Антикризисните мерки не засягат последствията от пандемията

Очакванията за нови и мащабни харчове за преодоляване на кризата бяха набързо приземени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пари за туземците не е имало, няма и няма да има! потвърдено от европата!

Проблема на всички проблеми се нарича - ГЕРБ!

Алууу, ГЕРБо проститутките ! Къде се скри сутеньора ви със джипката ве ?! Не е ли е наминавал скоро да ви набие чемберите и да ви прибере заработените от “кризисни мерки” и Евро програми евра в нощното си шакафче.....?

Европа не ти е виновна. Повечето държави от Източна Европа вече настигат някои, които не са били в соц лагера.

Тук даже няма герберски тролчета.

ПЕСЕН ЗА БАНКЯ Музика: Хайгашод Агасян Текст: Румяна Николова Аранжимент: Петър Алексиев и Алекс Нушев (ANP Music Production) Постпродукция и мастеринг: Алекс Нушев С участието на: Дует Ритон Братя Аргирови Александра Александрова Евгени Будинов БГ Дуетът Никола Чочев Люси Русана Христова Емилиян Бърдарски Еделина Кънева Поли Паскова Ангел Заберски

Харченето на пари с еднократно действие няма шанс да оправят нещата. Проблема ще се види в третото тримесечие когато съ 100% сигурен че постъпленията в бюджета ще са плачевни. Трябва да се помогне на всички закъсали фирми, истината е че НАП има тази информация , какво са правили фирмите 2 години преди това и директно да се подпомогнат без условности и без да попълват каквото и да е , защото иначе каква зима ни чака.... ооооо трудно е да я опиша, освен безработицата ще има и безработни шефове на фирми, направо ще стане АД.

Човекът от народа и блюдолизците

Значи па ше си гладуам. Е докога така? Неам нерви и време да чекам светлото бъдеште и изобилието, па да не говоим за уважението. Сеа и веднаа!

трябва да си идат! само 38 незнайно по какъв принцип избрани лаборатории правят уж легитимни ПСР тестове за пътуване в Гърция! Но в БГ има няколкостотин около 600, които имат лиценз за това? Какъв е извода? Направете си го сами!

НАП се занимава единствено с изнудване и тормоз на дребен и среден бизнес, както и тормоз на частни лица продали собствено имущество по Еконт с цел да оцелеят.

.........удобен мотив, да се напълнят хранилките за верните на партията! Коя е партията ли...............:)))))

От една страна трябват повече пари за борба с вируса, а от друга налягали по пътищата протестиращи хвърлят слюнки навсякъде?! Как държавата да се справи? Не можете да очаквате да се справи.