Асен Личев: "Алепу" е планиран като курортен комплекс, а не като подпорно съоръжение

Инвеститорът е искал да му съгласуват инвестиционно предложение за изграждане на курортен комплекс, включващ "Алепу вилидж" и "Алепу бриз вилидж", каза екоминистърът в отговор на депутатски въпрос.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди много години три пишлемета и три курвета правихме групов секс на Алепу, мислехме, че няма никой друг, когато по едно време се чу кихане и видяхме пет миллиционери наклякали в дюните да си лъскат бастуните

вратата и полето......... Не, това е или курортно съоръжение /стена, или подпорен стенен комплекс. И готово.

по времето на боЕко корупцията доби нечувани размери! мутрите превзеха институциите и станахме бетер мутренска държава!

Такива като теб трябва да бъдат съдени за клевета. Очаквай включване!

Рушвета ще се върне ли

Защо, обаче никой не казва, че този курортен комплекс е с площ 30 декара. Тази стеничка е само едно кьоше в имота. Направена е, за да се укрепи пътя към комплекса и вътре в нея са сложени стаи, които не стават за туристи. Ниски са. Отклонява се вниманието върху стената, а ще изникне 30 декара бетон. Строителните разрешителни са издадени от общината. Но кмета никой не го пита нищо. А вината е в общинските служби.

Нещо, глоби, уволнения, съд. Всъщност това е социален проект и трябват награди. Какъв е този див плаж,какви са тези нудисти по него, как може да няма платени чадъри, а? Тъкмо някой реши да вземе мерки и даже свлачище да подсигури и пак му се мрънка. Ех, лош материал сме. За неразбралите - горното да се чете в обратен аспект.

И сега ме изтрихте

Лесно и просто! За пример - също !

Бойкууууу, Алепуууууу, Мафиааааааааа!

и без Алепу

Кой прави подпорно съоръжение "за благото на народа"??? Глупости на търкалета! Вие, бихте го направили без да има финансова облага?

Каква проверка искате от министър на ГЕРБ за законосъобразност, като тартор на проекта е съпругът на друг министър на ГЕРБ.

То си беше ясно какво. Само дето съвсем ни взехте за мезе с тая подорна стена. Сега да си признаете и, че в партийния дом онези петолъчки, не са цветя, както се мъчите да ни убеждавате и повече ни не правете на маймуни, не сме чак толкова прости,колкото ви се искаше.