Американско-китайското напрежение вече се движи и под вода

Очаква се Вашингтон да отхвърли преноса на данни по кабел под Тихия океан, който свързва Лос Анжелис с Хонконг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как пък по цял свят като има "напрежение", вечно единият от участнитице са разединените америслямски щати.

Ама те и в момента, голяма част от подводните кабели между континентите са китайски. Тези се сетиха, кога да се правят на мъже И да не забравят и Саудитска арабия колко стратегически техни обекти изкупи. Да не си мислят, че ще си ги национализират, защото на следващият ден ще са фалирали. Както времето показа някои немислими на пръв поглед неща могат да се случат по-бързо отколкото ни го побира фантазията. САЩ ще са сами срещу всички останали ...и срещу самите себе си отвътре... Дано да се вразумят и си седнат на задника, защото за никой не е добре така, но световната история показва, че е малко вероятно човешката арогантност да бъде победена от разума

Китайците ще е..т м......а на САЩ !

тъпанарите и зомбитата на найлон муск, кво стаа бе? Кви са тия подводни КАБЕЛИ, нали утре муск ще шерне интернет на корем от космоса? ха.ха.ха..

тия кабели ги копаят 10 години и още не са ги пуснали, а Мъск вече здраво те е натирил в трибуквието.

Олрайт, затегни примката!

са Зимбабве с фондова борса ама фалирала.Никой не се интересува от тяхното квичене и санкици по телевизора и фейсбук.Те си останаха в миналия век.

Вас ист дас САНКИЦИ, бе нещастник?

кой освен САЩ знае що за чудо е това-)

Санкции е това, когато наложиш ограничения в търговията с Русия и получиш едни 45,7 милиона безработни. И през 1929-та не са били толкова много. Що се отнася до коронавирусчето - то е само едно удобно оправдание.