ още 2 милиарда нов дълг. Само до две седмици!

2? НАДЕЖДИ! 2 за вътрешна употреба. Още 10 за Американски предпроектни проучвания и 5 за военна техника за Украйна. поне. Да сте мислили

Тоя Асен Василев се оказа манипулатор от класа,като каза,че ако не са те,сме отивали в Азия и то при натовски президент! Кого точно заблуждава?! Срам и Позор!

Сакскобурга искаше 800 дни да ни оправел, на тия им трябват само 9 месеца да лапнат парите от “възстановяването” и да ни вкарат във войната, пък после Мария Гаргамел да се оправя… те ще са на остров в Тихия океан.

Така ли каза Урсула, за да заобиколите правилата? А, референдумче, кога?

копейка квичи майно льо :)

Българинът много си уважава почивката, т.е. този кабинет няма да бъде свален с камъни преди септември. Асенката има два месеца за чистка и кражба на новия дълг. После гилотина, понеже смотаният, заспал народ ще усети, че пак неусетно е обеднял и огладнял

Искам да лапам!

Всички други статии се отварят, само тази за протеста дава грешка. Що така бе, Миме?

Може да има бюджет с 3 % дефицит, но трябва да се махне ефекта "Украйна". Фон дер Лайно може да удари едно рамо по този въпрос.

Лъжлив педерас къде са 9те милиярда? Те не го пускат в селото той за попската къща пита...

В тези дето ги подпомагаха благодарение на мрънкачи като теб !

Не съм в час с бюджетите,но окаже ли се Кокорчо прав....... направо всички ще бъдат с бракувани обещания.Въпроса е дали е възможно! След 20 дни ще знаем!

Този некадърен идиот и шмекер е ОПАСЕН за България ! Въз самовлюбените повярвали си некадърници ! Бог д апази България !

Асенчо, пак ли ще вдигаш данъци на айтитата? Само така! Трябва някой да плаща. Вземай от тия алчни цайсати несресани зубъри дето по цял ден зяпат у Ютюба и цъкат игрички. Вместо да хванат мотиката и на село. Или на някой строеж в Шопия да редят тухли.

Само да ти кажа, че благодарения на тия зубъри се плщат пенсиите и се държи безплатното здравеопазване, което строителите, разбирай джагалите ползват постоянно без никакъв принос.

Именно. И аз точно това казвам. Давайте още данъци, че закъсваме.

наистина ли се надява да прави бюджет.

Ще стане с тука има, тука няма.

най слабия мин.фин за всички времена Очакваме и мускулистия да оглави нап

Почват работа по нов заем?

Аз не разбирам от бля-бля, ама докато тоя беше финансов министър имаше ценови шок. Нафтата и хляба скочиха главоломно. Дойде служебния кабинет и нафтата бадна с 1 лев, ОНЯ лев, дето не се разбра в чий джоб влиза. Тоя, че измОри всички пенсионери

Ако нищо не се плаща на никой (без депутатите, разбира се), държавата ще е на голям плюс и могат да ни приемат още утре ! Дано, защото други ден държава няма да има ...

Този ще води ли гей парада ?

Ако ти дадат 3 седмици може и до 1 % да го докараш а?

Голямо напъване за тези 3 процента, та уж да ни приемат в еврозоната, ама не виждам как това ще стане без да се вдигнат данъците.

Първо ще започнат от гражданската отговорност и винетката и после натам по веригата, прогресивно облагане не вярвам да наложат.

Министър изпаднал в транс!!!!!! За нищо не ставате ! Спукани балони сте ! Само след 2 месеца народа ще види , че сте измамници и мошеници. И всички сте с грозни и противни физономии! Циркаджии....

А ако не се случи?

Чудесно! Ще влезем в Еврозоната в началото на 2025. Трябва, разбира се, да се направят дългоогтлаганите съкращения в държавната администрация, която е най-раздутата (на глава от населението) след гръцката, както и най-неефективната.

Защо се дава трибуна на лъжец?!

Защото са го избрали.

Това значи да настрои срещу себе си и срещу управляващата коалиция всички засегнати, които явно отдавна са на държавна хранилка . На самоубийство прилича.

Опитват се да ни пробутат в Еврозоната през задния вход. Не на еврото!

И Герп отново взе властта. Честито на всички балъци, гласували за ПП-ДБ. Министър-председател - човек на герп, бивш зам.министър, след евентуална ротация с помакинята Мария Неделчева, отново герп ще продължи да си управлява. Най-важния ресор - министерството на финансите - също е в ръцете на герп - Кокорестия педераст е човек на герп, бивш зам.министър във второто правителство на дебила Боко Тъпото.

Този плазмодий измамник пак се нареди на копанката и едвам диша от кеф.

Това звучи като заплаха направо

започват 30 % - та СЪКРАЩЕНИЯ!