Антикризисните мерки не засягат последствията от пандемията

Очакванията за нови и мащабни харчове за преодоляване на кризата бяха набързо приземени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От една страна трябват повече пари за борба с вируса, а от друга налягали по пътищата протестиращи хвърлят слюнки навсякъде?! Как държавата да се справи? Не можете да очаквате да се справи.

.........удобен мотив, да се напълнят хранилките за верните на партията! Коя е партията ли...............:)))))

трябва да си идат! само 38 незнайно по какъв принцип избрани лаборатории правят уж легитимни ПСР тестове за пътуване в Гърция! Но в БГ има няколкостотин около 600, които имат лиценз за това? Какъв е извода? Направете си го сами!

Значи па ше си гладуам. Е докога така? Неам нерви и време да чекам светлото бъдеште и изобилието, па да не говоим за уважението. Сеа и веднаа!

Харченето на пари с еднократно действие няма шанс да оправят нещата. Проблема ще се види в третото тримесечие когато съ 100% сигурен че постъпленията в бюджета ще са плачевни. Трябва да се помогне на всички закъсали фирми, истината е че НАП има тази информация , какво са правили фирмите 2 години преди това и директно да се подпомогнат без условности и без да попълват каквото и да е , защото иначе каква зима ни чака.... ооооо трудно е да я опиша, освен безработицата ще има и безработни шефове на фирми, направо ще стане АД.

НАП се занимава единствено с изнудване и тормоз на дребен и среден бизнес, както и тормоз на частни лица продали собствено имущество по Еконт с цел да оцелеят.

ПЕСЕН ЗА БАНКЯ Музика: Хайгашод Агасян Текст: Румяна Николова Аранжимент: Петър Алексиев и Алекс Нушев (ANP Music Production) Постпродукция и мастеринг: Алекс Нушев С участието на: Дует Ритон Братя Аргирови Александра Александрова Евгени Будинов БГ Дуетът Никола Чочев Люси Русана Христова Емилиян Бърдарски Еделина Кънева Поли Паскова Ангел Заберски

Човекът от народа и блюдолизците

Тук даже няма герберски тролчета.

Алууу, ГЕРБо проститутките ! Къде се скри сутеньора ви със джипката ве ?! Не е ли е наминавал скоро да ви набие чемберите и да ви прибере заработените от “кризисни мерки” и Евро програми евра в нощното си шакафче.....?

Проблема на всички проблеми се нарича - ГЕРБ!

пари за туземците не е имало, няма и няма да има! потвърдено от европата!

Европа не ти е виновна. Повечето държави от Източна Европа вече настигат някои, които не са били в соц лагера.