Антимонополен иск срещу Apple бе подаден в Германия

Федералната служа по конкуренцията (Bundeskartellamt) потвърди, че разглежда жалбата

Обратно в новината

Коментари - Антимонополен иск срещу Apple бе подаден в Германия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Андроид е направен да ви точи данните и да ви залива с реклами. Смешното е че давате пари за Андроид телефон, вместо да ви ги подаряват.

Като не им харесва да се насочат към дроида. То там всичко е реклама и малко шарения...

Те са 2 трилионна компания и продава продуктите си по цял свят. Диверсифицирали са бизнеса си и имайки предвид, че най-големият им пазар е Азия, могат спокойно да минат без Европа.

Аааахахаххаха, резнаха ли ви кранчето пиявици мръсни!!!

Разбира се, че понеже устройството е твое и това, което споделяш трябва да се по твой избор. Другото е измама и злоупотреба.

Само кухият българин си мисли че говори по добре английски от английско говорящите. Целият свят казва Апъл. Българинът вика не Епъл. А трябва да сигнал пусне първия клип на Ютуб и да чуе как го изговарят дори основателите на Апъл. Още повече че чисто граматически си се чете Апъл и не е нужно да се гледа каквото и да е.

Кънчо ... то, аслъ и името ти таквоз ...

Върви си по целия свят и ни остави да си говорим, както искаме!

Бравос, Кънчо! Позна от първият път.

Не само този иска трябва да се отхвърли, но и трябва да се задължат всички компании, да изискват изрично такова съгласие от всеки свой клиент!!!

Комунистите сме против Ейпъл

Не знаеш, защото си пъпчив драскач из такива форуми. Или платен трол..... Днес комунистите са Аепл, Фейсбуук, Гуугл,....и други такива 10-20-тина "ГЕРОИ"...И ни следят, мачкат и контролират така както ни ДС, хи ЩАЗИ, ни Секуритате, ни всичките КГБ-та на кълбета не са го правили...Казвам го от позицията на човек, който има 7 години стаж по бай Тошово време, почти толкова по баба Меркелово време и внук на осъден 1948 година на 10 години " враг на народа"...Но както се казваше в един стар виц за петричките курви- " каквото и да ти говорят, накрая става въпрос за пари"....и добавям- за ВЛАСТ...И да добавя- на запад няма КОРУПЦИЯ, НО НА ВСЯКА ВРАТА ПИШЕ "БУТНИ,БУТНИ"....

Ти обичаш НРБ режима, Тодор Живков, 9.9.1944, СССР, мразиш американците и всички софиянци. Ти си чистокръвен комунист.

Дааа,другар съм...за приятелите си. И даваме всичко, за да си помагаме. А американците наистина нямам поводи да ги обичам, защото в далечната 1991г. ми удариха черен печат в паспорта, защото съм искал да посетя САЩ, и отгоре на това не съм бил женен. И защото знам, че преди 77 години са хвърляли бомби над София , замаскирани като детски играчки, за да може някое дете да ги хване и да го взривят. И защото лъжат вече например поляците вече повече от 40 години, но и те като нас са още със визи. Понеже повдигаш въпроса за американците. За други нации...мога да кажа, че обичам сингапурците, защото в тези далечни години на летището ме попитаха- " Колко дни ще останеш в Сингапур?", Ами 10тина..."Не може виза по-малка от 14 дни, трябва да харчиш пари тук" ...Тогава ми дайте виза за 14 дни...И щрак-щрак печата- заповядай...Но като хванаха едни такива драскачи като теб ( твои "приятели"- американци), по 1 стена тогава, ги вкараха в затвора- " За нас това са престъпници- в Сингапур има закони и ред". Не помогна ни посланик, ни...Господ....Но на теб май ти е плитко някъде...за да го разбереш....

Пропуснахте да напишете Епъл в скоби Ползвателите на айФон (iPhone) и айПад (iPad)

Какво е това Епъл Апъл АПЪЛ

Направо Apple ... ъъъъ Апле де :)