Ангелкова привлича и туристи от Китай

Официалният туристически портал на България ще бъде достъпен и на китайски език, след обновяването му през 2019 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китаиския турист ходи да гледа дворци замьци и галерии в ПАРИЖ ПЕТЕРБУРГ РИМ , заможните китаици пьк хдят на покупки в скьпите бутици на Лондон, малка и бедна на дворци-замцци-галери и скьпи бутици Бьлгария НЯМА кво да предложи на КИТАИЦИТЕ ТЕ АКО ИСКАТ море отиват на техния о-в ХАИНАН отиват вьвВиетнам иТаланд планини пьк си имат в изобилие така че Калинката с ВЕЩЕРСКИвид минитьрка да насочи ресурс за реклама другаде наблизО РУМЬНИЯ/23милиона/ ПОЛША/49 милиона/

Ако бъде открит живот на Марс, бъдете сигурни, че министър Ангелакова ще се насочи към тая важна ниша за нашия туризъм.Ми тъй де, е къде го Марс,има няма 500 млн км по права линия :).

Страхотен екземпляр, невероятен поялник, като го видя и ми става, става......хубаво.

Ауу...че те като я видят нали ще получат стрес. Какъв туризъм, какъв релакс.

Ауу...че те като я видят нали ще получат стрес. Какъв туризъм, какъв релакс.

Имам 2 въпроса: имаме ли толкова много ориз ,за да ги изхраним,и на какъв език ще комуникираме с тях?

Тая съвсем се взе на сериозно....Имам чуството че живее на друга планета.Абе стига с тези смотаняци...

Ма ти не знаиш тая ГЕРБАВа КАЛИНКА ИМА ДИПЛОМА от ХАРВАРД /там ходила 12 дена на лекции дала 20.ооо $ за лидер шипс програма/ и ХОП ВЕЧЕ Е БАКАЛАВАР от ХАРВАРД все едно аз сега давам 50.000 $ и за12 хоп ставам ПЛАСТИЧЕН ХИРУРГ

смешка след смешка

Ще ги привлече. Тя и без това прилича на Афганска хрътка.

Точно така. Китайците се засилиха да идват в България. За тях това е много примамлива дестинация, както е модерно да се казва. Това Ангелакова, това Павлова, ще са доайените на българо-китайската дружба до тогава. Че и Габриела Мара може де е министър на дефинициите, колко му е... Това цифровизация, това курорти, това фалшиви новини, пардон, цензура, ехееей... ! Светло бъдеще ни очаква, братя и сестри!

Свежо звучи хумурът ти, но дакота ние си се шегуваме те се мислят за велики и правят сума ти поразии в нашия съзнателен живот и на наш гръб.

Най-добрата реклама за привличане на азиатски туристи - да направят клип с бездомни кучета .

няма защо да го правят, просто да го заснемат

Бели хора немюсюлмани моля. Малка държава сме и ще ни затрият за едно десетилетие ако не си я пазим.

ооо..., изобщо не се поти миличка! така, те популяризирам в момента- теб, другите безмозъчни плазмодии и свинеподобните ви стопани, че жълтите ще ви се вържат ..ама, друг път;) усилено разяснвам на китайците основните ви характеристики. вече научиха що е то, и защо е: `циганска територия`. утре ще им изнеса много детайлна лекция за гнусотийката в жалките ви душички. интересът е огромен. докато са тук, ще ги накарам да им се приповръща само от снимките ви. на всички осанали - поздрави от родопите и празника на киселото мляко! което между другото, успяхме да направим популярно сред 300 000 000 китайци и това, не благодарение на, а Въпреки креатурите, като тази, лъжеопозицията й и дрисовете които им дърпат конците.

Тая конска муцуна, китайски турист е виждала само на картинка. Китайските туристи, които могат да си позволят почивка в Европа едва ли ще предпочетат България пред Турция, Гърция, Хърватска и т.н. Пак жалък герберастки ПР и оправдание, за да "усвоим" едни пари за преработка на сайта.

...Круизният бум носи на Фукуока най-бързо растящите данъчни приходи в сравнение с всички останали японски градове. Напливът е толкова голям и несекващ, че от началото на юли Фукуока дори пусна в експлоатация нов терминал за круизни кораби. Капацитетът се е увеличил четири пъти. Един круизен кораб може да вземе на борда си до 5000 китайци. От пристанището те биват извозвани с автобуси до големите магазини за електронни изделия и до луксозните търговски центрове във Фукуока. И само за броени часове всеки китайски турист изразходва в тях средно по 90 000 японски йени (682 евро). ... Редица крайбрежни японски градове печелят също от бума на круизните пътувания за сравнително заможни китайски туристи. Основната цел на тези пътувания е пазаруването: китайците купуват толкова много японски стоки, колкото могат да се поберат в корабната каюта.

Да де, ама Япония им е на един ...й място, а България на п.....а си майна от Китай.

Кой привлича? Само богатите китайци могат да си позволят да пътуват в Европа, а за тях е престижно да ходят в държави като Франция, Англия, Испания, Италия, Гърция и т.н. Тази не разбра ли че засега привлича само нископлатежните пияници.

"Кого" привлича - поправка.

Браво на министърката! Сега да се ориентира и към Виетнам и Камбоджа, Северна Корея, а защо не и Етиопия, Замбия и Папуа? Все надеждни туристически партньори. Пък може и към Арабските страни, на тях има какво да им предложим...

Божеее,божеее....от Китай моля ви се ! Смях ! Китайските туристи са бедни като църковни мишки ,Ангелкова ! Китаеца купува само когато е на промоция ,китаеца се храни на крак или си пазарува от магазина наблизо , китаеца спи в най-евтините коптори - ако госпоДжата не е виждала китайски тълпи "туристи" ,нека скокне до големите градове из Европа ...неприятна е гледката общо взето . Не виждам с какво именно ТЕ ще ни оправят приходите от туризма . Боже опази !!!! Австралия,Канада ,Америка - капризни ,но платежоспособни туристи идват от там ...наща към Китай гледа ..пфффф

Ангелкова привлича и туристи от Китай Ангелкова лично ли ги привлича, и с какво?

то се вижда с какво, макар че село което се вижда с пръст не се сочи