Американски гиганти ще разработят ракети-прехващачи на хиперзвукови оръжия

Три компании искат да помогнат на САЩ да се защити по-добре срещу възможни атаки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ъхъ. Искали. И ще. То затова и частицата за бъдеще време произлиза от глагола искам/ща. Дори и на английски е така: will = желание и "ще". Та... имали желание. Ще. То и аз искам 30см таквос, ама няма - само 25. Същото и за говедарите. Още много има да искат. Ще.

хванат на Марко Тотев таратанците

Руснаците ще спрат и ще изчакат американците да си измислят нови ракети. В русия в момента никой не разработва нови оръжия.

, а ЩЕ стане ли КРИМ украински?! Не, та той си е и винаги си е бил Руски Ще ни ебат ли мамата САЩ и Ко (ЕС), та те вече са ни я отвсякъде.... Ще намерим ли изход?! Йок!

А--а-а "Завръщане в бъдещвто", гледал съм го, то и в България от 30 години ЩЕ е водеща политическа сила.... Гледам ЩЕ започва да става едно глобално явление, направо движение.... Най доброто нещо на американската индустрия е че получава пари за ЩЕ.... Ще получим ли 8-те Фърчила16 от блокчето със 70 листа, Ще ни докара ли братският американски народ Плесенясала царевица (1 кораб за 30 години), Ще ни дарят ли отново англо-сЕксонците (ама как им се сложихме) с няколко тира замразено говеждо от втората световна, Ще ни докарат ли "прясно" Салмонелено сирене от Полша, Ще ни опъват със или без вазелин, .....

с мижавите ни осем бройки дето ги платиеме без още да са докарали железото за рамата? Да не ни дадат накрая по едно ключодържателче с червено лазерче да си играме ей!

Щом обявяват в пресата че ще разработват, значи вече имат. Поразмърдайте малко мозъчетата!

Хе хе, тъпия булгаропитек е с външен кенеф на село, а баба му и дядо ме довчера си бършеха задниците с листа, ама се присмиват на САЩ. Ватниците и тъпите ганьовци като вас си отиват от ковид и не само. Скоро няма да ви има на света.

... демонстрирали оръжие - като са го откраднали от някъде (пардон купили или поощрили) не случайно някой хора от русия ги обвиниха в шпионаж. то така или иначе ако не са били германците - САЩ нито бомба щяха да имат, нито ракета. Спорни моменти в историята. 60 мил, за цифрите в САЩ ми се струва много скромно. Някои къщички ги продават по толкова. Просто прах в очите ...

Американците тръгват натам, Откъдето руснаците се връщат!

Както знаем миролюбивата Русия разработва нови оръжия за нападение. Ех наивници български…. По вероятно е скоро Сибир да стане китайски както каза сиаопин - ние имаме хора вие територия….

сега 2 - 3 компании, собственост на хората в сянка, ще изцоцат едни трилиони за разработка на оръжие за защита, и след 10-20 години ще се окаже, че не работи или е морално остаряло

За първи път САЩ са догонващи РФ във въоръженията.

За пръв сащ не са успели да откраднат технологията преди русия да ги демонстрира

Много ми хареса "ЩЕ" разработят!?!???????Да- но кога ?? Явно няма да е в близкото бъдеще!!! Китай и Русия сецнаха юздите на световният терорист-САЩ!!!!!

Е, все пак това не е Русия с техните " ще" и компютърни филмчета на бъдещи оръжия, нали?

по добре да помислят как ще се защитят от демократите и техните избиратели от африка и латинска америка,а не да се пъчат на китай и русия в оръжейната схема

Ще! А аз ще разработя начин който ще ми го удължи с 10см !

Ще, ще.