17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За раздел "платени публикации". Истината е,че бъдещето е на стартъпите, обаче няма нито хора, нито идеи! И така наречените "инвеститори" или "бизнес ангели" са всъщност едни измамници, които се опитват да откраднат и идеята и готовия стартъп от създателите с така нареченото "дялово финансиране". В превод "дялово финансиране" означава постепенното изкупуване на дяловете от създателите на стартъп-а. И в последствие да се опитат да го препродат в чужбина, основно щатите, срещу комисионна, разбира се. Чисто и просто изкупуване и на хора и на идеи. Чакаме едни хора да създадат от нищото нещо и после ние под предлог, за менторство и финансиране ще им изземем компанията. При нас тези хора изглеждат нелепо и смешно.

този прилича на мутро милиционер

От пръв поглед си личи високият интелект, култура, знания и опит, нали?

Разговарях с въпросния господин, както и с всички компании свързани с Фонда на фондовете! Не искам да влизам в подробности за какви смешки става въпрос и с какви неадекватни хора трябваше да разговарям! Пари НЯМА начин да получите! Структурата е - Има само за батко и братко! Или в най-добрия случай, ако идеята ви е достойна за старт ъп в USA, но ако това е така и го направиш този стартъп в БГ то той е обречен, защото ще е изпреварил времето си.

ако една компания си струва, то най-лесното нещо е да си намери инвеститори и никакви ангели не и трябват ;)

смехххх : обединява крадци които щели да инвестират бла блааа

Да инвестираш в български стартъп е все едно да си хвърлиш парите на вятъра.

Dir - време е да махнете /КОМЕНТАРИТЕ/ ,че ще стане грозно . Шибнете от долу един текст /ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ/и да е ясно за какво иде реч. ;-)

Миленчо да каже, колко точно стартъпа са финансирали той и ангелите му. И с каква сума са влезли. За излизане изобщо няма да говорим, то няма как да излезеш, дори и на загуба, ако изобщо не си влизал :))) Помияри, под светлините на прожекторите, хранещи се с европейски субсидии. За съжаление, това е една огромна част от "предприемаческата екосистема" у нас.

Смях, чр в българия отдавна е само за наши хора.

В превод. Търсим таланти и идеи, които да купим с джобните си, а вас пак да оставим сред нищото. И ако тея са мишки, аз съм виждал с очите си как така наречената ни държава унищожава цели фирми, с цел да не бъдат конкуренция на "нашите хора".

Юнак, ти къщичка за пиленца правил ли си? Май не, защото ако беше, нямаше да ги пишеш тия глупости.

Лошо име е избрал - мирише на измама.

Передния ловец на глупаци.

Стари §тъпи мошенници ?

Провинциални шарлатани...

Поредните мошеници