Аплодисменти и скептицизъм към новата цел на ЕС за поне 25% рециклирана пластмаса в автомобили

Европейската комисия иска да направи превозните средства по-лесни за рециклиране, като предлага нови правила за проектиране

Обратно в новината

Коментари - Аплодисменти и скептицизъм към новата цел на ЕС за поне 25% рециклирана пластмаса в автомобили | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едно знам и дано всеки го разбере, комисарите на ЕС са по зле и корумпирани от политкомисарите преди 1990

Рециклираната пластмаса смърди ужасно...Представям си да седнеш в кола с табло от рециклирана пластмаса...Ще смърди като пластмасата на нова Лада Нива....

Който кара с 200 - да му го наместа! Каквито и коли да бъдат направени, на проЗтия бугарин все ще му е недоволно! Не че той може да направи кола, ама е най-добър в лаенетео и мързелуването, в подлостта и мерзостта!

Предпочитам двайсет годишен Лексус пред нова неуДачия.

Реставрацията на старите модели май ще е по-добрата оферта. Кола от станиол и пластмаса, китосана и лакирана с таблет не ми върши работа. И едва ли ще ме защити. Ако седнеш на капака ще се огъне.

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е ЕДНА ЛЪЖА ДОБРЕ СКАЛЪПЕНА

Бюрократично създаване на ненужни и неконкурентоспособни отрасли в икономиката с много ненужни и неефективни работни места. Тези опити да се намали петролната консумация, за сметка на по-ниското качество и по-високата цена много "плашат" Русия! Докато останалият свят консумира свободно енергийни ресурси, ЕСсср става все по-затворена територия поради своята неконкурентноспособност.

Кво общо Ина Русия тука бе галфон?

Галфон или не, за разлика от теб добре знам от какво се прави пластмасата .... нека те светна, от ГАЗ и ПЕТРОЛ! Е ама за да им е гадно на руснаците, ние вече не внасяме руски газ и петрол .... ерго трябват икономии. Капиш, дебилчо?

Кой ти каза че не внасяме руски газ и петрол ?! .... Ес внася повече горива от всякога, само че минават през посредници, чийто собственици са тези които наложиха санкциите .....и съответно цената е друга ... да живее свободния и демократичен ЕС.

Европейската автомобилна индустрия направо ще цъфне и върже с 25% рециклирани боклуци в автомобилите, които произвежда! Кой би искал да си купи кола, която е (поне!) 25% боклук?!

Не си наясно, даже и Москвето беше с пластмаса, но лоша.

Ти на кой свят живееш, или не си се качвал на автомобил,

Имам опит от производството на пластмаса; тия са тотално бе зотговорни идиоти, т.нар. "мелка" скапва репително качеството...

"Стара чанта, ама лачена."