Асен Личев: "Алепу" е планиран като курортен комплекс, а не като подпорно съоръжение

Инвеститорът е искал да му съгласуват инвестиционно предложение за изграждане на курортен комплекс, включващ "Алепу вилидж" и "Алепу бриз вилидж", каза екоминистърът в отговор на депутатски въпрос.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То си беше ясно какво. Само дето съвсем ни взехте за мезе с тая подорна стена. Сега да си признаете и, че в партийния дом онези петолъчки, не са цветя, както се мъчите да ни убеждавате и повече ни не правете на маймуни, не сме чак толкова прости,колкото ви се искаше.

Каква проверка искате от министър на ГЕРБ за законосъобразност, като тартор на проекта е съпругът на друг министър на ГЕРБ.

Кой прави подпорно съоръжение "за благото на народа"??? Глупости на търкалета! Вие, бихте го направили без да има финансова облага?

и без Алепу

Бойкууууу, Алепуууууу, Мафиааааааааа!

Лесно и просто! За пример - също !

И сега ме изтрихте

Нещо, глоби, уволнения, съд. Всъщност това е социален проект и трябват награди. Какъв е този див плаж,какви са тези нудисти по него, как може да няма платени чадъри, а? Тъкмо някой реши да вземе мерки и даже свлачище да подсигури и пак му се мрънка. Ех, лош материал сме. За неразбралите - горното да се чете в обратен аспект.

Защо, обаче никой не казва, че този курортен комплекс е с площ 30 декара. Тази стеничка е само едно кьоше в имота. Направена е, за да се укрепи пътя към комплекса и вътре в нея са сложени стаи, които не стават за туристи. Ниски са. Отклонява се вниманието върху стената, а ще изникне 30 декара бетон. Строителните разрешителни са издадени от общината. Но кмета никой не го пита нищо. А вината е в общинските служби.

Рушвета ще се върне ли

по времето на боЕко корупцията доби нечувани размери! мутрите превзеха институциите и станахме бетер мутренска държава!

Такива като теб трябва да бъдат съдени за клевета. Очаквай включване!

вратата и полето......... Не, това е или курортно съоръжение /стена, или подпорен стенен комплекс. И готово.

Преди много години три пишлемета и три курвета правихме групов секс на Алепу, мислехме, че няма никой друг, когато по едно време се чу кихане и видяхме пет миллиционери наклякали в дюните да си лъскат бастуните